Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΓΙΑ ΑΝΤΙ ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΙΤ..."

    Η φυγή του Νίκολας αναγκάζει την διοίκηση της ΚΑΕ και τον Ζοτς στη αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ψηλά στη λίστα φέρεται να είναι Τζειμς Γουαιτ...(+VIDEOS και όλες οι εξελίξεις για Πατ Καλάθη)

    Ο Αμερικανός πρώην παίχτης της Ντιναμο Σασαρι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και ήδη υπήρξε η πρώτη προσέγγιση από τους ανθρώπους της ΚΑΕ προς τον παίχτη.

    Ο Ζοτς γνωρίζει της ικανότητες του Γουαιτ, την σεζόν που μας πέρασε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Ιταλικού πρωταθλήματος με 20,2 πόντους μέσο όρο, 4,9 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 2,3 κλεψίματα μέσο όρο σε σύνολο 34 παιχνίδια.

    Ο 28 χρόνος με παρελθόν στο ΝΒΑ... Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς, δεν θα έλεγε όχι στους πρωταθλητές Ευρώπης, η υπόθεση του παίχτη αναμένετε να μπει στην τελική ευθεία όταν υπάρξει και η τελική συμφωνία με τους Τσαρτσαρή και Περπέρογλου όπου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
    ---------------------------

    Σύμφωνα με πληροφορίες θετικές εξελίξεις αναμένετε να έχει για στους Εξάστερους ο Πατ Καλαθης,Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν και υπογραφές…!


    Ο Πατ προορίζετε για αντικαταστάτης του Αντώνη Φώτση, οι οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη κινούνται κοντά στις 200.000 ευρώ ετησίως, το ποσό είναι στα πλαίσια του οικονομικού σχεδιασμού της ΚΑΕ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του εκτίμησαν το εξαιρετικό πρωτάθλημα που έκανε με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.


    Την αγωνιστική χρονιά 2010-11, ο αδερφός του Νικ ήταν πρώτος σκόρερ του Κολοσσού και 9ος γενικά στην Α1 με 14,3 πόντους μέσο όρο και αναδείχθηκε πρώτος ριμπαόυντερ, 4ος στην Α1 με 8,1  μέσον όρο, έχει αρκετά πάντως στοιχεία για να βελτιώσει στο παιχνίδι του, ο Εξάστερος δεν είναι ούτε Μαρούσι ούτε Κολοσσός Ρόδου, μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο.
    ----------------------


    VIDEOS: Για Τζειμς Γουαιτ:






    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad