Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

    Η αθλητική ιστοσελίδα vi.nl μετά από αρκετές μέρες, ακόμα ασχολείται με τα αίσχη που έγιναν στο ντέρμπι με τους λιμανίσιους και τους κάφρους τους που χτύπησαν παίχτες του τριφυλλιού... 

    Αναλυτικά παρακάτω τα όσα αναφέρει το ξένο σάιντ για το ντέρμπι...

    Το ελληνικό πρωτάθλημα πέρα από κάθε άλλη φορά τρομάζει με τον χουλιγκανισμό του. Οι παίκτες φοβούνται για τη ζωή τους και θέλουν να αφήσουν το πρωτάθλημα γιατί τα γήπεδα τακτικά πολιορκείται από εξαγριωμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου οι οποίοι το βλάπτουν.

    Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακός Πειραιώς, αμέσως μετά τη λήξη οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχθηκαν επίθεση από μια ορδή με φρενήρεις οπαδούς. Ορισμένοι παίκτες έφτασαν εγκαίρως στα αποδυτήρια, ενώ άλλοι  χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν της γηπεδούχου ομάδας.

    Ο Γάλλος επιθετικός Τζιμπρίλ Σισέ (που απεικονίζεται στη φωτογραφία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς) του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι...μετά από αυτή τη σεζόν όσο το δυνατόν σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα, γιατί είναι ρατσιστική συμπεριφορά στα γήπεδα, περισσότερο από κάθε αλλού.

    -Η ιστοσελίδα αναφέρετε και στις δηλώσεις του Τζόρβα στην FIFPro....

    "Μας στέρησαν το πρωτάθλημα και κινδύνεψαν οι ζωές μας", λέει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας, στην ιστοσελίδα της FIFPro. Μας πέταγαν από κινητά τηλέφωνα μέχρι και γυάλινα μπουκάλια. Και το αξιοσημείωτο είναι ότι έχουμε σχεδόν προσαρμοστεί σε αυτή την κακή πραγματικότητα. Είναι καιρός η κυβέρνηση να παρέμβει σε αυτό. Οι χούλιγκαν δεν τιμωρούνται, αλλά θα ήταν αποτελεσματικό να ρίχνονται στη φυλακή τέτοιοι χούλιγκαν".

    Τζόρβας ήταν ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς χτυπήθηκε άσχημα από τους οπαδούς. "Ναι, ήμουν τρομοκρατημένος", λέει ο 28χρονος τερματοφύλακας. "Όταν φτάσαμε τελικά στα αποδυτήρια δεν ήμασταν φοβισμένοι, αλλά θυμωμένοι με τα αίσχη. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι εντελώς εκτός έλεγχου και φαίνεται απίθανο ότι θα αλλάξει σύντομα. Η ζωή μας είναι σε κίνδυνο και αυτό είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα ".
    -----------------------------
    Υ.Γ: Να δούμε για ποσό ακόμα θα μένουν στην ατιμωρησία οι λιμανίσιοι για να μας ξεφτιλίζουν σαν χώρα διεθνώς...!

    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΣΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad