Header Ads

  • Breaking Green News

    TA EXOYN XAMENA, TPEMOYN...!

    Τα έχουν κάνει πάνω τους οι λιμανίσιοι...βρώμισε όλη η επικράτεια, φοβούνται μην χάσουν το σίγουρο πρωτάθλημα  που δεν αξίζουν...



    Μετά την μάγκικη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα  επί του Παοκ, κάτι το οποίο οι λιμανίσιοι δεν περίμεναν, μετά από αυτό τους έπιασε πανικός , έτρεχαν δεξιά και αριστερά  βάζοντας λυτούς και δεμένους προπαγανδίζοντας ότι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό σκοπό να τον πλήξουν πάνω στην αγωνιστική άνοδο που έχει στις τελευταίες αγωνιστικές.

    Πώς να μην τρέμουν... αφού το γνωρίζουν και μόνοι τους ότι δεν έχουν ομάδα να πάρει ένα παιχνίδι καθαρά-αγωνιστικά στο χορτάρι  και όχι με παραρτήματα+κοράκια σε ειδικές αποστολές.'Ενας ακόμα επιπλέον λόγος που έχουν "χάσει τον ύπνο" τους είναι ότι τα φιλικά με τις ομάδες δορυφόρους τελείωσαν (πλην αυτό με τον Πανιώνιο..) και αρχίζουν οι κανονικοί αγώνες..., για να τους δούμε και εκεί, αλλά δεν τους φοβάμαι αυτούς...είναι γνωστή η "σχέση των βόθρων με τα σκατά", όλο και κάποιο κοράκι θα τους πάρει από το "χέρι" και θα τους δώσει αυτό που επιθυμεί ο ΚατΜαρ.

    Δείγματα απο τον πανικό που τους έχει πιάσει είδαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μια εκ των τριών προβατοφιλλάδων τους ο Κάφρος, δημιούργησε σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι... ο γενικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης είχε "ραντεβού" συνωμοσίας κατά του Οσφ(α)π (σύμφωνα με τη φυλλάδα..) στο γραφείο του Νικόλα  Πατέρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν μας είπαν όμως πώς έμαθαν τα φερέφωνα της φυλλάδας τι είπαν αφού ήταν οι δύο τους...? Και πώς βρέθηκε ο Κόντης  στην Αθήνα -σπίτι κιόλας του Πατέρα, ενώ ο πρώτος έλειπε εκτός Ελλάδος από την προηγούμενη μέρα γιατί βρισκόταν στη Γενεύη για το συνέδριο Europian Club Assosietion, συν του ότι εκεί ήταν και οι εκπρόσωποι του Οσφ(α)π(Καραχάλιος,Γιαννίκος), πώς κύριοι..? 'Ισως να διακτινίστικε...!(γέλια..)

    Η γελοία πρεμούρα  τους συνεχίστηκε όταν... ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό που ήταν άνεργος από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού. Η Ε.Π.Ο  "δέχτηκε" το συμβόλαιο γιατί οι κανονισμοί της FIFA είναι δεδομένοι για μεταγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών. Οι λιμανίσιοι-φυλλάδες όμως άρχισαν να μιλάνε για μέγα σκάνδαλο και για πράσινο Πιλάβιο κλπ, τόσο κακομοίριδες είναι που φοβήθηκαν τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Τριφυλλιού.

    Υ.Γ.1) Πολύ καλά έκατσε(κανόνισαν) για τους λιμανίσιους οι διαιτητές...και του αγώνα στο Βικελίδης 'Αρης-Οσφ(ά)π και στο ΟΑΚΑ Παναθηναικός-Αεκ, Σιδηρόπουλος-γαύρος στο πρώτο, Παμπορίδης -κολλητός Γκάγκα στο δεύτερο, ε βέβαια σου λέει...Άν "στραβώσει" το ματσάκι το Σάββατο στο Βικελίδης, να έχουμε την εναλλακτική-καβάτζα για την Κυριακή να μην μειώσουν τι διαφορά οι Πράσινοι...! 

    Υ.Γ.2) Κλάψα ρε παιδιά πολύ εκεί στο λιμανάκι, η/ο Μιρέλα λέει είχε δεχθεί απευθείας κόκκινη στον αγώνα με τον Παοκ, που ισούτε (και η γιαγιά μου το ξέρει αυτό...) με τιμωρία 2 αγωνιστικών στάνταρ βάση κανονισμών, με τους υπαλληλάκους όμως του ΚατΜαρ να "γκαρίζουν" ότι και καλά δεν το ήξεραν για τις 2 αγωνιστικές...! Τι λέτε ρε Καραγκιόζηδες..? Δεν το ξέρατε  λέτε ρε ψεύτες..? Τον αγώνα της ομαδούλας σας δηλαδή που ο παίχτης σας έφαγε κόκκινη δεν τον είδατε ε..? Ή δεν γνωρίζετε τους κανονισμούς..? Τι να πει κανείς για το Μ...νί της αλληνής..., έχω να πω εγώ παλιό λαμόγια. Είτε υπάρχουν κανόνες είτε όχι, οι λιμανίσιοι θέλουν να περνάει πάντα η βρωμιά τους όπως ξέρουν αυτοί...!
    Τρέχουν τώρα...έκαναν έφεση με τον Γκάγκα ώστε να παίξει αύριο με τον Άρη το Βελγάκι, η έφεση θα εκδικαστεί αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί, γρήγορα γρήγορα πριν γίνει το παιχνίδι. "Μπράβο" στην κόκκινη ευαισθησία της ΕΠΟ να εκδικαστεί για πρώτη φορά στα χρονικά μια έφεση τόσο πολύ γρήγορα.

    Υ.Γ.3) Το ξερώ έχω χαθεί...έχω κάτι μέρες να γράψω άρθρο, συγχωρέστε με φίλοι μου και αναγνώστες του Greenarea γι' αυτό, είχα κάτι δουλειές.., τώρα όμως επέστρεψα για τα καλά και μέσα από αυτή εδώ τη στήλη μας θα τα χώνουμε όπως παλιά σε κάθε τι που βλάπτει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!! Και μην ξεχνάτε...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. Θα τα πούμε...!


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ) 

    11 σχόλια:

    1. Kalos ton arxonta xana,
      gi' ayto se paw re giati ta xwneis opws kaneis allos etsi prepei na einai oi gnisioi panathinaikoi.

      MIA FRASH SOY OLA TA LEFTA...είναι γνωστή η "σχέση των βόθρων με τα σκατά", όλο και κάποιο κοράκι θα τους πάρει από το "χέρι" και θα τους δώσει αυτό που επιθυμεί ο ΚατΜαρ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. oti kai na kanoune opws kai na skouzoun oi klapsomounares to pwrta8lhma 8a paei s auton pou to a3izei......to prwta8lhma 8a paei ston PANATHINAIKO thn megalyterh omada sthn ellada......................

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ!ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚ!ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΑΜ ΔΕ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΑΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ...ΜΟΝΟ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ... ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Σωστος ,ποτε θα εκδικαστει η υποθεση με τον εποπτη?πανε να την κανουνε γαργαρα. Νικη αυριο ΠΑΝΑΘΑ και τα ημιαιμα του στολου να πανε να γ...νε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΝΑΙΠΕΡ,
      ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ...ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ.
      θΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ, ΛΙΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

      Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ANWNYME,
      H YPOTHESH ME TON EPOPTH THA EKDIKASTEI TOY AGIOU KOKKALH, TON XEREIS...; DEN PIRAZEI TON XEREI TO VROMIKO SYSTHMA TOY PODOSFAIROY MAS.

      Y.G. SYXGARΗTHRIA GIA TO ARTHRO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Γεία,
      Σήμερα είδαμε όλοι τι έγινε στο Βικελίδης, εχούμε σιχαθεί τισ βρομιές τους.
      Τα έλεγες εδώ και καιρό οτι ο Πατέρας και οι υποχωρησεις του στο παρασκηνιο...έδωσε ελεύθερο πεδίο στον Μαριδακη να κάνει οτι θέλει σε παρασκήνιο,επο και σούπερ λίγκα.Με το έτσι γουστάρει σήμερα έγινε κατι πρωτοφανές στα γραφεία της επο, έπεσε η ποινή απ 2 σε 1 αγωνιστική για τον Μιραλας.

      Γκινσναιπερ σε παραδέχομαι και ας <> τον Πατέρα, κάτι που δεν συμφωνούσα, τελικά τωρα φαίνεται πως εχεις δίκιο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad