Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ...!

    Όταν  σε  κλέβουν ξεδιάντροπα όπως έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο ντέρμπι, δεν μπορείς να αγωνίζεσαι με την ίδια ψυχολογία που θα αγωνιζόσουν αν βρισκόσουν όπως θα ήταν το δίκαιο στο -4 από τον "πρώτο" της βαθμολογίας...(video & fotos)

    Δεν έχει νόημα πλέον αυτό το βρωμοπρωτάθλημα έτσι όπως το κατάντησαν κάποιοι κάποιοι...Πείτε μου εσείς αν ήσασταν στη θέση των παιχτών του Παναθηναϊκού αν θα είχατε τα ψυχικά αποθέματα να αγωνίζεστε με τον ίδιο ζήλο μετά από τη σφαγή που έγινε...? ΟΧΙ!

    Για το σημερινό 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ δεν έχουμε πολλά να πούμε... με εμφανη την απογοήτευση στο βλέμμα των παιχτών από το ντέρμπι της ντροπής και την οργή του κόσμου για τον ίδιο λόγο το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μύρα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω αγωνιστικά την αρνητική εικόνα της ομάδας σήμερα...οι  παίχτες ήταν υποχρεωμένοι να νικήσουν, αλλά ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ όλους μας έχουν εξοργίσει τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στο ντέρμπι και γι' αυτό θα κατανοήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού σαν να ήμασταν εμείς στη θέση τους.


    Παραλειπόμενα απο το ΟΑΚΑ...

    Στο γήπεδο ήταν πάνω από 35.000 κόσμος που αψήφησαν τον άσχημο καιρό, προκειμένου να διαδηλώσουν την οργή τους για την τραγική κατάσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα μας.

    Από τη αρχή ένα μεγάλο πανό είπε τα πράγματα με το όνομά τους... "ΓΑ....ΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ", μετά κρεμάστηκαν και άλλα πανό που έγραφαν... "ΜΜΕ, ΚΕΔ, ΕΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ", "ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ Η ΒΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ", "ΠΑΓΚΑΛΕ ΓΑ....ΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ", "ΜΜΕ, ΚΕΔ, ΕΠΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ", "ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΑ...ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ", "ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ", "ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ".

    Όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο..., μπροστά από το πέταλο της Θύρας 13 ήταν ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε... "ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ".

    Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση των ομάδων και την  χειραψία ανάμεσα σε διαιτητές και αντιπάλους , σύσσωμη η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πήγαν προς το πέταλο των οργανωμένων, όπου και ξεκίνησε ένας απίστευτος γεμάτο συγκίνηση γύρος του θριάμβου, με τον κόσμο στο πόδι να φωνάζει... "ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ".
    Επίσης δεν σταμάτησαν καθόλου και τα συνθήματα κατά των Λιμανίσιων, Μαρινάκη, Τοροσίδη, Μητρόπουλου, ΚΕΔ, ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ.


    -Δείτε κάποιες φωτογραφίες απο την οργισμένη εξέδρα σήμερα...



























                                 VIDEO: Από το γύρο του θριάμβου...



    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    14 σχόλια:

    1. DEN PEIRAZEI XEROUME PIOI EINAI OI PRAGMATIKOI PRVTALHTES, PANATHA GIA MIA ZWH!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... ΝΑ ΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
      ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Poutanas gioi sapioi apogonoi tou stolou erxetai to telos sas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΤΕΣ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ??? ΕΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΗΤΑΝ??? ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!!!ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!ΧΕΧΕΧΕ
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Τo apotelesma tou agwna anamenomeno(kat'eme).Se mia taragmenh periodo,opws htan fysiko,monadikos prwtagwnisths o laos toy trifyllioy!!!Ekplhktikh atmosfaira(para to tsouxtero kryo)!!!To aisiodokso mhnyma einai afto ths syspeirwshs pou den prepei na xathei... einai to mono pou mas emeine gia na proxwrhsoume...xwris tis hlithies dhlwseis orismenwn hlithiwn metoxwn eimaste oloi pio hremoi...Telos,as apofanthei mia fora h athlitikh dikaiosynh me gnwmona to dikaio gia na mporoume na synexisoume na elpizoume...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΕΥΤΙΚΟ!Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΙΜ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. CISSE MEINE STHN PANATHA PANTA GAMW TON PEIRAIA TOUS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ Η ΟΜΑΔΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ....Π.Χ. ΓΚΟΒΟΥ,ΤΖΟΡΒΑΣ.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΥΓΙΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. kai na kerdizame...ti tha ginotan?mpravo ston kosmo pou pige

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad