Header Ads

  • Breaking Green News

    PUTA... ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΟΛΑΣΗ" ΤΟΥ ΟΑΚΑ!

    Την πη.....με, η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο....αυτό έγινε στο Πάλαου Μπλαουγκράνα με τον 5άστερο κόντρα σε όλους και σε όλα έσπασε την έδρα της Μπαρτσελόνα και την περιμένει στην κόλαση του ΟΑΚΑ την Τρίτη...(video)


    Στο πρώτο παιχνίδι δεν μας άφησαν να νικήσουμε τα κοράκια...πάλι το προσπάθησαν αλλά η αρμάδα του μάστερ Ζότς με ψυχή και μαγκιά τους ισοπέδωσε....για να μάθουν να σέβονται ! Οι παίχτες πραγματοποίησαν  μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις τους και έχοντας για ηγέτες τους Διαμαντίδη και Σάτο, έφτασε σε μία απίστευτη ανατροπή ακατάλληλη για καρδιακούς) επί των καταλανών, επικρατώντας τελικά με 71-75! Η τρομερή αυτή νίκη του τριφυλλιού, οπού κανείς  δεν υστέρησε στο παρκέ, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως οι καταλανοί προηγούνταν σε κάποιο σημείο και με 16 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος οι πράσινοι γέλασαν τελευταίοι κάνοντας 1-1 στη σειρά των αγώνων...!


    -Ας δούμε τα δεκάλεπτα ένα, ένα...

    Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό για  τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και επίσης ήταν πολύ άστοχοι στην επίθεση με πολύ κακές επιλογές, αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι με πρωτοστάτες  τους Ναβάρο και Αντερσον να ξεφύγουν από νωρίς στο σκορ με 11-3. Η αμυντική λειτουργία ήταν κακή και αυτό δεν άλλαξε πάρα τις προσπάθειες, με  τη Μπαρτσελόνα σχετικά εύκολα το πρώτο δεκάλεπτο να το κλείνει με υπέρ της σκορ17-10.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα λάθη συνεχίστηκαν για τους πράσινους μη αξιοποιώντας τις ευκαιρίες στην επίθεση, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και ανέβασαν την διαφορά στο συν16 με σκορ28-12. Απόμεναν γύρο στα 6' λεπτά για το τέλος του δεύτερου δεκάλεπτου και πρωταθλητές Ελλάδας να ξυπνάνε με σερί 0-9 πόντους κυρίως με Μπατίστ κατέβηκε η διαφορά 28-21, δεν κράτησε όμως πολύ η απόδοση των πρασίνων και Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με σκορ 38-28.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίχτες του Ζότς με ένα σερί 0-9 φώναξε παρόν προσωρινά για τη μείωση της διαφοράς.Οι πράσινοι δεν τα παράτησαν όμως και συνέχισαν να παλεύουν για να ανατρέψουν την αρνητική κατάσταση, η μαχητικότητα τους απέδωσε καρπούς με άλλο ένα σερί 0-9 κάνοντας το 46-33 σε 46-42. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε πολύ γρήγορο και δυνατό ρυθμό. Ο κάπτεν Διαμαντίδης άρχισε να "πυροβολεί" από όπου ήθελε τους Καταλανούς, τα ψυχικά αποθέματα από τους πράσινους συνεχίστηκαν φέρνοντας το σκορ με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου στο 57-56,δηλαδή από τους -16 στους -1 πόντους!

    Στο 4ο δεκάλεπτο η αντεπίθεση του 5αστερου ήταν ολική και πέρασε στο 31'λεπτό μπροστά στο σκορ, με τον αναγεννημένο Σάτο να καθοδηγεί και τους υπόλοιπους παίκτες του να προσφέρουν την ψυχή τους για την νίκη, με τη διαφορά στα μισά του 4ου δεκαλέπτου να φτάνει υπέρ του τριφυλλιού στο συν8 και σκορ 62-70. Η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να τα παρατήσει και με τους Ναβάρο και Λάκοβιτς προσπάθησαν για  την αντεπίθεση τους με το σκορ να πηγαίνει στο 71-73, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να στερήσει την μεγάλη νίκη των πρωταθλητών και ο Μπατίστ με κάρφωμα στην εκπνοή του αγώνα βάζει το κερασάκι στην τούρτα  για το τελικό-μάγκικο 71-75!!!

    -Στατιστικά αγώνα:
    Μπαρτσελόνα: 19/32 δίποντα, 7/25 τρίποντα, 12/17 βολές, 29 ριμπάουντ (8 επιθετικά), 11 λάθη, 11 ασίστ.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: 17/36 δίποντα, 9/17 τρίποντα, 14/18 βολές, 31 ριμπάουντ (9 επιθετικά) 15 λάθη, 12 ασίστ.

    -Μπαρτσελόνα: (Τσάβι Πασκουάλ): Ρούμπιο 6, Λάκοβιτς 5 (1), Ναβάρο 19 (3), Πέροβιτς 2, Βάσκεθ 11, Ντονγκ 10, Λόρμπεκ 7, Αντερσον 11 (2)

    -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Μάριτς 1, Μπατίστ 14, Φώτσης 3, Σάτο 18 (4), Νίκολας 10 (1), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 17 (3), Καλαθης 8 (1).

    VIDEO:Στιγμιότυπα από τη νίκη...



    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
     ========================================================
     Διαβάστε ακόμα...
    > "ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"
    >> ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
    >>> ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΡΕ...!
    ======================================================== 

    10 σχόλια:

    1. Μπορούμε να νικήσουμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τι πρέπει να κάνω για να δω τον αγώνα;;;;;;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

      ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ25 Μαρτίου 2011 στις 7:40 μ.μ.

      Μπράβο στην ομάδα του Ομπράντοβιτς και σε όλους τους μάγκες παίχτες μας.ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. THA TOUS LIOWSOUME THN TRITH, THA KLASEI MENTES O NAVARO KAI H PAREA TOU.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. DEN STAMATW POTE NA TRAGOUDW...PANATHA S'AGAPW!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad