Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ "ΘΕΑΤΡΟ"...!

    Μεγάλος κωμικός ο Βαγγέλαρας, άλλη μια παράσταση είχε χθες στο Δ.Σ της ΕΠΟ, όπου απέδειξε για άλλη φορά γιατί γελάει μαζί του και το παρδαλό κατσίκι...

    Ο άνθρωπος έχει χάσει  το μέτρο σοβαρότητας και αξιοπρέπειας, κατηγορεί τον Παναθηναϊκό ότι δυσφημεί το το ελληνικό ποδόσφαιρο,επειδή λέει ότι...οι οπαδοί του βρίζουν τον ίδιο,την μάνα του,τον πατέρα του, την αδερφή του,την γιαγιά του,τον παππού του,την θεία του, τον θείο του,τον μπατζανάκη του,την κουμπάρα του,την κυβέρνηση,τον υπαλληλάκο του τον Γκάγκα,τον σοφέρ του,τον Πάγκαλο,την ΕΠΟ και την SuperLigda, όπα παραλίγο να το ξεχάσω...του βρίζουν και τον προσωπικό του περιπτερά που είναι λίγα μέτρα μακριά από τη βίλα του.(χαχαχα...ήμαρτον ρεε...)

    Δυσφημεί το ποδόσφαιρο μας(?) λοιπόν ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Βαγγέλαρα, ενώ οι Λιμανίσιοι με αυτά που κάνουν 15 χρόνια το διαφημίζουν με τιμές και δόξες στα πέρατα του κόσμου, όπως αυτά τα αίσχη που έγιναν στο μεταξύ μας ντέρμπι από τα κοράκια και τα πρόβατα του..που τα είδαν μέχρι και στο Περού. Επίσης κατά τη γνώμη του διαφήμιση είναι να βρίζεις διεθνής ποδοσφαιριστές και έναν από τους παγκόσμιους σταρ του ποδοσφαίρου  Τζιμπρίλ Σισέ, λέγοντας τους..."Σας γα...με φύγετε από εδώ", ωραία διαφήμιση-συμπεριφορά ρε Βάγγο να μας πεις και εμάς όμως σε πιο σχολείο της Τρούμπας πήγες και έμαθες να μιλάς τόσο ηθικά....!

    Το άλλο το καλό με τον Τοτό που είπε το ακούσατε? Είπε λέει πως...ο Τρουμπαικός έχει 3πλάσιο(χαχαχα..) κόσμο από τον Παναθηναϊκό και αν τον βγάλει στο δρόμο αναρωτήθηκε με χλευασμό προς τα άλλα  μέλοι του Δ.Σ, τι θα γίνει.
    Τι λες ρε Βαγγέλαρα σοβαρά ε..? Τους μέτρησες εσύ με τον Μωράλ δηλαδή, έκανες ομαδική απογραφή ρωτώντας τι ομάδα είναι 11εκατομήρια πληθυσμό και τα αποτελέσματα(του φαντασιόπληκτου μυαλού σου) να λένε ότι είναι 3πλάσια τα πρόβατα, μπράβο προεδράρα μόλις μας απέδειξες όσα λέμε τόσα χρόνια, ότι δηλαδή ο ανέκαθεν πρόεδρος του Γαύρου είναι τσοπάνης με κοπάδι πρόβατα, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!

    Με αυτά που ξεστόμισε χθες στην αίθουσα που γινόταν το Δ.Σ  της ΕΠΟ παραλίγο να πέσουν τα τσιμέντα από της αλόγιστες ασυναρτησίες του...! Και ρωτάμε εμείς κύριοι...αξίζει αυτός ο τυπάκος να είναι πρόεδρος της Λίγκας? Τα συμπεράσματα δικά σας....!!!

    Τελικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχαν απόλυτο δίκιο που δεν πίστεψαν τις συγνώμες του Βαγγέλαρα, καθώς όπως υποστήριζαν από την αρχή...ήταν προσχηματικές συγνώμες,αποδεικνύοντας ο ίδιος σε όλους σύμφωνα με τα λεγόμενα του, πως είναι μόνο οπαδός τον Λιμανίσιων και όχι πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

    Υ.Γ: Τι θα γίνει τελικά σε αυτόν τον τόπο, έχει κανείς την ευθιξία  από τα θεσμικά όργανα να ερευνήσει τις αποκαλύψεις του πρώην διεθνή διαιτητή Ανδρέα Βοργιά? Ο άνθρωπος έχει δηλώσει φοβερά πράγματα, ότι δηλαδή ο Βαγγέλαρας έφαγε από τους πίνακες της διαιτησίας τον Δαλούκα επειδή δεν μεσολάβησε ύστερα από προτροπή του προέδρου των Λιμανίσιων να πει στον φίλο του Ιταλό διαιτητή 
    που θα σφύριζε το ευρωπαϊκό ματς του Europa League Μακαμπι Τελ Αβιβ-Γαύρος να μην(έναντι αμοιβής λογικά...) αφήσει την Μακάμπι να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση,αλλά ο Γαύρος.'Οπως καταλάβατε φίλοι αναγνώστες οι συνήθειες.....των Λιμανίσιων δεν περιορίζονται μόνο εντός των συνόρων, αλλά και έξω από αυτά. Ο κ.Πιλάβιος δεν μιλάει συν τους...Μπέο,Βασσάρα που γνωρίζουν την υπόθεση όπως αποκάλυψε ο κ.Βοργιάς σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, δεν μιλάει κανείς όλοι κάνουν την πάπια, γιατί καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν φτάσουν στα αυτιά της ΟΥΕΦΑ...!  

    Editorial: (greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    14 σχόλια:

    1. με αυτον το λαγιο θα ασχολουμαστε τωρα? παει αυτος την εκανε την δουλεια του, πρωταθλημα πηρε και εχει ετοιμη την παραγκουπολη για του χρονου! καλυτερα να ψαξουμε να δουμε πιος τον εβαλε εκει που ειναι και πιοι επαιξαν το παιχνιδι του! οι εχθροι ειναι απο μεσα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
      ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ!
      ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ!
      ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ!
      ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Gamato to arthro,
      ti karagiozakos einai aytos re paidia, oi metoxoi kathonte k'koitane ton pseytomaga na alonizei opote tou kapnisei, prepei na ton valei kapios sthnthesh tou ton mp...do.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.ΟΥΣΤ ΠΟΥ...ΝΑΣ ΓΟΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΞΥΠΑΝΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΕΝΑ...ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
      ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. POU EIDES RE MOUSXARE OTI EXEI PERISSOTERO KOSMO APO TON PANATHINAIKO? TOSO POLY PROVATOTROFH PETAS STA PROVATA SOU KAI SE EXOUN VASILIA,TOSO ZWA EINAI KAI AYTA STHN KYRIOLEXIA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΟΡΓΙΑ,ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Ποιος υπάλληλος – γραφίστας που εργάζεται στην εφημερίδα “Αξία” και “Γαύρος” που εκδίδει ο κ. Αντώνης Πίκουλας θέλει να βγάλει στο vazelos gr ώστε να κάνει εσωτερική προπαγάνδα και ζημιά στον Παναθηναϊκό; Ακούγεται ότι την ιδέα την είχε ο δημοσιογράφος κ. Κουρτάκης που είναι υπεύθυνος για τα επικοινωνιακά του κ. Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δημοσιογράφος πρόσφατα χαρακτηρίστηκε «σκουλήκι» της δημοσιογραφίας από τον γενικό διευθυντή του ΣΚΑΙ κ. Παναγόπουλο. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. An den allaksei twra kati sto ellhniko podosfairo den th'allaksei pote!Wstoso,epeidh to thema ap'oti vlepoume einai kai vathia politiko...einai ligostes oi elpides...Kokkalhs,kyvernhsh mazi ta trwgane kai tha synexisoun na ta trwne mazi me Marinakh afth th fora...H hthikh se krish kai h diafthora sto apogeio ths...thelw na pistevw, oti tha vrethoun enas dyo tharalleoi anthrwpoi, na vgoun mprosta,na milhsoun,na apokalypsoun,na mh distasoun,gia na ksevrwmisoume mia kai kalh apo thn mpoxa pou apopneei ena limani pou exei metatrapei se vourko me apovlhta edw kai xronia...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. TI PERIMENATE RE PAIDIA APO ENA GAURO AUTOS DEN SEVETAI KANENAN MIA ZWH PSEFTIKOI PRWTA8LHTES TWRA MAS KATHGOROUN KATALAVES KATANTIA RE OUST APO EDW KSEFTHLESS!!!!!!!!!!LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. @Jimmmakos13,

      Ayto file pou grafeis den ysxiei.Enas anagnwsths(an htan anagnwsths) to egrapse san sxolio se ena troktiko2 papaparies dhladh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Re o anthrwpos dn iparxei...mono gia na ta trwei einai kai auto fainetai p den mporei na dei oute to pouli tou... Itan,einai k tha einai gaurinas gios,dn tha allaksei tr... Apla prepei kapoios na tous ksemprostiasei... Ante twra na ton vroume auton p na xei ta @@ na vgei mprosta... Oi anthrwpoi tis dioikisis einai se kalo dromo,alla.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. RE PAIDIA AP'AYTON TON XONTRO POIOS THA MAS SWSEI?OEO?PATERA GYRNA STHN PANATHA MONO ESY MPOREIS!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. @Kristi

      AYTOΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 500ΚΙΛΑ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ.ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΙ ΣΤΗ ΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad