Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ TOYΣ METOXOYΣ..."


    Ο μέτοχος  του Παναθηναικού Αδαμάντιος Πολέμης μετά το τέλος του αγώνα με την Αεκ μίλησε  για τα θέματα που θα απασχολούν τη διοίκηση σύντομα...





    Ευχαριστημένοι είμαστε σήμερα από το αποτέλεσμα, πήρα μια μικρή στεναχώρια χθες ΟΧΙ επειδή κέρδισε ο ΟΣΦΠ αλλά επειδή έχασε ο Άρης που μου αρέσει σαν ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης. Πάμε όλο και καλύτερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι θα έχουμε Δ.Σ. σύντομα για να συζητήσουμε τα σημαντικά θέματα για το μέλλον μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και το οικονομικό κομμάτι.

    Αναλυτικά τα όσα είπε...

    Το κλίμα είναι καλό μεταξύ των μετόχων;
    Αυτό που θα προτείνω σε όλους τους μετόχους είναι ο καθένας να συμβάλει με το ποσοστό συμμετοχής του. Αυτό πρέπει να γίνει σύντομα περίπου σε ένα μήνα για να μπορέσουμε να κάνουμε προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Αυτό πρέπει να γίνει με χρόνο και μεθοδικότητα γιατί δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε λάθη στις μεταγραφές δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλήσουμε τίποτα. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα σας αυτή που έχουμε τώρα και ακόμα καλύτερη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί δημιουργεί προβλήματα όταν υπάρχει.

    Θα είστε "επικεφαλής" στο μέλλον...;
    Θα είμαι μαζί με την ομάδα κατά τύχη από την ημέρα που αναλάβαμε ως επιτροπή η ομάδα φέρνει καλά αποτελέσματα και παίζει καλά ο Παναθηναϊκός ας μη πειράξουμε τα καλώς κείμενα. Το βασικό για να έχω οποιαδήποτε ανάμειξη είναι να ξέρω τι λεφτά υπάρχουν στο ταμείο. Τα προηγούμενα χρόνια ο κύριος Πατέρας ήταν εξαιρετικός μας έφερε ένα νταμπλ, μας ξανανέβασε μετά από τόσα χρόνια, αλλά είχε πολλά λεφτά, τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα και πρέπει να κάνουμε σωστές κινήσεις.

    Με τον κύριο Βγενόπουλο μιλήσατε; 
    Μιλάω με όλους τους μετόχους και θα δούμε τι θα γίνει όταν πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο.

    Για το ματς του Σαββάτου;
    Το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Το βασικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία ματς δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Οι άλλοι έχουν τις υποχρεώσεις τους και εμείς τις δικές μας, μπορούμε να είμαστε εντάξει στις δικές μας υποχρεώσεις.

    Αν η διαφορά μειωθεί μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα;
    Αυτό το ξέρουμε όλοι δεν ξέρετε εσείς από μένα… Και πρώτοι να μη το κόψουμε το σημαντικό είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

    Το Σάββατο στο Καραϊσκάκη θα πάτε;
    Αυτό το συζητάμε δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, σίγουρα θα πάει ο κύριος Γόντικας.

    Με τον  Βύντρα τι θα γίνει;
    Έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει ποιες θα είναι οι προτάσεις μας, εγώ προσωπικά θέλω να τελειώσουμε πρώτα με το οικονομικό θέμα της διοίκησης και προτιμώ να κάνω τα πράγματα με μεθοδικότητα. Το οικονομικό δεν είναι μόνο για τον Βύντρα αλλά με όλους τους παίκτες και με αυτούς που θέλουμε να αποκτήσουμε.

    Τι χρηματικό ποσό που πρέπει να μπει στην επόμενη αύξηση μετ.κεφαλαίου;
    Παραπάνω από 10 εκτ ευρώ. Δεν γίνεται μια ομάδα που έχει έξοδα 50 εκτ να βάζει 10 γιατί αυτά θα εξαφανιστούν αμέσως, "άφραγκος" πρόεδρος δεν θέλω να γίνω...!

    Υ.Γ. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αεκ, αυτό προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή του σε παιχνίδι των πρασίνων μετά τη δήλωσή του ότι αποχωρεί από τα κοινά του τριφυλλιού στα τέλη Δεκεμβρίου.
    Η τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που παράλληλα ήταν η πρεμιέρα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο των πρασίνων.
    Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε επίσης στα επίσημα του γηπέδου 15 λεπτό διάλογο με τον Αδαμάντιο Πολέμη, με ότι αυτό συνεπάγεται για της εξελίξεις που έρχονται...!

    Εditorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    12 σχόλια:

    1. swstos o Polemhs,etsi exoun ta themata.Xwris xrhmata ti na thn kanei thn proedria...An h omada den phgainei kala poios ftaiei? O proedros! Poy den zhthse, pou den apaithse, pou den stathike sto ypsos twn peristasewn dld...Loipon,as valoun xrhmata na feroun kanena paixth to kalokairi giati an xathei ayto to ptwtathlhma tha exei xathei apo to ksepoulhma twn paixtwn deksia aristera...ki otan eleipan oi vasikoi epaizan o Dhmoutsos ki o 16xronos Mayrias!!! O vgenopoulos sto OAKA? Nomiza tha pernage perissoteros kairos mexri na ton ksanadoume...Gia na doume ti tha doume...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σωστος ο Αδαμαντιος.
      Πρεπει να πεσουν χρηματα και να τελειωνουμε με τα διοικητικα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Aytos prepei na vgei brwsta me thn stirixei olwn twn metoxwn vevaia.To kalo einai oti exei kales sxeseis me olous,idwmen.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. τα πραγματα ειναι απλα φτιαχνει ενα προυπολογισμο με βαση το οραμα και τους αμμεσους στοχους για την ομαδα ετσι οπως διαμορφωνονται απο ...ποιον?απο εμας? απο τον ιδιοκτητη ?απο τους μετοχους?συμφωνα λοιπον με τη στοχοθεσια βαζουν οι μετοχοι αναλογικα τα λεφτα αρα ο προυπολογισμος προυποθετη τη στοχοθεσια οποτε το θεμα παλι ειναι ποιος θα βαλει στοχους και κατα ποσον θα ειναι 'κοντα'στο μυαλο του καθε ενος εξ ημων.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @Ανώνυμε

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ...ΤΡΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΛΔ, ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ... :-)))

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΛΟΙΠΟΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ(ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ)ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!Ο ΠΟΛΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ.ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΣΙΑ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
      .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Παράκληση στους φίλους που σχολιάζουν ανώνυμα:

      Παιδιά βλέπετε ότι πάνω από το πεδίο δημιουργίας σχολίου υπάρχει επεξήγηση για το πως θα βάλετε το δικό σας nick name, προσπαθήστε τουλάχιστον ή αλλιώς στο τέλος του σχολίου σας γράψτε το ένα όνομα ώστε να ξέρετε οι υπόλοιποι σε ποιον απαντάτε.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:Greenarea team

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΛΠ,ΓΙΑΤΙ 'ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ'!!!ΧΑΧΑ
      ΕΛΕΝΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Ειμαι ο πρωτος ανωνυμος και εγινα επωνυμος αυτος που θα κληθει να φτιαξει τον προυπολογισμο της περιοδου χρειαζεται το δεδομενο του στοχου της περιδου που θα προυπολογησει τα χρηματα,αυτο το στοχο αν τον βαλω εγω και του πω ασ πουμε θελω νταμπλ θα με γραψει γιατι δεν εχω καμια σχεση ,αν ο ιδιοκτητης του μαγαζιου πει θελω νταμπλ θα πρεπει να βαλει καμια 25αρια μυρια(τοσο το κοβο),αν ο χ ιδιοκτητης η'διοικητικο συμβουλιο θελησει να κτυπησει την επομενη τριετεια ενα ευρωπαικο τιτλο θα πρεπει οι μετοχοι να βαλουν καμια 150αρια μυρια ,αν θελουν οι ιδιοι να σωσουν την κατηγορια δε χρειαζεται ασ πουμε να βαλουν φραγκο...οποτε δε με νοιαζει τι λεει ο καθε ενας αλλα τι οραμα-σκοπο εχουν για την ομαδα,αν παλι αλλε ανωνυμε δεν καταλαβες συγνωμη
      πιο ψιλα δε σπαει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. GEIA,
      KAI EGW EIMAI O ALLOS ANWNYMOS POY GINETE EPWNYMOS.

      @ELENA
      OTAN EIPA STOXOYS...ENNOOYSA PWS OLA THA EXARTHTHOUN APO TOUS STOXOUS POU THA THESEI H EPOMENH DIOIKHSH(PROEDROS)THS PAE GIA TI NEA XRONIA,ANALOGOS XRHMATA THA PESOUN GIA METAGRAFES. DEN XRIAZETE TWRA NA PHDHXTEIS APO TO PARATHYRO. XAXAXAXAXAX

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. AXAXAXA ΠΑΙΔΙΑ,ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!! 'ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΔΕ ΣΠΑΕΙ' ΛΕΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΑ ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ!!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!!!!!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad