Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ...

    Η μεγάλη κλοπή που έγινε κατά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει ενώσει όλους τους μετόχους της ομάδας να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το παραμύθι που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο με διορισμένο πρωταθλητή...


    Στο σημερινό Δ.Σ. έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα φέρουνε τα πάνω κάτω με νόμιμο ή μη τρόπο ώστε να δικαιωθούμε μετά την κατάφορη αδικία και τη λεηλασία εδώ και 15 χρόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος και του Παναθηναικού από την κόκκινη παράγκα...!

    Στο Δ.Σ. θα παρεβρεθούν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας, εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου με κύριο εκφραστή Μανώλη Μαυροκουκουλάκη, τον Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα, Θανάση Γιαννακόπουλο (ίσως και ο Παύλος ) και οι λοιποί αντιπρόσωποι των μικρομετόχων.

    -Μόνο εδώ στο Greenarea με πληροφορίες έχουμε τι θα συζητηθεί και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η ΠΑΕ και το νομικό της τμήμα....

    Α) Πρώτη σκέψη είναι να αποσυρθούν οι παίχτες του Παναθηναϊκού από την Εθνική Ελλάδος μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους δείχνοντας έτσι τη δυσφορία απέναντι στην ΕΠΟ του κ. Πιλάβιου. Αυτή η σκέψη δε βρίσκει σύμφωνους όλους τους μετόχους αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει.


    Β) Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ μαζί με το Δημήτρη Γόντικα, το Γιώργο Νίκα συγκέντρωσαν όλα τα ακράδαντα στοιχεία με τα αίσχη που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους διαιτητές, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, την είσοδο άνω των τριακοσίων οπαδών – κάφρων εντός του αγωνιστικού χώρου και την προπηλάκιση με βίαιο τρόπο από τους οπαδούς σε παίχτες του Παναθηναϊκού Σισέ, Γκοβού, Καντέ, Τζόρβα, Λέτο, Καραγκούνη, Νίνη και Σαριέγκι. Να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο που χτυπάνε το Σισέ, το Γκοβού, το Καντέ και το Σαριέγκι. Επίσης υπάρχουν σοβαρά στοιχεία με φωτογραφίες για όσα έγιναν στη φισούνα και στα αποδυτήρια μεταξύ σεκιούριτι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μπράβους της προσωπικής ασφάλειας του ΚατΜαρ. Η πληροφορία που υπάρχει είναι ότι η ΠΑΕ έχει έρθει σε διερευνητικές με ξένο μεγάλο δικηγορικό γραφείο που ασχολείται με νομικά θέματα ποδοσφαίρου ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν με προσφυγή – καταγγελία στα ανωτέρω κλιμάκια καθώς και στον Άρειο Πάγο, με κύριο υπεύθυνο το έμπειρο – πρώην μεγάλο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ και με μεγάλο δίκτυο γνωριμιών, Μανώλη Μαυροκουκουλάκη.


    Γ) Υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μετόχων, να κινηθούν προς τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος, στο οποίο δε θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα και ο Αστέρας Τρίπολης. Ήδη έχουν έρθει σε επαφές Γόντικας και Ησαΐας με προέδρους ομάδων όπως Καβάλα, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για το πώς σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας λίγκας.


    Δ) Το σίγουρο είναι ότι θα κατατεθεί στην επόμενη συνέλευση της Σουπερλίγκ, πρόταση μομφής κατά του προέδρου της. Υπέρ αυτής της κίνησης είναι ο Θ. Ζαγοράκης, Γ. Κόντης, Μ. Ψωμιάδης, Αδαμίδης και Σπανός. Γίνονται συζητήσεις ώστε να βρεθούν και άλλοι.


    Ε) Η άποψη που εξέφρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον Πάυλο, η ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα θα συζητηθεί μεν αλλά δεν συγκεντρώνει μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί. Οι λόγοι είναι προφανείς και καθαρά οικονομικοί καθόσον εάν πραγματοποιηθεί θα χαθούν πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.


    ΣΤ) Η σκέψη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί είναι στο αγώνα που ακολουθεί η ομάδα να κατέβει με τη GoldenTeam σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, όμως δεν αναμένεται να συνεχιστεί και σε προσεχείς αγώνες γιατί δεν θέλουν να μπει η ομάδα στη διαδικασία – κίνδυνο να χαθεί το πλεονέκτημα στα play-off για την επόμενη ευρωπαϊκή χρονιά, που και εδώ παίζονται πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

    Υ.Γ: για να καταλήξουμε όποιες και να είναι οι αποφάσεις...πρέπει να ληφθούν κάτω από ώριμη σκέψη και ομόφωνα, ώστε να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στο ευρωπαϊκό προφίλ και μέλλον της ομάδας. Θα υπάρχει έντονη παρουσία κόσμου σήμερα στα γραφεία και θα ζητήσουν ο Πατέρας να συνεχίσει τον πόλεμο κατά του βρώμικου παρασκηνίου, όπως ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και το άφησε στη μέση..., δίνοντας το δικαίωμα έτσι στον "πρώην" φίλο του να ασελγεί σε κάθε κέντρο εξουσίας.


    Editorial: Marulio & greenarea team


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ)

    5 σχόλια:

    1. Ήταν ένας Έλληνας, ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος... κι όλοι μαζί κάλυπταν τον Κατσουράνη...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. KANTE DIKOI SAS LIGA K' AFHSTE TOUS PSEYTWOPRWTATHLHTES ME TA PARARTHMATA TOUS MONOI TOUS... EXALOU MONO MIKRES OMADES EINAI...OPWS K' O GAYROS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Μιλησε και η ψευτοπρεσβης που ηταν στο -7 με την βοηθεια του ΔΑΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ και των αλλων πρασινων διαιτησιων...

      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΙ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΓΑΥΡΑΚΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!
      ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?
      ΤΗΝ ΕΦΤΑΡΑ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. re gamw ta spitia sas palio lamogia,ante kriftite mono ayto xerete nakanete poytanas goi olympilagoi

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad