Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ "ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ"

    Μετά τον αγώνα με την Μπάμπεργκ, ο Ζοτς στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως αν οι παίχτες του δεν δουν με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια θα υπάρχει πρόβλημα...(+Δηλώσεις Μπατίστ και Βουγιούκα)

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Σε πολλά πήγαμε άσχημα σήμερα. Κάτι που λέω και ξαναλέω κάθε χρόνο, κάτι που λέω συνέχεια στους παίκτες μου και το είπα και όταν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη είναι ότι οι ομάδες παίζουν με μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας. Αν δεν είσαι στο κατάλληλο επίπεδο, θα υπάρχει επίπεδο. Οπότε αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Παλέψαμε, αλλά όχι αρκετά, όχι όσο θα έπρεπε"

    "Μικρές λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες ότι η συγκέντρωσή μας δεν ήταν στα επίπεδο που θέλαμε. Ήταν φανερό και στην προετοιμασία του αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση στην Αθήνα και στο Μπάμπεργκ αντιδράσαμε. Μετά από αυτό. Θέλω να ξαναπώ ότι οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω είναι πως όπως και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρεθήκαμε 7 πόντους μπροστά και χάσαμε τον αγώνα".

    "Σήμερα παίξαμε καλές άμυνες, αλλά σε κρίσιμα σημεία είχαμε λάθος αποφάσεις, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί. Μιλώντας για την προετοιμασία του αγώνα, κάποια πράγματα είναι απίστευτα. Το πώς προετοιμάσαμε τους παίκτες και το πώς αντέδρασαν. Κάποιοι παίκτες είναι εκτός. Δεν βοηθάνε. Πρέπει να το καταλάβουν. Δεν μ' αρέσει να κρύβομαι. Κοιτάω στα μάτια και το λέω σε όλους. Πρέπει να καταλάβουν ότι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε μηδέν φάουλ. Τους είπα ότι φτάνουν σε εύκολα καλάθια".

    "Δεχθήκαμε σε ενάμιση λεπτό επτά πόντους. Είχαν προβάδισμα έξι πόντων και βρεθήκαμε να χάνουμε, χωρίς να κάνουμε φάουλ. Πώς να το καταλάβω αυτό;. Τι είναι; Τους δίνω τις πληροφορίες… Το θέμα είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο. Αν κάποιοι δεν απολαμβάνουν να παίζουν εδώ σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, είναι πολύ δύσκολο. Πιστέψτε με, πάρα πολύ δύσκολο".

    "Η Μπάμπεργκ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Και αμυντικά και επιθετικά. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δείξει την ποιότητά μας και τον χαρακτήρα μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Δεν είναι ωραίο να ξυπνάς ένα πρωί και να λες «σήμερα δεν θα παίξω». Αυτό είναι απίστευτο και το πρόγραμμα που έχουμε είναι πολύ δύσκολο… Έχουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Ουνικάχα Μάλαγα και την Καβάλα με δύο συνεχόμενα ταξίδια… Χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια από όλους»".
    ----------------

    -Δηλώσεις έκαναν και κάποιοι παίκτες του Εξάστερου:

    Μπατιστ:
    "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουν εξαιρετική ομάδα και παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους. Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αμυντικά κάναμε κάποια λάθη, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα», σημείωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ.
    Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά τώρα και να ξεχάσουμε αυτό το ματς αμέσως. Ο προπονητής μας, θα μας πει τι πήγε σωστά και τι λάθος. Έχουμε ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε σαν ομάδα".
    ----------------
    Βουγιούκας:
    "Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ γιατί έπαιξε παθιασμένα, έδειξε πως ήθελε πολύ το παιχνίδι και εμείς δε μπορέσαμε να τους σταματήσουμε σε κάποιες κρίσιμες άμυνες. Δεχτήκαμε πολλά σουτ..."

    "σε κάποια σημεία με την άμυνα μας, ενώ θέλαμε να αποτρέψουμε κάποια καλάθια αλλά δε μπορούσαμε. Άλλωστε δε μας βάζουν πολύ συχνά 79 πόντους. Είχαν μεγάλη ευστοχία ενώ πήραν και πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Στην αρχή δεχτήκαμε κάποια τρίποντα και στη συνέχεια γίναμε πιο ευάλωτοι μέσα στο καλάθι. Θα δούμε τι πήγε λάθος και θα προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε".

    "Δεν είναι ότι πιο ωραίο να χάνεις. Δε θα μας σταματήσει αυτή η ήττα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Θα επανέλθουμε με πρώτο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μετά από κάθε ήττα υπάρχει μία ένταση και είναι λογικό.Το θέμα είναι πως θα δεχθεί καθένας την ήττα ώστε να βελτιώσει τις άσχημες στιγμές του"

    "Στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει ο καθένας να υπερβαίνει τον εαυτό του. Έρχονται δύσκολα ματς. Έχουμε εκτός έδρας και στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε πολλά ταξίδια και θα πρέπει να είμαστε φρέσκοι όταν πρέπει".
    -----------------------------------------------------------


    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad