Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ...

    Δείτε αναλυτικά με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ τα αίσχη που έκαναν κατά του Παναθηναϊκό οι κόκκινες μαϊμούδες αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα... 


    -Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....


















    VIDEO: ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ...






















    -VIDEO:ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡ...









    -ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...



















       
    -VIDEO ME TH ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ...





    -TO NTOY ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΙΣΕ...
















    -ΟΙ ΓΑΥΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ...




    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)  

    =============================================================
    Διαβάστε ακόμα... 
    > Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...!!!  
    >>  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    =============================================================

    34 σχόλια:

    1. ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΙΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ρε παιδιά παραξενευόμαστε για το αποτέλεσμα λές και δέν το γνωρίζαμε. Δηλαδή πρωτη φορά τα κάνει αυτά ο γαύρος; Η μήπως το πρώτο πρωτάθλημα θά 'ναι που θα έχουν πάρει έτσι; Τόσα χρόνια αυτό τους έχουν μάθει πως είναι το σωστό (βλέπε κασέτες τριανταφυλόπουλου). Αυτό και μόνο αυτό προσπαθούν να επιβάλουν.

      Είδατε κανένα γαύρο να ντραπεί για την "πεντακάθαρη νίκη" που πήρανε; Όχι. Αντίθετα προσπαθούν να υποτιμήσουν τις επίμαχες φάσεις (όπως και την νοημοσύνη μας) σάν να μήν είναι κάτι σημαντικό και να στρέψουν την προσοχή αλλού. Αυτή ακριβώς είναι απο τις παλαιότερες μορφές προπαγάνδας που εφαρμόζανε χούντες στύλ χίτλερ στο λαό τους.

      Προσωπικά δέν θα παραξενευτώ καθόλου άν αύριο δώ να τιμωρηθούν όλοι οι παίκτες του παναθηναικού επειδή βρίσανε τον πρόεδρο της λίγδας. Μάλιστα θα βγεί προς τα έξω πως θα είναι σκάνδαλο άν δέν τιμωρηθούν. Αντε θα τιμωρηθεί και κανένας πόλντο να μήν μπεί στο γήπεδο για κάνα 2 φορές και θα έχουμε "ίση τιμωρία". Έξω οι πόλντο και μητρόπουλος για αυτούς, έξω οι σισέ,τσόρβας, καραγκούνης κλπ για εμάς.
      ΥΓ Οι διαιτητές μπορεί και να τιμωρηθούν, οι ηθικοί αυτουργοί όμως ποτέ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΙ ΑΡΟΥΡ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!ΟΥΣΤ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΑΝ, ΘΑ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 0-0!
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, Η ΟΥΕΦΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ?ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ? ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΕΙ?
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ greenjuri!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ki egw den exw ti na grapsw,symfwnw me ton juri.
      a kai kati allo!
      POUTANAS GIOI OLYMPIAKOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      KATHE GAVROS EINAI KAI POUTANAS GIOS!!!!!!!!!!
      THA SAS GAMHSOUME TIS MANES MOUNOPANA!PROSEXETE!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΛΑΓΟΙ.....ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΜΕ ΔΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ,,ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΤΑ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΗ , ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΑΙ.
      ΝΤΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ -10 ΘΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕΤΑΙ..........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (βλ.ΒΛΑΣΤΟΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ (ΜΠΡΑΒΩΝ,ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ-ΒΑΘΙΩΝ ΛΑΡΥΓΓΙΩΝ,ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ,ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥΣ)ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΣΕΧΕΙ (βλ.ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ,ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ). ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΚΕ ΠΙΣΤΟΛΙ!ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΗΤΗΣ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ,ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΣΦΠ(ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ)ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ(βλ.ΟΣΦΠ),
      Υ.Γ1 ΓΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ,ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ?ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?
      Υ.Γ2 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @GATE 7
      Δέν ξέρω άν θυμάσαι επιλεκτικά η το κάνεις επίτηδες αλλα στο συγκεκριμένο μάτς με τον δούρο και εμείς είχαμε ακυρωθέν γκόλ που δέν είδε ο διαιτητής(θυμίζω είχε περάσει ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή). Τώρα για τα φετινά (γιατί άμα σε πάω σε εποχή παπουτσέλη και κασέτες τριανταφυλόπουλου θα μιλάμε 1 μήνα) και ΕΣΥ φέτος ευνοήθηκες και πολύ περισσότερο απο εμένα στη διαιτησία.Ρώτα και τον αστέρα(και άλλους πολλούς) να σας πεί.

      Βέβαια η νετ βάζει αρκετά επιλεκτικά τα βίντεο και έτσι παληκάρια σάν και εσένα προβατοποιούνται και νομίζουν οτι έχουν και δίκιο.Και αυτό εκμεταλεύεται και ο Βαγγέλας και κάνει και δηλώσεις του στύλ "σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο" και "μας αδίκησε ο καλόπουλος" και άλλα τέτοια πετυχημένα.

      Τέλος άν έχεις να μας πείς κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστε να υπερασπίσεις την ομάδα σου περιμένουμε αγωνιωδώς τα σχόλια σου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως.Οχι για 3 χρόνια πρίν ή για τον δούρο η οποιαδήποτε προσπάθεια να αλλάξεις θέμα.

      ΥΓ Προς νέτ. Μην παραποιείτε εντελώς την αλήθεια οι κόκκινοι εκφωνητές γιατί σας παρακολουθούν και καθηστερημένα παιδιά και σας πιστεύουν και γίνονται πρόβατα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Φιλε γαυρακο επειδη ειμαι εδω με κατι φιλαρακια εχω μια προταση για τη παρτη σου ακου λοιπον και μη βιαστεις να απαντησεις,ενδιαφερομαστε για λιγη διασκεδαση στο χωρο μας οφειλω να σου πω, πως θα ειναι αγριο γιατι εχω και μια αγριολεσβια ομως θα σε προσεξουμε και θα πληρωθεις θα μας φτιαξεις με τη λεσβια γιατι εχει φαγωθει να στο ριξει και θα μας αδειασεις και μας,ε?τι λες περιμενω απαντηση ...θα περασουμε καλα σε καθαρο και εχεμυθο περιβαλον

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ΑΡΟΥΡΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΜΑΚΑΜΠΕΣ, ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ ΚΤΛ!ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Γαυρακο που εισαι ελα θα πληρωθεις καλα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. @GATE 7 AMERIKANE POUSTH LAMOGIO ROUFIANE APOGONE SOU GAMW TH MANA TH 3EKWLIARA TH POUTANA GAMW TH MALAKIA POU SE DERNEI KARAGIOZH.................MPASTARDE FUGE APO DW KARIOLH ..KARAGIOZAKO E KARAGIOZAKO POU EPREPE NA PAIZEIS B E8NIKH KAI LES KAI OTI MALAKIA SOU R8EI PALIOMALAKA NA KAEIS!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Gayroi m...nia gamw ton peiraia, pou exete k' to thrasos na grafete peri dikeis nikhs, mpasrada.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. ΓΑΥΡΟΙ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. TI NA PW OI EIKONES MILOUN APO MONA TOUS NTROPH!!!!!!!!!!!!SUGXARHTHRIA STOUS GAUROUS GIA TO XARTINO PRWTA8LHMA GIA TO XARTINO TO KASTRO TOUS KAI THN PSEFTOMAGIA TOUS ELEOSS!!!!BRAVO STHN PANA8A MAS POU MAS EKANE YPERIFANOUS MESA STN PEIRAIA EFAGE TA GAURAKIA AN KAI O P@@@@@STHS KALOPOULOS EIXE ALL GNWMH XARISAMA SAS TO PRWTA8LHMAA!!!!!!!!!!ELEOSSSS RE XONTROMARINAKI TI NA PW PENTAKA8ARH NIKH MAS LES 8A MAS TRELANEIS TI HPIES PALI RE FOUKARA!!!!TI LES 8A MAS TRELANEIS ONTOS OLH H ELLADA EXEI MATIA KAI SAS VLEPEI GELWNTAS ME AUTA POU LETE AS TA KOMMATIA!!!!!Στην αρχαία Ελληνική ιστορία ένας τυφλός, ο Όμηρος, έγινε γνωστός για δύο έπη που έγραψε. Την Οδύσσεια και την Ιλιάδα. Τα έπη του αυτά, έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο και πλέον το όνομα του πασίγνωστο. Φαίνεται πως άλλος ένας τυφλός, της δικής μας εποχής, ο μικρός Βαγγέλης, ζήλεψε την δόξα του ποιητή και θέλησε να γράψει το δικό του έπος. Το Αίσχος Του Καραϊσκάκη.LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. esy gay7 pou grafeis sxolio edw,

      gam...se patokorfa apogone tou 6tou stolou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. γαυρε γαυρε που εισαι σε θελει πολυ η φιλη μου το ξαναλεω θα πληρωθεις καλα για ολα τα γουστα που θα μας κανεις...ελα μη φοβασε ο ερωτας χαλαρωνει,ριξε τα ταμπου σπασε τα τοιχοι το εχεις αναγκη φτωχε πηραιωτη,η ανεχια που σε εχει φτυσει η ζωη γιατι ετυχε να γεννηθεις σε αυτη τη περιοχη δεν ειναι δικη σου ευθηνη,το ξερω να σε βοηθησω θελω ,τα χρηματα που θα κερδισεις με τον ιδρωτα σου ναι με τη δουλεια σου δεν ειναι ντροπη και γνωριζουμε οτι τα εχεις αναγκη,αν βιντεοσκοπησουμε και το σκηνικο θα παρεις πιο πολλα για να βοηθησεις και την εξαρτημενη (γρια πρωην πορνη μανα σου,αλλα και τον πατερα σου γνωστο τραβεστι δουλο του εοσφωρου),εισαι ενα φιλοτιμο φτωχοπαιδο και θελω να σε βοηθησω,αφου δε πηρες τις ευκαιριες απο την ζωη κι αν εισαι και καλος θα σε προοθησουμε ...σου ανοιγεται μια αλλη ευκαιρια να ξεφυγεις απο την φτωχια του λιμανιου.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. και ξανα..........

      ΜΠΟΧΑ,ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ Η ΘΥΡΑ 13.ΔΟΥΡΟΣ ΖΛΑΤΑΝΟΣ,ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ,ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ,ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ.ΡΟΤΣΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΗΤΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. Εσυ χανεις εγω να σε βοηθησω ηθελα η φτωχεια ειναι ασχημο πραγμα ,κι αν κανεις μεροκαματο στη ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη σφυρα μου...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. RE GAMW TO THGANI SOU, PIO DOURO RE AMPALE K' TIS ALLES MPOURDES POU LES...AN THYMASE MOUNOPANO TO GOAL TOU STOLTIDH DEN EIXE PERASEI POTE TI GRAMMH...ALLA ETSI EISTE OI POYTANAGIOI OI GAYROI...PSEYTES,KLEFTES KAI PROVATARES...ANTE STO MARINAKH TON TSOPANI SE FWNAZEI...MPEEEEEEEEEE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. @Για τον GATE 7
      Δέν σας το είπα εγώ. Καθυστερημένο πρόβατο είναι. Έχει βάλει την κασέτα με την ιστορία.
      Ερώτηση.. Η ιστορία περιλαμβάνει και ονόματα όπως "θείος" "κοκκαλιάρης" ή φράσεις διαχρονικές όπως "ο ολυμπιακός και το αιγάλεο να κερδίζουν όλοι άλλοι να πά να γ..." ; Να θυμίσω πως όλες αυτές οι υποθέσεις δέν δικάστηκαν ποτέ σοβαρά. Για την ακρίβεια με το που παραιτήθηκε τότε ο μητρόπουλος (ή και ο γκαγκάτσης αργότερα) όλως τυχαίως οι υποθέσεις μπήκαν στο συρτάρι, λές και δέν υπήρχε ηθικός αυτουργός.
      Τέλος πάντων επιδή το θεωρώ πλέων χάσιμο να σπαταλάω τον χρόνο μου σε πρόβατα απο εδώ και πέρα θα λέω ναι...και χαμογελαστά.. σε ότι και αν πείς.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. Ρε παιδια προσπαθω τοση ωρα να τον ψησω μπας και τον γλεντησουμε με τη θληση του μη το ξενερωνεται ...το πουστακι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. re to lamogio ton samara gayros einai..den ftaiei kanas allos egw ftaiw pou ton pshfizw..:)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. RE GAY7 GA...NE APOGONE GAMW TO SPITI SOU POU TO GAMAME KATHE MERA, PIO ARH RE XEFTILA...AYTA POU EXEIS PAREI ESY DEN SYGRINONTE ME KANENA PAIXNIDI, ESY TI EKANES ME TON ARH RE MOULE..; AFOU DEN EXEIS TSIPA...AN EIXES TSIPA THA ALLAZES OMADA.XEDTILA E XEFTILA APOGONE THS TROUMPAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    25. Πολύ καλή η ανάρτηση παιδιά, μόνο εσείς τις έχετε τις επίμαχες φάσεις όλες μαζί και τόσο αναλυτικά.

      Υ.Γ.Γαύροι είστε η ΝΤΡΟΠΗ τησ Ελλάδος.

      ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    26. ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΡΟΥΡΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο GREENJURI ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ!
      ΠΟΤΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    27. Σωπαααα ρε βαζελοι !
      Καθαρε πολυμπετοχικε μου εσυ

      ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΟΜΩΣ

      http://www.redplanet.gr/podosfairo/diaitisia/ta-prasina-amarthmata.784577.html

      ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    28. re akoma na allaxete omada....ntroph tou podosfairou...den nikas re moule xwris diatisia outeta trikala...toso vrwmo omada eisai...alla provata san esas den yparxoun ston kosmo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    29. MOGOLE POUTANAS GE DEN EXEIS TI NA PEIS,,,TO EPIPEDO SAS EINAI IDIO ME TOY VOTHROU....G' AYTO K' SAS GAMAME OPOU SAS VROUME...KOTES,KOTES MALAKES PEIRAIOTES...FLWROI,FLWROI POU SAS GAMANE OLOI. THA EPREPE NA EXETE ALLAGOI OLOI OMADA...SAS XEMPRWSTIASAME TO SAVVATO...ALLA DEN EXETE TSIPA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    30. ειστε τοσο καφροι που δεν σεβεσται ουτε τους νεκρους μας, εσενα ρε θρασυδειλε ανωνυμε που το εγραψες δεν εχει ψοφησει κανενας δικος σου να δεις την γλυκα?? ειστε τοσο καφροι και δηθεν αμεροληπτοι που το σαιτ κραταει τις δικες σας βρισιες κ σβηνει τις δικες μου. μπραβο ρε greenarea καλα κανεις σβησε το ξανα. στα πα#@#$ρια μου σε γραφω.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    31. ti na gamisete re apogonakia kotes,kota k' o proedros sas eide ta dyskola k' zytaei sygnemh san poutanitsa ths troumpas, xeftiles.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad