Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ...!

    Δεν υπάρχουν θεσμικά όργανα(?) να τιμωρήσουν τους υπαίτιους που έφτασαν σε αυτά τα χάλια το ποδόσφαιρο μας, δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και 15 χρόνια, τα μόνα που υπάρχουν είναι τα κοράκια,μαιμούδες και παραρτήματα...


    Χθες έγινε η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά του προέδρου της σούπερλιγκας Βαγγέλη Μαρινάκη και στηρίχθηκε μόνο από την ΑΕΚ και τον Άρη, ενώ ξεκάθαρα θέση κατά της πρότασης μομφής είχαν οι...Ολυμπιακός, Πανσερραικός, Κέρκυρα, Ολυμπ. Βόλου, Εργοτέλης, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ατρόμητος. Και αυτοί που ψήφισαν λευκό ήταν...Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη, ΠΑΟΚ( ο Παοκ γιατί άραγε? κυπελλάκι έρχεται...ο νοών νοητό.)  και Καβάλα, για τα μάτια του κόσμου και των οπαδών τους ο Αστέρας Τρίπολης και η Skoda Ξάνθη ψήφισαν λευκό ενώ οι άλλοι για λόγους συμφερόντων,καταλαβαίνουμε...!

     Έχω που σας λέω εδώ και μήνες μέσα από αυτή εδώ τη στήλη...ότι φέτος δεν παίρνει πρωτάθλημα  ο Παναθηναϊκός (ήθελα να βγω ψεύτης), όχι γιατί δεν είχε καλύτερη ομάδα από από τους λιμανίσιους...Αυτό το απέδειξε πανάξια-μάγκικα το Σάββατο μέσα στο γήπεδο τους, αλλά γιατί δεν θα τον άφηναν να πάρει και το δεύτερο σερί πρωτάθλημα πολύ απλά γιατί θα διαλυόταν μια και καλή οι ψευτοπρωταθλητές...!

    Τελικά  φίλοι μου το συμπέρασμα που έβγαλε όλη η Ελληνική(και όχι μόνο) φίλαθλη γνώμη από το Σάββατο το βράδυ και μετά είναι ένα, ότι ο Παναθηναϊκός ξεμπρόστιασε ένα βρώμικο κατεστημένο που δεν άντεχε με τίποτα το 50/50 και δούλευε για μία μόνο ομάδα, αυτή η ομάδα  είναι γνωστή σε όλους για τα καμώματα της δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το όνομα...!

    Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι όλοι...ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο ηθικός-αληθινός νικητής του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με σκορ 1-2, επίσης είναι ο πρωταθλητής για φέτος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μέσα στις παράγκες, αυτό να έχετε μέσα στο μυαλό όλοι σας και να είστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που είστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ και όχι......ξέρετε εσείς!!!


    Υ.Γ.1) Το πρωτάθλημα για εμάς τελείωσε το περασμένο Σάββατο, πλέον για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα παρακολουθούμε την ομάδα μας γιατί τη γουστάρουμε,γιατί γουστάρουμε το δοξασμένο τριφύλλι της φανέλας, γιατί που να πάρει γουστάρουμε που είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!


    Υ.Γ.2) Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να φτάσει στα άκρα με όσα μέσα της μένουν,αυτή την κόντρα που έχει ξεκινήσει κατά της βωμίας. Επίσης στο πλευρό της ΠΑΕ είναι και ο κόσμος που από το Σάββατο και μετά δίνει τη δική του μάχη...όπως θα κάνει και σήμερα με το συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από το γήπεδο της Λεωφόρου απο νωρίς και θα τελειώσει μετά και τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο,ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.


    Υ.Γ.3) Από εδώ και στο εξής και αφού συμφώνησα  πρώτα με το Greenarea, θα δίνεται η δυνατότητα σε εσάς τους αναγνώστες σε κάθε νέο άρθρο μου που θα αναρτάται...να με ρωτάτε ότι θέλετε σχετικά με το άρθρο αλλά και για την ομάδα γενικά, ενώ εγώ με τη σειρά μου θα σας απαντάω με σχόλιο στο δικό σας σχόλιο...!


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΕΙΣ ΣΑΣ) 

    12 σχόλια:

    1. ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ......ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ Η ΕΥΡΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ...........ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. THΝ AΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΚΤΥΠΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ (ΚΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΙ ΤΗ ΜΑΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΟ).Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΔΙΑΧΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΙΣΙΑΚΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΠΟΡΝΗ Ο ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ Ο ΠΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ Ο ΧΑΖΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΤΛ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η'ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΗ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΤΛ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΞΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΟΤΑΝ ΝΕΜΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΕΦΑΓΕ 'ΞΥΛΟ'ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ.ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΒΡΩΜΗΙΣΕΙΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Cockneyside,dld to antitheto ap'oti ekane o agaphtos mas jigger tosa xronia...kai dystyxws htan para polla ayta ta xronia...To pairnoyme ap'thn arxh loipon ki opoy vgei...alla fovamai oti tha mas parei poly...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Geia sou Sniper ,geia sas filoi mou,
      H maxh kata ths kokkinhs vrwmas xekinhse opws grafeis k' esy Sniper gia allh mia fora poly swsta.O kosmos pleon den antexei allo tis maimoudes,kalo tha htan h pae na ypoxoriei stis pieseis apo thn politia gia xamilous tonous,an ginei ayto xanoume to dikio mas,afou xekkinhse miamaxh prepei ayth h maxh na synexistei mexri telous.

      @Cocknayside
      File opws kai na to kanoume o Gontikas den einai Pateras oute Polemhs giana kopntarei sta isa ton Marinakh,alla kalo to paleyei mexri twra.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΓΙΑ ΣΟΥ ΣΝΑΙΠΕΡ,
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ..?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. @ΜΠΟΡΕΛΙ13

      -Γεία σου φίλε Μπορέλι,ευχαριστώ καταρχήν για τα καλά σου λόγια,παμε και στο ερώτημα σου...
      Δεν θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες της ΠΑΕ στα εγχώρια θεσμικά όργανα,γιατί όπως είπα στο άρθρο πιο πάνω "ΔΕΝ" υπάρχουν.Αν όμως η ΠΑΕ κινηθεί πέραν της UEFA&FIFA(πίσω πάλι θα επιστρέψουν οι φάκελοι)προς το CAS τότε έχει να κεδίσει πάρα πολλά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΝΑΙΠΕΡ,

      ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΠΑΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. SWSTOS RE MAGKA,OI VRWMIARIDES ME TH VRWMIA KAI OI KATHAROI ME TOUS KATHAROUS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. GEIA SOU GREENSNIPER,
      ESY POU ASXOLISEE PIO PSAGMENA,O CISSE THA MEINEI STHN PANATHA MAS ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. @MAX13

      -Γεια σου φίλε Μαξ,
      Ο Σισε δυστυχώς μετά τα έκτοπα που έγιναν στο τηγάνι, έχει απογοητευθεί πολύ.Η μόνες παραμέτρους για να μείνει στην ΠαναΘα είναι τρεις...1)Να μην ξανά αφήσει απροστάτευτη πότε την ομάδα η διοίκηση στο παρασκήνιο όποιος και αν είναι πρόεδρος,2)Να μην υπάρχει διοικητική φαγωμάρα στην ΠΑΕ και 3)Να επιστρέψει επίσημα ο Νικόλας Πατέρας ξανά στα δρώμενα της ομάδας καθώς αυτό θα είναι η εγγύηση για τα άλλα δυο πιο πάνω...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. EYXARISTW GREENSNIPER,
      SWSTOI OI PARAMETROI POU ETHESES, TO THEMA EINAI OMWS AYTOI POU EXOUN TH DYNAMH NA PISOUN TO CISSE NA MEINEI NA TO KANOYN,DEN PREPEI NA FYGEI O "DOLOFONOS" APO THN OMADA MAS ME TIPOTA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad