Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΛΑ KOYΛA M' AKOYΣ? "ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΓΑΛΛΟΣ..."

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με  3-1 επί της ΑΕΚούλας και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο "τηγάνι" για να τα παίξει όλα για όλα...(video)





    Το " Τριφυλλι" είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής της μπάλας και αυτό έγινε σαφές από την ανάγνωση των...ενδεκάδων των δύο ομάδων. Οι κίτρινοι , χωρίς Σκόκο και Μπλάνκο στο αρχικό σχήμα της, είχε καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και ως κύριο στόχο να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό στην κυκλοφορία της μπάλας. Εν μέρει, το πέτυχε. Οι Πράσινοι αδυνατούσαν να βρουν κάθετες μπαλιές από τον άξονα και προτιμούσαν τη λύση των πλαγιοκοπήσεων είτε με τον Λέτο, είτε με τον Χριστοδουλόπουλο που δεν είχαν αποτέλεσμα. Βέβαια το...κόλπο με την εκτέλεση των στημένων στο πρώτο δοκάρι είχε πια διαβαστεί καλά από την Αεκ η οποία είχε και το πρώτο καλό σουτ του αγώνα με τον Μίτσελ αλλά μέχρι εκεί, μετά τίποτα…!

    Οι πράσινοι έχοντας την καθολική εδαφική υπεροχή συνέχιζαν να πιέζουν, έχασε και πολύ καλή ευκαιρία με τον Σισέ να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά ο Σάχα απέκρουσε, καθώς πλάσαρε πάνω του. Ο,τι όμως δεν κατάφερε ο Σισέ το πέτυχε ο Κατσουράνης στην επόμενη φάση... στο μοναδικό στημένο των Πράσινων που η Αεκ δεν αμύνθηκε καλά ο Σαριέγκι πήρε την κεφαλιά, έστρωσε ιδανικά στον Κατσουράνη και αυτός με την σειρά του άνοιξε το σκορ εν μέσω αποθέωσης σε όλο το γήπεδο.

    Με έναν Σιμάο να... "τρώει σίδερα"  στη μεσαία γραμμή και  μαζί με τους Ιωαννίδη, Λέτο από αριστερά να έχουν άψογη συνεργασία οι πρωταθλητές είχαν πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση ΝΙΚΗ και το φτωχό πλην  όμως  πέρα για πέρα τίμιο 1-0 της ανάπαυλας φαινόταν πως θα διευρυνθεί στη συνέχεια

    Ο προπονητής της Αεκ Μανόλο Χιμένεθ κατάλαβε στο ημίχρονο ότι αν ήθελε να κάνει την ομάδα του κάπως πιο δημιουργική κόντα στον δυνατό Παναθηναικό, έπρεπε να ρίξει στη μάχη τον Σκόκο. Το έκανε σχετικά νωρίς αλλά πριν δει τα αποτελέσματα της κίνησής του, ο Παναθηναϊκός σκοράρε για δεύτερη φορά σε μία φάση που ο Ισπανός τεχνικός θα την δείχνει ξανά και ξανά στους αμυντικούς του. Ο Σισέ, διασχίζοντας ολόκληρο το γήπεδο, πασάρει τη κατάλληλη στιγμή στον Βύντρα, ο οποίος με άψογο πλασέ (!) καρφώνει την μπάλα ψηλά δεξιά στην εστία του Σάχα.

    Παρά το...σοκ του 2-0, η Ένωση μείωσε με τον Σκόκο στο 59' σε μία φάση που μόνο γκολ δεν μύριζε. Για τα επόμενα 16 αγωνιστικά λεπτά, μέχρι δηλαδή να γράψει το 3-1 ο Σισέ, η Αεκ επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού και πίεσε πολύ τους πράσινους. Έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά πλέον ήταν ευάλωτη στην κόντρα. Σε μία από αυτές στο 75' ο Καντέ βρήκε τον απίστευτο Σισέ και με το δεξί ευθύβολο σουτ του ο Γάλλος έβαλε τους τίτλους τέλους στο παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει 3-1 υπέρ του τριφυλλιού μέχρι το τέλος !


    ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ...


    >Μέτα τη λήξη του αγώνα ο Γάλλος παιχταράς Tζιμπριλ κατευθύνθηκε προς το πέταλο τον οργανωμένων και πέταξε την φανέλα προς τους οπαδούς , με τους τελευταίους να φωνάζουν συνθήματα με το όνομα του εμψυχώνοντας τον  να βάλει γκολ και στο τηγάνι.

    Δηλώσεις του Γάλλου στα δημοσιογραφικά:
    Παίξαμε για να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου.Δεν ήταν ρεβάνς για το Κύπελλο και δεν παίξαμε για ρεβάνς, είμαστε έξω από το Κύπελλο και αυτό το ξέρουν όλοι. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
    Πάντα προσπαθώ να σκοράρω όσο γινόταν περισσότερο, και πρόσθεσε: Θα προσπαθήσω να σκοράρω και το Σάββατο, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για να κατακτήσουμε τον τίτλο.


    >>Δηλώσεις Φερέιρα:
    Έγινε ένας καλός αγώνας σήμερα. Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε ένα τέρμα. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά μετά από λίγο η Αεκ έκανε ευκαιρίες, καθώς παρατηρήθηκε κούραση σε μερικούς ποδοσφαιριστές μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις απουσίες, καθώς δεν είχαμε τους Νίνη, Ζιλμπέρτο και Μαρίνο, αλλά σήμερα η ομάδα που έπαιξε ήταν φανταστική. Θέλω να χαιρετίσω και την τρομερή συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

    Επίσης στάθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί αφήνοντας αιχμές για τον διαιτητή που θα σφυρίξει, τόνισε χαρακτηριστικά....πρέπει να είναι σωστός και δίκαιος ώστε να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα όπως είδαμε στα τελευταία παιχνίδια...!

    >>> Δηλώσεις έκανε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:
    Το Σάββατο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θα παίζει στην έδρα της. Αν τα παιδιά παίξουν "με την ίδια ψυχή, μπορούν να κάνουν το διπλό", ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος για το ματς με την ΑΕΚ δήλωσε: "Ήμουν σίγουρος από πριν το παιχνίδι για τη νίκη. Τελικά έγινε και είναι μια μεγάλη νίκη".

    -VIDEO: Φάσεις και τα γκολ του αγώνα...



    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. ELA KOULA M AKOUS????????????AX KOULAAAAAAAAAA POLU KWLOPAIDO O DJIBRILAKOS TELIKAA!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αυτο που μου τη δινει στα νευρα ειναι οτι την γλιτωσανε παλι!
      Αντι να φυγουν με εξι γκολ πηγανε να το κανουνε και ντερμπυ κι ολας!
      Μας το χρωσταει και η μπαλα και η τυχη!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΒΑΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΕΠΡΕΠΕ ΦΑΝΕ 5!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Aderfia ti na poume gia 6-1 htan xthes to paixnidi,h tyxh mas xrwstaei polla...makari na mas to xeplirwsei sto mats me ton gayro sto thgani.An nikhsoume kai tous gayrous tote ola paizonte.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Το σαββατο πραιπει ολοι να δουνε μεσα στο γηπεδο πια ομαδα αξιζει πραγματικα το πρωταθλημα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!Α ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΑ 14 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ?Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΜΑΤΩΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ?ΚΙΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad