Header Ads

  • Breaking Green News

    OXI AΠO THN KOYΛΑ PE...OXI PE KAPNEZH!

    Έγινε τελικά και αυτό. Το ανύπαρκτο Αεκάκι κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας χάρη στον Καρνέζη που έφαγε γκολ από το κέντρο του γηπέδου(αν είναι δυνατόν) στη λήξη του αγώνα...





    Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε πρώτοι γκόλ από το Λαγό, ο οποίος σκόραρε μετά από δύο χρόνια. Σούταρε άθλια και ο Καρνέζης το «έπνιξε». Σταθμός στο ματς αποτέλεσε η ισοφάριση από την κεφαλιά του Σισέ. Από τότε η ομάδα άλλαξε εικόνα. Πάθος, ταχύτητα, μαρκαρίσματα, πεσίματα στην μπάλα και μάτι να γυαλίζει. Ένας άλλος Παναθηναϊκός.Αποτέλεσμα, με τη σουτάρα του Ζιλμπέρτο προηγηθήκαμε με 1-2 και πήγαμε στα αποδυτήρια με μεγάλες ελπίδες.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με τον ίδιο αέρα και πίεσε από την αρχή τους πουθενάδες με τα κίτρινα. Δεν τους άφηναν να περάσουν το κέντρο. Όπως και στο πρώτο, η τριάδα πίσω από το Σισέ έπαιζε φοβερή μπάλα. Με το που έπαιρναν το τόπι απ’ ευθείας έτρεχαν για επίθεση και με καλές μεταβιβάσεις γίνονταν συνέχεια φάσεις. Τη λύση έδωσε ο Βύντρα με το γκόλ που πέτυχε και μας έστειλε στα «ουράνια». Αλλά το κοράκι παραμόνευε. Αντί να δώσει αλλαγή στο πλάγιο του Λουκά, του έδωσε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε από το παιχνίδι. Επακόλουθο ήταν να βγει όλη η ΑΕΚ μπροστά και να κλειστεί η ομάδα μας πίσω. Το ΑΕΚάκι το πάλευε αλλά τις μεγάλες φάσεις τις κάναμε εμείς με το Σισέ και το Λέτο. Και όταν δεν τους πεθαίνεις εκεί μέσα, σε πεθαίνουν αυτοί. Ο νόμος του ποδοσφαίρου. Το κοράκι άφησε παραπάνω καθυστέρηση, αυτοί εκτέλεσαν ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, ο Καρνέζης ούτε κατάλαβε που πήγαινε και βγήκε εκτός εστίας και… έλεος, οι ανύπαρκτοι πανηγυρίζουν.

    Γενικά παίξαμε ίσως το καλύτερο ματς φέτος αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Φταίνε τα λάθη στο πρώτο ματς? Η αδυναμία να τους τελειώσουμε όταν είχαμε την ευκαιρία? Η κακή μας η τύχη στα δύο παιχνίδια? Ο Καρνέζης?(!!!) Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Αυτό το αφήνω σε εσάς. Εγώ ξέρω ότι έτσι θέλουμε να παίζει η ομάδα σε όλα τα ματς. Το μισό πάθος να είχαν στα προηγούμενα ματς δεν θα ήμασταν -7 από τους αρούρ ή εκτός κυπέλου από τους πουθενάδες. Κρίμα γιατί δεν αξίζαμε τέτοια τύχη. Όταν βλέπεις το Ζιλμπέρτο να κυνηγάει στο 82’ είκοσι μέτρα για να κόψει μπάλα, δεν αξίζεις τέτοια τύχη. ΚΡΙΜΑ !!!

    -ΔΡΟΜΟ....







     
    Editorial:Marulio


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    17 σχόλια:

    1. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.............

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. A re Karnezh,krima thn omorfia sou...phgaine gia montelo...alla ti ftais ki esy...plirwneis kai plirwnoume ta lathi allwn...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. MPRABO RE OMADARA!EDEIKSES XARAKTHRA KAI NOOTROPIA NIKHTH KI AYTO METRAEI!MPOREI NA MHN ARKOUSE, ALLA KRATAME THN EKPLHKTIKH EMFANISH KAI PROSPATHEIA!APLA O THEOS DEN HTAN MAZI MAS APOPSE!THAT'S FOOTBALL...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. TI NA LEME RE PAIDIA...PIKRA MEGALH, PAIXAME GAMW TA PAIXNIDIA SHMERA, MAS TO XALASE TO KORAKI ME TA 8 LEPTA KATHISTERISEIS KAI O KARNEZHS POU EFAGE GOAL APO 50 METRA, DEN GINONTE AYTA....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Xthes pragmatika htan mia apo ths xiroteres meres, mas elepsan gia allh mia fora,enw eimastan poly kalyteroi.Mono apexthia mporei na estanthei kapoios gia ola ayta ta esxei poy eginan xthes apo to koraki.

      Ftaiei omws kai o karnezhs, toprwtok' to 2 goal ths xanoumisas htan asteia, idika to deytero oute se alanes poy paizoune paidakia den mpenei.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΚΟΡΑΚΙ ΑΙ ΓΑ@@@ ΠΑΛΙΟ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ...
      ΚΑΡΝΕΖΗ ΜΠΟΥΛΟ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Πάντως παιδιά το να ρίχνουμε ευθύνες στον καρνέζη λές και ήρθε στην ομάδα ώς ο σούπερ στάρ είναι το λιγότερο αστείο. Γιατί κάποιος νόμος λέει πως ότι σπείρεις θα θερίσεις. Τι σπείραμε; Τόσα χρόνια έχουμε για βασικό ένα τερματοφύλακα που κανονικά θα έπρεπε να τον είχαμε για αλλαγή(τσόρβας). Βασικό τερματοφύλακα δέν αξιοθήκαμε να πάρουμε ποτέ, αντίθετα μείναμε με τη ρεζέρβα τον τσόρβα ως βασικό. Τον καρνέζη που κανονικά έπρεπε να τον είχαμε για τρίτο και έχει να παίξει βασικός δέν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια (άν έπαιξε και ποτέ), τον βάζουμε στο ντέρμπυ να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά(Λόγω ελλείψεων).Να βάζαμε καπίνο;Συγγνώμη αλλα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
      Να λέμε πωλείτε, χαρίζεται, να φύγει, και άλλα τέτοια πιπεράτα λοιπόν είναι πολύ εύκολο. Το δύσκολο είναι να πούμε ποιόν θα φέρουμε.Γιατί όπως βλέπετε η συγκεκριμένη διοίκηση ούτε μάγειρα δέν είναι ικανή να φέρει όχι βασικό τερματοφύλακα. Και ας το παλεύει και καλα ο πολέμης "μέχρι την τελευταία μέρα" πάλι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @greenjuri

      Giati den les pws paixame poly kala kai axizame thn prokrish? O diaithths kata ti gnvmh sou den ftaiei ? ennoeite pws o karnezhs exei to megalytero meridio efthnhs... ton Fernades pou eprepe na ton exoume vasiko, ton dwsane daniko ston panseraiko, mhname me dyo koulous termatofilakes sthn omada mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. @PAO13
      Φίλε μου το ξέρω οτι παίξαμε καλά.Το ξέρω πως αξίζαμε και την πρόκριση.Για το διαιτητή συμφωνώ πως έπαιξε άθλια.Όμως το έπαιξε άθλια με το φταίει αυτός για αυτό το γκόλ που φάγαμε είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μήν μου ζητάς σε παρακαλώ να κάνω τα στραβά μάτια στις δικές μας αδυναμίες ούτε να φορτώσω σε διαιτητή τις δικές μας αδυναμίες, έχω τις ενστάσεις μου. Συγγνώμη κιόλας αλλα τέτοιο γκόλ ούτε σε τοπικό δέν μπαίνει.Εγώ να έπαιζα αυτό το γκόλ δέν θα τό τρωγα(πιστεύω).Ετσι όπως κύλαγε το μάτς και 3 χρόνια καθηστερήσεις να κράταγε γκόλ πάλι δέν θα βάζανε.Αν πηδήξεις απο την ταράτσα στο κενό δέν φταίει ο υπεύθυνος ασφαλείας που δέν σε σταμάτησε. Σε αυτό το μάτς χάσαμε λοιπόν ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ όχι γιατί μας φάγανε οι διαιτητές.

      Μου μιλάς όμως για τον φερνάντεζ λές και είναι κάνας τσέχ.Εγώ βλέπω οτι όσοι προπονητές τον είδαν στις προπονήσεις κανένας απο αυτούς δέν τόλμησε να του δώσει φανέλα βασικού.Γιατί;Προφανώς δέν θα είναι πιά ο παίκτης που ήταν (έχει συμβεί σε πολλούς) κάτι που λογικά θα φαίνετε απο τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις. Και μήν μου πείς καμμιά καραμέλα προσπαθεί να τον φάει η διοίκηση. Αν ήταν καλός κάτι θα είχε ακουστεί.Το να είναι ο νέος τσέχ και να μας το κρύβουν είναι λιγάκι οξύμωρο, δέν νομίζεις;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Μπραβο στον ΠΑΝΑΘΑ για την καλυτερη φετινη του παρουσια δεν πειραζει ετσι ειναι η μπαλα δεν το τελειωσαμε τους εκατσε και προκριθηκαν ελπιζω να συνεχισουμε με αρχη αυτο το ματς να δειχνουμε σαν αγωνιστικο τμημα οτι 'αλλοι' λογοι μας αφησαν μακρια απο την κορυφη...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. GREENJURI KAI @PAO13
      ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ!ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ!ΟΙ ΜΕΝ ΧΑΦ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΑ, ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΤΛΠ. ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΣΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ!
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΖΟΡΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. PSOFOS STON POUTANAS GIO TON KARNEZH GAMO TO MOUNI THS MANAS TOU PALIO MOUNOPANO STAYROSTE TO KAI META KAPSTE TO ZONTANO...PSOFA RE POUTANOPEDOGAMO THN OIKOGENOIA SOU KARNEZH GAMHMENE XILIOPIDIGMENH LOULOUGAMO TO MOUNI POU SE XERNAGE BASTARDE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. @greenjuri

      Gia poies adynamies milas? eixe adynamies h omada sto sygkekrimeno agwna? h omada htan poly kalh, prwth fora fetos kai den thn afiasan to koraki kai o karnezhs,na leme ta pragmata swsta kai den sou eipe kaneis na kaneis ta strava matia.

      Sou lew metaxy 3 tyflwn kalytera na yparxei terma o monofthalmos dhladh o Fernades, ayto ennousa.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. @Picolo

      Ayto lew panatha,oti o Fernades einai poly kalyteros kai apo tous dyo(tzorva,karnezh), yparxei provlhma sth thesh tou termatofylaka apo thn epoxh Vantik, den anaferw Nikopolidh giati aytos exei diagrafei aytomata apo thn istoria tou panathinaikou mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Παιδιά,κατ' αρχήν συγγνώμη για την καθηστέρηση (μας πήξανε στη δουλειά σήμερα και τώρα γύρισα).
      @PAO13
      Μια παροιμία λέει πως η δύναμη της αλυσίδας είναι ο πιό αδύναμος κρίκος της. Καλώς η κακώς αυτό χθές ήταν το τέρμα μας.Ο βύντρα επείσης μπορεί να έπαιξε πολύ παθιασμένα αλλα έκανε και πολλές μ@λ@κίες.Θαύμα ήταν που δέν είχε φάει κόκκινη πιό πρίν.Έπαιζε με τη φωτιά χωρίς λόγο (άσχετα άν η φάση που αποβλήθηκε ήταν υπερβολική).
      @ Μαριο
      Φίλε τόσο καιρό ακούω συνεχώς απο εμάς να φωνάζουμε.Γιατί για παράδειγμα δέν έπαιζε μέσα ο πλεσσί που τον είχαμε φέρει και έβαζε τους ίδιους.Στο τέλος τον έβαζε και μας λυνόταν η απορία. Ισχυρίζεσαι όμως οτι εσκεμένα τον έχουν έξω για κάποιο λόγο΄, αν κατάλαβα καλά.Αν το ξέρεις σίγουρα και τεκμηριομένα τότε μαζί σου,πάω πάσο.Αν το ξέρεις όμως.Φαντάζομαι επείσης πως η πορεία του θα φανεί και στον πανσεραικό που τον δώσαμε δανεικό.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad