Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!

    Πάλι τα κατάφεραν τα μογγολόπαιδα της Τρούμπας με τις ψευτομαγκές τους! Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός στο Εξοχικό επειδή παίχτες του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν μετά από ρίψη πετρών προς το πούλμαν της αποστολής...

    Μετά από ενέδρα των Μογγόλων και ενώ η αποστολή όδευε προς στο εξοχικό, οι τρομαγμένοι από τον Εξάστερο, οπαδοί του Πελάτη ήθελαν να τραυματίσουν με τα καφριλίκια τους παίχτες του Ζοτς, τα κατάφεραν οι απολίτιστοι!!!

    Από τα θραύσματα των τσαμπιών τραυματίστηκαν οι Περπέρογλου και Σπιθ, όπου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας, μετά από καθυστέρηση η υπόλοιπη αποστολή είχε φτάσει στο Εξοχικό!  

    Αξίζει να πούμε πως επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάρα τα όσα έγιναν, ήθελε να γίνει το παιχνίδι, αυτό είναι πραγματική πράσινη μαγκιά, αλλά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα!

    Οι και καλά πρωταθλητές Ευρώπης και η ομάδα του ήθους, τρομάζουν στην ιδέα και μόνο πως ο Εξαστερος πάλι θα έκανε ότι γουστάρει στο Εξοχικό και με τις άθλιες ενέργειες τους ανέβαλαν το παιχνίδι, μετά απο σχετική απόφαση του ΕΣΑΚΕ!

    Τις φωτογραφίες από το πούλμαν ανέβασαν στο Twitter οι Μπατίστ και Ν.Καλαθης, ο πρώτος έγραψε χαρακτηριστικά..."Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν πέτρες στο πούλμαν μας", ενώ ο Νικ έγραψε..."Μόνο στην Ελλάδα αυτά". 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad