Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΛΙΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..."

    Μετά τα καραγκιοζιλίκια στο Βόλο και μετά από μια σείρα από τραγικά που έγιναν κατά του Παναθηναϊκού μας φέτος...

    Ήρθε η ώρα να γίνει αυτό που ήταν έστω υπό διερεύνηση μετά τα όσα αίσχη έγιναν στο τηγάνι από τους Καλόπουλους, Βαγγέληδες και σία...,δηλαδή να γίνει μια νέα Λίγκα χωρίς τους Λιμανίσιους και τα παραρτήματα τους...

    Δεν γίνεται ένας χοντρομαλάκας ο Βαγγέλας (ο Περμινιάδης ντε...) να διοικεί όπως γουστάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να βάζει στην ΕΠΟ τον κατάδικο Αχιλλέα... ως αντιπρόσωπο των ομάδων...κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους και αυτοί τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.
    Ακόμα και Χ.Πανόπουλος που επί χρόνια η ομάδα του είναι άροτρο των Λιμανίσιων, έχει ξενερώσει με τις τελευταίες ντροπιαστικές εξελίξεις...σας θυμίζω πως ο Πανόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες πριν από 5 χρόνια περίπου...αυτού που σήμερα λέμε SuperLeague.

    Μέτα το ντέρμπι λοιπόν της ντροπής, αν θυμάστε η Λίγκα είχε "χωριστεί" σε δύο μέτωπα... όπου αυτό ήταν φανερό και στα Δ.Σ της Λίγκας, το πρώτο μέτωπο ήταν αυτό των Λιμανίσιων με τα γνωστά παραρτήματα...και το δεύτερο μέτωπο ήταν αυτό του Παναθηναϊκού με 'Αεκ, 'Αρη, Καβάλα, Ατρόμητο, Ηρακλή και Παοκ(?).

    Πάμε και πιο αναλυτικά...αυτό λοιπόν που θέλω να πω είναι να γίνει μια "κλειστή" Λίγκα(όπως π.χ το ΝΒΑ και η Suproleague πριν λίγα χρόνια), δηλαδή θα υπάρχουν στάνταρ οι ομάδες που ανέφερα πιο πάνω στο μέτωπο του Παναθηναϊκού(7) και υπόλοιπες...όποιες το επιθυμούν ακόμα και από την Β' Εθνική (7ομάδες) με συμβόλαια(διάρκειας) που επιθυμούν, άρα έχουμε μια Λίγκα από 14 ομάδες όπου επίσημα θα πάρει αδειοδότηση από την UEFA και μόνο, με τις θέσης που ισχύουν και σήμερα που θα οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...,έστω και αν φτάσει στην μη αναγνώριση της ΕΠΟ. Μια τέτοια κίνηση με πρωτοστάτες τους Παναθηναϊκό και Άεκ που είναι τεράστιοι σύλλογοι στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό να επηρεάζει λόγο του πρεστίζ του αποφάσεις στην Ευρώπη, δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα από την ΕΠΟ.

    Όσο για τους Λιμανίσιους ετσι που τα έκαναν...ας παίζουν μόνοι τους φιλικά με τα παραρτήματα μεταξύ τους, αφού έτσι και αλλιώς πάντα έτσι έπαιρναν τα πέτσινα πρωταθλήματα από την ίδρυση τους, με τοπικά Πειραιά και στην συνέχεια με παράγκες-παραρτήματα...έτσι δημιουργήθηκε σήμερα η πιπίλα...38 μόνοι μας και 37 όλοι σας...!

    Για να καταλήξω...όσο ο Παναθηναϊκός συμμετέχει ακόμα σε αυτό το έκτρωμα που λέγετε SuperLegue-Ligda, πέρα από ζημιογόνος είναι και συνένοχος χωρίς να αντιδρά στα αδικήματα εναντίων του...,με ανακοινώσεις και dvd δεν γίνεται δουλειά με αποτέλεσμα, θέλει μιά ριζοσπαστική-δυναμική ανατροπή του κόκκινου κατεστημένου χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς με παράσιτα του παρασκηνίου και της βρωμιάς...!!!

    Editorial: DoctorGreen

    =====================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    >  ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΞΟΥ"...!
    >> ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ", ΑΛΛΑ...
    >>> EIΔAΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Α-ΜΕΤΟXOI...?(!) 
    =====================================================

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad