Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΥΛΟΣ: "ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ"

    Ο Παύλος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του, τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό μετά και τις καταστροφικές εξελίξεις της...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Bluesky:

    Για αν έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ,είπε: 
    "Πώς να παραιτηθώ αφού για επαγγελματικούς λόγους δεν συμμετείχα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟ. Από εσάς μαθαίνω για την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ. της ΠΑΕ".


    Για την κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να ζητήσει πίσω τα λεφτά που έβαλε,είπε: 
    "Τα χρήματα δεν δόθηκαν για τον άλφα ή τον βήτα παράγοντα, αλλά για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει ορισμένες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Εάν αυτά τα χρήματα έχουν δοθεί δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω. Άλλωστε και εγώ την προηγούμενη φορά έδωσα διπλάσια χρήματα απ' αυτά που έπρεπε να δώσω και όταν ζήτησα πίσω τη διαφορά η οποία είναι 300.000 ευρώ μου είπαν, λυπούμεθα πάρα πολύ, αλλά δεν επιστρέφονται".


    Για τη δήλωση Γόντικα περί παραίτησης, ώστε να ταρακουνηθούν οι ιδιοκτήτες,είπε: 
    "Να ταρακουνηθούν οι ιδιοκτήτες; Οι ιδιοκτήτες δε δημιούργησαν κανένα θέμα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην υποβολή παραιτήσεων".


    Για το τι θα κάνει ο ίδιος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός,είπε: 
    "Θα κοιτάξω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Για το αν θα πάρω τα ηνία, αυτό εξαρτάται από τους μετόχους που έχουν την πλειοψηφία και από το δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει τι θα γίνει. Δεν αποκλείω τίποτα. Χαρά μου είναι όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, προκειμένου ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει 104 χρόνια ιστορίας να βρει το δρόμο του, πάντα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς φασαρίες. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται, όμως ο Παναθηναϊκός μένει. Εγώ κουράστηκα μετά από 40 χρόνια ενασχόλησής μου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο τι θα κάνει η ομάδα, είναι τι θα κάνει και η διοίκηση".


    Για το αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει με διάλυση,είπε: 
    "Κάποιοι έφτασαν τον Παναθηναϊκό στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κάτι δεν έχει το δικαίωμα να παίξει παιχνίδια εις βάρος του Παναθηναϊκού".


    Για τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει έναν αγώνα στο Ισραήλ και στην 5η αναμέτρηση στην Αθήνα θα πάρει την πρόκριση".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad