Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

    O GREENSNIPER γράφει: Πιστεύουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και αυτοί είναι οι πεφωτισμένοι της πράσινης αναγέννησης...


    Αυτό που γίνεται παρασκηνιακά-μεθοδικά είναι κάτι που δεν θα έχει επιθυμητά αποτελέσματα προς παρόν...γιατί το άμεσο μέλλον θα το δείξουν οι κινήσεις...!

    ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Την Παρασκευή κύριοι... ο κόσμος περίμενε ένα Δ.Σ κρίσιμο για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που τελικά φαίνεται να είναι α-κεφαλαίου από α-μετόχους...!
    Τα Δ.Σ που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό...πέραν του ότι είναι της ΠΛΑΚΑΣ στην κυριολεξία, είναι και Δ.Σ των φαντασμάτων.
    Ήταν καλά μιλημένο το κουκούλωμα του ανύπαρκτου Δ.Σ της Παρασκευής, δεν ασχολήθηκε κανένα από ηλεκτρονικά ή έντυπα ΜΜΕ, πέρασε στο ντούκου ενώ ο κόσμος αγωνιούσε και περίμενε...ένα Δ.Σ που από μόνο του πήρε παράταση επ αόριστου ή όταν οι α-μέτοχοι έχουν τα κέφια να δημοσιεύσουν-αποφασίσουν κάτι μέσα στο καλοκαίρι...τρομάρα τους κακιά!

    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Μετά το κουκούλωμα αυτόματα έρχεται το ξεπούλημα, για να μην μασάμε τα λόγια μας λοιπόν, αυτή τη στιγμή ζούμε το δόγμα του Τζιγγερ..."πουλάμε φθηνά και αγοράζουμε ακόμα πιο φθηνά", πολύ κακό αυτό γιατί...δεν πουλάμε όσο αγοράσαμε(οι άλλοι αγόρασαν, όχι αυτός) και αγοράζουμε φθηνά, αρα παίχτες τύπου Σάριτς, Μίτου, Μάριτς...η σάρα και η μάρα.
    Το Δ.Σ δεν έγινε γιατί περιμένουν να πουλήσουν-αποκτήσουν χρήμα...για να κινηθούν για τις δυο πρώτες μεταγραφές(λατινοαμερικάνοι με παρελθόν Πόρτο) που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και είναι σταντ μπαι, ο Φερέιρα τις έχει διαπραγματευθεί ξέροντας το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του. Θα είναι μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου ή αλλιώς στάχτη στα μάτια μας, μήπως και τα διαρκείας πάρουν λίγο τα πάνω τους, γιατί μην διαβάζετε ότι σας πλασάρουν...παπαριές μετά συγχωρήσεως φίλοι μου για τη λέξη, αλλά μόνο έτσι και χειρότερα περιγράφονται τα όσα γίνονται ή πάνε να κάνουν πάνω στη ομάδα του νταμπλ...!!


    ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ: Φτάσαμε και εδώ...στο θαύμα, σε αυτό είναι που πιστεύει ο φίλαθλος κόσμος του αγαπάει τον Παναθηναϊκό μας και όλοι αυτοί που το παίζουν διοικούντες τον γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους, για να μην πω την πιο λαϊκή έκδοση της φράσης...! Θα προσπαθήσω να σας δώσω όσο γίνεται μια νότα αισιοδοξίας και να πω κάτι που δεν είπα πιο πάνω...ο Τζιγγερ περιμένει(τον ψάχνει σοβαρά) τον μέτοχο λυτρωτή, στόχος του είναι να τον βάλει στην προσεχή ΑΜΚ, παίρνοντας το ποσοστό που θέλει να ξεφορτωθεί(!) ή ένα μέρος του. Θα σας πω και κάτι άλλο...που να έχετε καλά στο μυαλό σας...μην παραξενευτείτε αν δείτε ή ακούσετε τον Τζιγγερ να ζητάει χήρα βοηθείας εκεί που τώρα φτύνει...!!!

    Υ.Γ.1) Επειδή ο κόσμος έχει αγωνία για την υπόθεση Σισέ να σας αποκαλύψω τα εξής...η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει σχεδόν με την Λατσιο κοντά στα 6,3 εκατομμύρια ευρώ και ο Σισε συμφώνησε στα 1.8 το χρόνο. Αυτό που απομένει πλέον είναι η τζίφρα στο χαρτί και η έκπληξη που περιμένει ο Σισε από ομάδα της Αγγλίας, αλλά μέχρι την Τετάρτη και πιο νωρίς μην σας πω το θέμα θα κλείσει είτε θετικά για μας, είτε κακά για τους Ιταλούς ή και το αντίστροφο...!

    Υ.Γ.2) Είναι γνωστή η επικοινωνία μας από τα προηγούμενα άρθρα...περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας...αν έχετε, εννοείτε πως θα σας απαντήσω!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad