Header Ads

  • Breaking Green News

    Ήταν ανώτερος, άξιζε τη νίκη! Πλέον μονόδρομος το Κύπελλο

     


    Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική των play offs, ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, αλλά δεν εξαργύρωσε την ανωτερότητα του...


    Για 60' λεπτά οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από αυτούς του οσφπ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και κλασικές, δύο τετ α τετ έχασε μόνο ο Γερεμέγιεφ, ο οποίος δεν του βγήκαν οι φάσεις ή αγχώθηκε με όσα καλά έγραφαν για αυτόν τα ΜΜΕ, παρ όλα αυτά κράτησε τη μπάλα και τη μοίραζε σωστά στην επιθετική ανάπτυξη.

    Από τα καλύτερα ημίχρονα των πράσινων φέτος! Ήταν λίγο για τον Παναθηναϊκό το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Μπακασέτα, στο ημίχρονο, με βάση τις ευκαιρίες για 3-0 ήταν η αντικειμενική κατάληξη στο ημίχρονο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη ήταν θετική για τους πράσινους, αφού έκαναν το 2-0 εξαιρετικό πλασέ του Μπερνάρντ. 

    Μετά βγήκε η κούραση των πράσινων από την *γκαζομένη" εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η κύρια αιτία της πτώσης των παιχτών του Κόντη, ήταν οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές των Μπερνάρντ, Τσέριν και Χουανκάρ, ενώ οι παίχτες που μπήκαν στη θέση τους δεν βοήθησαν καθόλου, ούτε επιθετικά είτε αμυντικά, οι Βιλένα και Ζέκα ήταν σαν να μην πέρασαν στον αγώνα, ειδικά ο δεύτερος το μαρκάρισμα και ο χώρος που δίνει στον Ποντένσε να σεντράρει, ήταν λάθος για την εμπειρία του, έτσι έγινε το 2-2 τελικό.

    Η αλλαγή του Μπερνάρντ κυρίως και κατά δεύτερον του Τσέριν ήταν αυτές που επηρέαζαν την καθίζηση της ομάδας επιθετικά από τον πρώτο και αμυντικά στη μεσαία γραμμή από τον δεύτερο. Όμως και η τοποθέτηση του Λοντίγκιν στα δύο γκολ τον φιλοξενούμενων, δεν ήταν η ενδεδειγμένη με βάση την εμπειρία του, ήταν πολύ έξω από την εστία τού και εύκολα η μπάλα πέρασε από πάνω και δίπλα του, τα δύο αυτά γκολ θα ήταν μια εύκολη υπόθεση για αυτόν.

    Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, εκεί οι πράσινοι δεν εξαργύρωσαν την απόδοση τους, με 2 ή 3 γκολ, ώστε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει διαχείριση και να πάρει μια νίκη με οφέλη, την τρίτη θέση και τα προκριματικά του Conference League.

    Όμως τίποτα δεν χάθηκε, μπροστά του ο Παναθηναϊκός έχει δύο πολύ καλύτερα πράγματα να διεκδικήσει, το πρώτο φυσικά το τρόπαιο του Κυπέλλου και το ποίο σημαντικό ίσως, το πολύ καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

    Το κύπελλο πλέον είναι μονόδρομος για όλους στην ομάδα, οι παίχτες καλούνται να βγουν μπροστά και να δώσουν έστω μια μικρή χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και οι ίδιοι να σώσουν κάτι από την κακή χρονιά που είχαν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όπου το έχασαν όπως πέρσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

    Τίποτα δεν θα άλλαζε ακόμα και αν έμενε 2-1 το ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός τερμάτιζε τρίτος, οι πράσινοι έπρεπε να νικήσουν στον τελικό Κυπέλλου για τους ίδιους ποίο πάνω δύο λόγους, άρα η ψυχολογία για τους ίδιους να είναι ίδια καλή και φυσικά με ποδοσφαιρικό εγωισμό, γιατί χρωστάνε στον κόσμο και στους εαυτούς τούς ένα κάπως καλό φινάλε της σεζόν.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad