Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ KAI TOY XPONOY ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "

    O Πορτογάλος εξέφρασε καταρχήν την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει την διαφορά από τον πρωτοπόρο και φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, παράλληλα τόνισε πως...





    Θα ήθελε να μείνει και του χρόνου στην ομάδα ώστε... "να ξεκινήσω από την αρχή το χτίσιμο και να πετύχουμε πάρα πολλά".

    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερέιρα στην εφημερίδα "A Bola":

    - Πώς αισθάνεστε στον Παναθηναϊκό, όπου μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά διοικητικά προβλήματα;

    "Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος, παρά τα όσα συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο".

    - Σκέφτεστε να μείνετε και του χρόνου στην ομάδα;
    "Πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πολύ καλά με την ομάδα. Προοδεύουμε, ενώ το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό".

    - Τ πιστεύετε για τη μάχη του τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα;

    "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά και να πάρουμε τον τίτλο. Ασχέτως με το τι θα γίνει σε αυτά τα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, στις προθέσεις μου είναι να μείνω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό".

    - Έχετε σκεφτεί πώς θα "χτίσετε" για τη συνέχεια τον δικό σας Παναθηναϊκό;
    "Για εμένα είναι ζητούμενο τι θα γίνει του χρόνου. Ξεκινώντας από την αρχή το χτίσιμο, με δικές μου επιλογές, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά".

    -Η φετινή σας πορεία με τον Παναθηναϊκό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ανανέωση του συμβολαίου σας;
    "Σίγουρα όλα παίζουν ρόλο. Τόσο για την παραμονή μου, όσο και για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μέσα σε αυτά είναι και οι διοικητικές εξελίξεις. Εγώ όμως θεωρώ ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και δεν θα υπάρχει πρόβλημα ως προς αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή μου να δουλεύω σε αυτόν και με αυτούς τους ποδοσφαιριστές". 

    ==========================================================

    ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ


    Ο Στέφανος Κοτσόλης θα καλύψει στον Παναθηναϊκό το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ορέστη Καρνέζη. Ο 31χρονος γκολκίπερ ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι, καθώς είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και ήρθε σε συμφωνία με το "Τριφύλλι", υπογράφωντας συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου.

    Οι Πράσινοι μετά από την παραχώρηση με μορφή δανικού του Φερνάντες στον Πανσερραϊκό και τον τραυματισμό του Καρνέζη, που θα μείνει εκτός για δύο μήνες, είχαν ξεμείνει στη θέση του τερματοφύλακα και βρίσκουν τη λύση στο πρόσωπο του Κοστόλη, ενός παλιού γνώριμου.
    Ο Σ.Κοτσόλης θα φορέσει τα πράσινα μετά το 2005 (αγωνιζόταν από το 1998)  καθώς ο 31χρονος πορτιέρο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μετά το Τριφύλλι πήγε στη Λάρισα όπου έπαιξε μέχρι το 2009, κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ελλάδος το 2007 με αντίπαλο στον τελικό τους "Πράσινους".

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

    Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς οι στόχοι της ομάδας και η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις".

    Edotorial: (greenarea13 team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ..,
      ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. As ton afhsoyn ki afton na kanei th douleia tou,kai as paroun kanenan paixth to kalokairi giati meta tha ftaiei o proponhths...eixame to kalytero roster kai to dialysane!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. εδω αφησαμε τον νικολακη εσενα δεν θα αφησουν που εχουμε δει και 2 πραγματα να δουλευονται μεσα σε λιγους μηνες!! μακαρι να μεινεις και για μενα και για την ομαδα ΑΛΛΑ να απαιτησεις εσυ τους παιχτες που θελεις για την ομαδα και να μην κανεις κοκοκοκοκο σαν τους αλους κατοπιν εορτης οπως τα λες τωρα να τα πεις και το καλοκαιρι αν δεν σου παρουν τους παιχτες που θελεις ΚΑΙ επεμβαινουν στην ομαδα(χαρτακι κοινως ΑΝ γινεται αυτο)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. @soousa
      Symfwnw panatha me oti les...
      edw afisame kati atoma pou oute kan eixan to anasthma na kathisoun ston pago ths omadas, ton fereira den tha afhsoume pou exei kai thn empiria kai to kyros na einai ston pago tou panathinaikou mas? NA MEINEI O PORTOGALOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. η ομαδα δειχνει αξιομαχη πλεον,οποτε συνεχιζουμε γερα παμε και την κυριακη σοβαρα και με παθος,γι'αυτη την εικονα εχει μεριδιο ο προπονητης οταν λεμε λοιπον μραβο στην ομαδα που πιστευω οτι το ειπαμε ολοι και την κυριακη αλλα και την τεταρτη εννοουμε μπραβο και στον προπονητη...οποτε ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ...ΑΣ ΦΥΓΕΙ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ!ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΓΑΜ...Α!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. @Picolo
      SYMFWNW SE AYTA POU LES,ALLA XEXASES NA PROSTHESEIS PWS XRIAZETE KAI DIOIKHTIKH HREMIA KYRIWS XWRIS FASARIES KAI ANTIMAXIES METAXY TWN METOXWN, AYTO THA ELEGA EGW PWS EINAI TO MIZON THEMA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @ΡΑΟ13
      ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ "ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ", ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .... ΓΑΜ...Α"!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. @Picolo

      OK, TA IDIA LEME,
      PANW AP'OLA H OMADA KAI META TA PROSWPA POU THN APOTELOUN...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad