Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...!!!

    Ήρθε η ώρα να δείξουμε την απέχθεια-δύναμη  μας στο σάπιο κόκκινο κατεστημένο που πολέμα τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια, δεν παει άλλο...


    Η σπίθα που άναψε το φιτίλι της οργής δημιουργήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο τηγάνι-μπου@@@λο των κλεφτών -βρομιάριδων και μαφιόζων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από εδώ και στο εξής όλοι τους θα μάθουν να σέβονται την ομάδα και τον περήφανο λαό του Παναθηναϊκού, αν δεν το κάνουν τότε θα μας φοβούνται...

    5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ(μποικοτάζ)

    1ον) Σταματάμε να βλέπουμε τη "δημόσια" τηλεόραση, μην τους δίνετε τηλεθεάσεις που χρησιμοποιούν για κλείσιμο συμφωνιών με διαφημιστικές εταιρίες αποφέροντας τους μεγάλα έσοδα. Σταματήστε να να πληρώνετε την ΕΡΤ στους λογαριασμούς(γίνεται να εξαιρεθεί...) της ΔΕΗ, δεν έχουμε κανένα λόγο να πληρώνουμε...ο όρος δημόσια τηλεόραση εδώ και κάποια χρόνια έπαψε να ισχύει, πλέον υπάρχει η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση.

    2ον) Δεν αγοράζουμε καμία από τις δήθεν αντικειμενικές αθλητικές εφημερίδες....και κυρίως την Sportday που λειτουργεί ως φερέφωνο κατά του Παναθηναϊκού με προπαγανδιστικά άρθρα  εδώ και χρόνια.

    3ον) Μακριά από αθλητικά ραδιόφωνα τύπου ΣπορΦΜ (ιδιοκτήτες οι Χελάκης,Χρίστογλου κλπ), θεωρείτε το ανεπίσημο γραφείο τύπου της Πειραιώτικης Παε με πρωτοπαλίκαρα τους... Χελάκη, Χρίστογλου,Νικολακόπουλο από την μέρα που πρώτο βγήκε στα ερτζιανά της χώρας.

    4ον) Δεν διαβάζουμε τα επίσης δήθεν αντικειμενικά σαιτ...sportfm.gr (είναι το 3ο ξαδερφάκι των σπορ.φμ & sportday),sport24.gr, sportdog.gr, gazzetta.gr(μόνο τους παναθηναϊκούς διαβάζουμε..) και contra.gr.

    5ον) Σταματάμε να ψηφίζουμε πολιτικούς(είναι γνωστοί..) που έχουν εκδηλώσει ερυθρόλευκες προτιμήσεις σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, ήδη σε προηγουμένη ανάρτηση μας είχαμε φωτογραφίες με πολίτικους-υπουργούς που ηταν θεατές το βράδυ του Σαββάτου στη μεγαλύτερη θρασύδειλη ποδοσφαιρική κλοπή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πανηγύριζαν για την μαιμουδένια νίκη του ψευτοπρωταθλητή..., επίσης μη ξεχνάτε πως αυτοί ευθύνονται  για τα όποια εμπόδια έχουν βρεθεί στη κατασκεύη του γηπέδου του Παναθηναικού στο Βοτανικό.


    Υ.Γ.1) Θα θέλαμε να επισημάνουμε και να πούμε ένα μπράβο για το χθεσινό αλλά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Goal, να ομολογήσουμε πως ξαφνιαστήκαμε λίγο...ήταν η μόνη εφημερίδα απο της αντικειμενικές που έγραψαν τα πράγματα ως είχαν χωρίς να κριφτούν πίσω απο τις λέξεις όπως κάτι άλλες φυλλάδες...!


    Υ.Γ.2) Αντιγράψτε την διεύθυνση Url-Link αυτού του άρθρου και διαδώστε το όσο μπορείτε σε όσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ που υπάρχουν Παναθηναικοί, ευχαριστούμε. 


    Editorial:(greenarea  team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    ===========================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    >  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H PRIVE ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ CISSE ME TON POLDO ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ...
    >> ΙΔΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ... 
    ===========================================================

    6 σχόλια:

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Βαζελοι προκαλειτε και ξυνεστε πανω στην γλιτσα του Τσοπανη.

      Μου φαινεται οτι θελετε να εχετε Ριζουπολη νουμερο 2 τελικα....

      Συνεχιστε ετσι βαζελοι να γραφετε για κοκκινο κατεστημενο και αλλες τετοιες σαχλαμαρες. Συνεχιστε εκει να προκαλειτε με την πρασινη προπαγανδα σας....

      Αμα θελετε να γινει της Ριζουπολης βαζελοι θα γινει γιατι απο οτι βλεπω φιρι φιρι εκει το πατε....

      Μονο που θα κλαψουν φοβαμαι οι μανουλες σας

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. esas mpastarda den sas ypologizei kaneis...eiste ena tipota...poytanas goi

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Καλα τα λες και ειμαι μεσα και θα ηθελα να σου πω πως χρειαζεται να ξανανοιξουν καποιοι φακελοι γιατι ειναι πολυ βρωμικοι και επιβιωνουν στην κοινωνια μας με την καλιεργεια του φοβου
      ΠΡΟΣΦΑΤΑ
      1/.Γκαγκατσης στην πειθαρχικη επιτρωπη αναιφερε οτι
      απο τις καμερες βρηκαν αυτον που πεταξε το κερμα στον εποπτη με τον ΠΑΟΚ και τον τιμωρησαν.Ο Μωραλης τη επομενη σε ανυποπτο χρονο αναιφερε οτι οι καμερες στο καραισκακης δεν λειτουργουν.Ποιος λεει την αληθεια?
      2/.
      βρωμαει το διαδυκτιο απο βιντεακια με τους σερβους οπου αναφαιρουν αναλυτικα για το ρολο του κ.Τσιρωνη-πηγαινοντας στο παγκρατι...
      3/.Φακελος Φιλοπουλου
      Εχει μεγαλο ενδιαφερον οι απολογιες καποιων εκ των εμπλεκομενων -οπως και τα αλλωθι που παρουσιασαν(και εγιναν δεκτα)καθως και οι δικηγοροι υπερασπισης.
      Ειδικα ο μαρτυρας -γνωστος δημαρχος πηραιωτικης περιοχης - υπερασπισης γνωστου μακελαρη (απο παλια γνωστου) ανεπτυξε μια ιστορια εντελως γελοιο και απλα εγινε δεκτο απο το δικαστηριο.
      4/Ο κ.Τσιρωνης οταν ηταν δημοσιος υπαληλλος(αττικαρχης)ειχε την ευθηνη των μετρων της ριζουπολης(μετα τον αγωνα εγινε ιδιωτικος υπαλληλος της κοκκινης παε)τα ερωτηματα απο αυτον τον αγωνα ειναι τεραστια πως βρεθηκε το πουλμαν του ΠΑΟ να αδειαζει ακριβως μπροστα στην πορεια της ΘΥΡΑΣ 7 ετσι ωστε οι γαυροι να αδειαζουν οτι οικοδομικο υλικο ειχαν στα κεφαλια των παικτων?Πως βρεθηκαν πανω απο τη φισουνα ολα τα πρωτοπαλικαρα του πηραια?Σε ενα τοσο μικρο γηπεδο ειναι ευκολο να ελενξεις τους 'γνωστους'εαν θελεις εστω κι αν ειναι ντυμενοι securite.Για τα αποδυτηρια δεν εχει σχεση ο κος αυτος ,αλλα η παε οσφπ.
      5/.Ποσοι αποστρατοι ανωτατοι αξιωματικοι εργαζονται αυτη τη στιγμη στην παε οσφπ ,ποσοι εργαστηκαν μετα την αποστρατεια τους τα τελευταια χρονια στην παε αυτη?Και ποσοι ειναι στο pay rol του Σωκρατη?
      6/.14 κακαουργηματα ψαχνουν προσωποποιηση απο περσυ τι κανει τελος παντων η ασφαλεια?

      Δε συνεχιζω αλλα αν ενδιαφερθει ο ΠΑΟ ειναι τοσο μπουμπουκια που ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΕΥΚΟΛΑ,τωρα γιατι δε τα κυνηγανε ολα αυτα ρωτηστε τους μεγαλομετοχους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. re kologayre ta idia k' ta idia les? ayto pou egine to savvato rizoupolh htan palio kotes zhtate sygnwmh twrapalio poustes,monoi sas me to aigaleo tha paizete to prwtathlhma eseis vrwmiarides,sas xeftilisame sto lyomeno kai twra klete mounia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. POLY POLY SWSTOS,
      EIDATE TON PAGALO TO VOUVALI TI EIPE? OTI KAI KALA ADIKHTHIKE K' O POUTANAS GIOS APO TON KALOPOULO,AN EINAI DYNATON MHN TOUS PSYFIZETE.
      TO 5o SHMEIO TOY ARTHROY PREPEI NA TO AKOULOUTHISOUME OLOI, KAI ALLA 4 VEVAIA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad