Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ "ENA" ΓΙΑ ΤΗΝ ANATPOΠΗ...!

    Με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα  τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας, αλλά και ο Λεωνίδας Πολέμης.Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν...





    Από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο παιχνίδι με την Αεκ και να αποφύγουν τις ακρότητες, που μπορεί να επιφέρουν νέα πρόστιμα και τιμωρίες.

    Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν συγκεκριμένα αντιπρόσωποι του "Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13" και είχαν κουβέντα για αρκετή ώρα με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, τον β' αντιπρόεδρο Γιώργο Νίκα και το μέλος του Δ.Σ. Λεωνίδα Πολέμη.
    Αυτή τη συνάντηση προετοίμαζε εδώ και καιρό ο Γιώργος Νίκας, αφού είναι μέσα στον τομέα των αρμοδιοτήτων που έχει αναλάβει από την ημέρα που ενσωματώθηκε στην διοικούσα επιτροπή των πρασίνων.
    Οι δύο πλευρές συζήτησαν αρχικά για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Αεκ, όπου οι παράγοντες της ομάδας ζήτησαν από τους οπαδούς να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τους Πράσινους, αλλά να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφύγουν τις ακρότητες, που φέτος έχουν στοιχίσει στον σύλλογο βαριές τιμωρίες, παίζοντας για 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε σημαντικά ματς!

    Οι οπαδοί δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να περιφρουρήσουν των τομέα τους και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στον κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση, που μπορεί να επιφέρουν κυρώσεις για την ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

    Πέρα απ' αυτά, έγινε συζητηση και για τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Οι συνδεσμίτες του Ενιαίεου Φορέα θέλησαν να μάθουν τι προθέσεις έχουν οι μέτοχοι για το μέλλον του συλλόγου από το Μάιο και μετά..., αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσαν να τους απαντήσουν εκ' του ασφαλούς τη δεδομένη στιγμή οι Γόντικας, Νίκας και Πολέμης γιατί δεν υπάρχουν δεδομένα, όμως αρκέστηκαν να τονίσουν, ότι οι ίδιοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

    ============================================================
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΤΙΚΑ-ΦΕΡΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...

     Νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας όπου παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, είχε συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό των πρασίνων .

    Ο Δημήτρης Γόντικας είχε κουβέντα για λίγα λεπτά με τον Φερέιρα για τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας και την πορεία της προετοιμασίας των πρασίνων για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Αεκ στο ΟΑΚΑ.Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα, ενδεικτικό της εξαιρετικής σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στον 64χρονο τεχνικό και την διοίκηση των πρασίνων, αλλά και των προθέσεων των δύο πλευρών για περαιτέρω συνεργασία και μετά το τέλος της φετινής περιόδου.

    Editorial: (greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    8 σχόλια:

    1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. POLY KALH H FOTO PAIDIA KAI TO ARTHRO ENNOEITE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ολοι ο.α.κ.α να δειξουμε πιστη κι οτι γινει Ο ΠΑΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΠΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Όλα παίζονται σε δυο αγωνιστικες παιδία, την Κυριακή όλοι ΟΑΚΑ η ομάδα να πατήσει το χανουμάκι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Hrthe h wra sth pio dyskolh kamph tou prwtathlhmatos o kosmos na einai mia grothia me thn omada gia na petyxoume osa to dynaton mporesoume.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. EISAI ENA XORTO MAGIKOOOOOOOOOOOOOOOOO DWSE MOU LIGOOOOOOOOO GIA NA PIWWWWWWWWW TON PAO MOU NA ONEIREYTWWWW KAI NA FWNAXW STO THEOOOOOOOOO... PANATHA MOYYYYYYYYYYYY SE AGAPWWWWWWWWWW... GATE13 FOREVER.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. SWSTA TA LENE TA ADERFIA PIO PANW,
      ENA THA PW KAI EGW...TRIFYLLARA REEEEEEEEEE

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad