Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    Παιχνίδι για γερά νευρά έγινε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει την ατυχία του και την διαιτησία που τον πολεμά σε κάθε αγώνα...

    Η ομάδα του Φερειρα έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, η αποβολή όμως του Κατσουρανη στο 52' λεπτό από τον διαιτητή των στημένων αγόνων, Σιδηρόπουλο, μετέφερε την πίεση και το άγχος στους πράσινους που με 10 παίχτες πάλευαν να ανατρέψουν το σκορ υπέρ τους, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός με 2 βαθμούς χάνει έδαφος από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και ας μην κρίθηκε ακόμα τίποτα.

    Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στα πρώτα λεπτά οι πράσινοι ξεκίνησαν πολύ νωχελικά το παιχνίδι, στο 10' λεπτό μπαλιά λόμπα του Κατσουράνη βγάζει τετ α τετ τον Τοτσε αλλά ο Ισπανός βγάζει απελπιστικά άουτ την μπάλα. Στο 18' λεπτό δεύτερη καλή μπαλιά του Κατσουράνη στον Φορναρόλι με τον Ουρουγουανό να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή μέσα στην περιοχή.

    Μετά το 20' λεπτό οι πράσινοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, μοχλός πιέσεις ο Σισοκο από αριστερά να κάνει ότι θέλει τους αντίπαλους, στο 27' λεπτό, ο ίδιος με σέντρα στην περιοχή, βρίσκει τον Βελασκες και ο δεύτερος  με εξαιρετικό πλάσε κάνει το 1-0. Η πίεση για τους πράσινους συνεχίζετε και στο 36' ωραία προσπάθεια του Φορναρολι, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει.  

    Μετά το 40' λεπτό η ομάδα έκατσε στο 1-0 περιμένοντας να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αυτή η χαλάρωση όμως έφερε και το γκολ στο λεπτό των καθυστερήσεων, σκορ ημιχρόνου 1-1!

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπαίνουν δυνατά για το δεύτερο γκολ, στο 51' ο Φορναρολι με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ, στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Σιδηρόπουλο αποβάλει χωρίς λόγο με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κατσουράνη.

    Στο 62' λεπτό ο Φορναρόλι χάνει εξαιρετική ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 75' λεπτό μεγάλη ευκαιρία του Πετρόπουλου, κλέβει από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αλλά το σουτ δεν κατέληξε στα δίχτυα. Και ενώ ο Παναθηναϊκός πίεζε, ο Πετρόπουλος χάνει πάλι απίστευτη ευκαιρία 85' λεπτό μέσα στην μικρή περιοχή, με πλασέ στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι. Ακόμα και με 10 παίχτες πίεζε η ομάδα αλλά το ταμπούρι της ομάδας του Ιωαννίνων και η προκλητική διαιτησία  έκανε το έργο των πράσινων πολύ πιο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι στο αποτέλεσμα, τελικό σκορ 1-1! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad