Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΠΑΣΜΕΝΑ" ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ!

    Σαν να μην πήγε Γερμανία ο Εξάστερος να παίξει. Πολύ χαλαρός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, υποτίμησε την Μπάμπεργκ με αποτέλεσμα να χάσει 79-76...(+VIDEO,αναλυτικό άρθρο)

    Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο και δεν παίζεις σύμφωνα με τις δυνατότητες σου, τότε θα έρθει η ήττα ακόμα και από μια πολύ μικρότερη ομάδα όπως είναι η Μπάμπεργκ.

    Κανείς από τους παίχτες του Εξάστερου δεν έπιασε την απόδοση που έπρεπε ή είχαν σε άλλους αγώνες, σαν να είχαν  το μυαλό τους στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Πελάτη.


    Από εδώ και πέρα στους υπόλοιπους αγώνες θέλει προσοχή, γιατί ακόμα δεν σιγουρέψαμε την πρωτιά μας στον όμιλο, οι γκέλες σταματάνε εδώ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες ούτε για αστείο...!


    Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Το ξεκίνημα δεν ήταν πολύ καλό για τους πρωταθλητές, πολύ αστοχία, λάθη και η κακή άμυνα έφεραν τους Γερμανούς με ένα προβάδισμα πέντε πόντων 9-4 στο 5' λεπτό. Με πέντε συνεχόμενους πόντους του Καλάθη, οι πράσινοι ισοφάρισαν 9-9 στο 6' λεπτό.
    Καμία από τις δύο ομάδες δεν ξέφευγε στο σκορ, αλλά τα δύο εύστοχα τρίποντα... ένα του Διαμαντίδη και ένα του Σμιθ, το Τριφύλλι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 16-19.

    Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκινάει καλά για τον Εξάστερο, με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Καϊμακόγλου, η διαφορά πήγε στους 7 πόντους 18-25 στο 11' λεπτό.

    Η άμυνα των πράσινων ήταν καλή σε εκεινο το σειμιο, με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει μια διαφορά 9 πόντων 22-31 στο 14' λεπτό. Οι Γερμανοί απάντησαν με δύο συνεχόμενα τρίποντα, και έτσι μείωσαν γρήγορα στους 3 πόντους 28-31, 15' λεπτό.

    Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκάλεπτου η ομάδα του Ζοτς προσπάθησε να αυξήσει πάλι τη διάφορα, όμως ο γηπεδούχοι δε έδειχναν να αφήνουν, με αποτέλεσμα το δεύτερο δεκάλεπτο να βρει τους πράσινους στο +3 με σκορ 37-40.

    Το τρίτο δεκάλεπτο για τους πρωταθλητές δεν ξεκίνησε θετικά, οι γηπεδούχοι πάλι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια  του Τριφυλλιού και με ένα γρήγορο 6-0, περάσανε μπροστά με 3 πόντους 43-40 στο 22' λεπτό. Οι πράσινοι με τη σειρά τους απάντησαν με ένα 0-5, για το 43-45 στο 23' λεπτό.

    Από εκεί και μετά όλα θύμιζαν ντέρμπι και το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς μεταξύ των δυο ομάδων, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 49-47 στο 25' λεπτό. Ο Μάριτς ανέβασε απόδοση και ο Καϊμακόγλου να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, οι πράσινοι πήραν εκ νέου μία διαφορά 6 πόντων 53-59, στο 28'λεπτο. Όμως αυτό δεν έφτανε, καλός οι γηπεδούχοι με τους  Τζέικομπσεν και Τζένκινς έκαναν ένα σερί 7-0 και το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 60-59.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο άρχισε η κάθοδος για τους πράσινους, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν πάλι την κακή λειτουργία του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση και με τρίποντο του Γκαβέλ, η διάφορα πήγε στους 7 με σκορ  66-59 στο 32' κι δυο λεπτά μετά η διάφορα ήταν ίδια  71-64.

    Στη συνέχεια  με δυο τρίποντα...του Διαμαντίδη και ένα του Σάτο, ο Παναθηναϊκός μείωσε στο καλάθι 74-72, τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι, ιδικά στο τελευταία δευτερόλεπτα επικρατούσε αγωνία, με τον Ρόμπερτς να ευστοχεί σε μία βολή και να δίνει προβάδισμα τριών πόντων στους γηπεδούχους, 77-74 στα 22'' δεύτερα  πριν τη λήξη.

    Η τελευταία επίθεση ήταν για τον Εξάστερο, όμως οι Καλάθης και Διαμαντίδης αστόχησαν σε σουτ 3 πόντων, με τους πράσινους να γνωρίζουν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στην Euroleague, μετά την Τσσκα, τώρα και από την Μπάμπεργκ, τελικό σκορ 79-76.

    Τα δεκάλεπτα: 16-19, 37-40, 60-59, 79-76


    Μπάμπεργκ (Μπότζι): Σουπούτ 19(3), Τάντα, Τζένκινς 13(1), Πλάις 9, Ρόμπερτς 7, Γιάκομπσεν 10(2), Τάκερ 8, Γκαβέλ 8(2), Σλότερ 5.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 7, Μπατίστ, Λόγκαν 3(1), Σάτο 11(1), Διαμαντίδης 16(4), Βουγιούκας 8, Καλάθης 11(1), Σμιθ 7(1), Καϊμακόγλου 13(3).
    ------------
    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad