Header Ads

  • Breaking Green News

    Αξεπέραστα ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού


    Παγκόσμιος θαυμασμός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που σε όλη την διάρκεια της Ευρωλίγκας, δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα...


    Αυτό γίνεται και εκτός έδρας, με δυνατή παρουσία των οπαδών, αν θυμηθούμε την παρουσία στην Μπολόνια αλλά και στο Μόναχο που ήταν πάνω από 4,5 χιλιάδες κόσμου στις εξέδρες, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Ευρωλίγκας σε regular season σε εκτός έδρας αγώνα.

    Σε όλα τα εντός έδρας επίσης στα play offs με τη Μακάμπι, sold out σε χρόνο ρεκόρ, ενώ στο τελευταίο 5ο ματς της σειράς εξαφανίστηκαν όλα τα εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ, ακόμα η αναμονή για ένα εισιτήριο άγγιξε το απίστευτο ρεκόρ των 100 χιλιάδων, ποτέ κάτι αντίστοιχο δεν έχει ξανά γίνει.

    Όσο για την ατμόσφαιρα που έγινε στο 5ο παιχνίδι τα έχουμε γράψει, ακόμα και αστέρες του NBA μέσω των social media έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όπως ο Λουκά Ντόσιτς.

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού όμως δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί ρεκόρ και τα καταρρίπτει μόνο ο ίδιος, πριν λίγες μέρες, βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, εξαντλήθηκαν σε ρεκόρ απλησίαστο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και όχι μόνο, κυκλοφορούσαν 11.200 και εξαφανίστηκαν μέσα σε 20 ώρες, τα ποίο ακριβά στην Ευρώπη μάλιστα, αφού το φθηνότερο άρχιζε από 470€, ενώ η ζήτηση και αναμονή έφτασε πάνω από 40 χιλιάδες.

    Η διοίκηση έπραξε το σωστό, έκδωσε εισιτήρια διαρκείας σχεδόν στη μέση της συνολικής  χωρητικότητας του ΟΑΚΑ και έτσι του χρόνου όλο το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα γίνεται χαμός, ποιός θα προλάβει από τα υπόλοιπα 11 χιλιάδες περίπου εισιτήρια.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad