Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ...ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!

    Έτσι ρε μάγκες! Έτσι θέλουν τα γατάκια...νόμιζαν πως με τις πίτσες θα είχαν νικήσει, τελικά τους αρέσουν περισσότερο οι πράσινες πο@τσες...(+Video, Παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών...)

    Οι Εξάστεροι αυτή τη φορά φρόντισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας στον Πελάτη  πως το μεγάλο αφεντικό είναι ο Παναθηναϊκός! Η αρμάδα του Ζοτς νίκησε  μέσα στο εξοχικό με 70-75, πραγματοποιώντας μία εξαιρετικά μάγκικη-ψυχωμένη εμφάνιση και παρά το κακό τους ξεκίνημα στον αγώνα, στην συνέχεια βρήκαν τον τρόπο να πάρουν ένα ακόμα διπλό, σπάζοντας το πλεονέκτημα της "έδρας"(του εξοχικού μας), με αποτέλεσμα πλέον να είναι το απόλυτο φαβορί για τους τελικούς=τίτλος, όπως ήταν και από την αρχή της χρόνιας...!

    -Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στο ξεκίνημα του πρώτου δεκάλεπτου ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, ούτε η άμυνα τους αφού κάποια στιγμή, νωρίς η διαφορά ήταν της τάξεως των 6 πόντων 21-15, οι 19 από τους 21 πόντους των γηπεδούχων ήταν των Μπουρούση και Τεόντοσιτς, ευτυχώς οι πράσινοι δεν άφησαν να ξεφύγει πολύ το σκορ.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο επίσης δεν ήταν και πολύ καλό για τους πράσινους, η αμυντική στάση συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν καλή αλλά οι παίχτες παρέμειναν νωχελικοί με συνέπεια ο Γαύρος να ξεφύγει εύκολα.
    Στη συνέχεια του δεκάλεπτου βρήκαν τα πατήματα τους στο παρκέ, Το τριφύλλι βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει παγωμάρα στον αντίπαλο και στον κόσμο του. Ο Ζότς στη συνέχεια έκανε την "κίνηση-ματ" βάζοντας τον Μάριτς. Ο Αυστραλός με σερβική καταγωγή σέντερ γέμισε τη ρακέτα του τριφυλλιού, παίζοντας επίσης πολύ καλή άμυνα και αλλάζοντας  τις ισορροπίες. Ο Σάτο ισοφάρισε σε 23-23 στο 15’ λεπτό πριν το τέλος. Ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά στο σκορ με δράστη και πάλι με τον Σάτο 30-31. Το τέλος του πρώτου μέρους πάντως βρήκε μπροστά για πόντο ο γαύρος, σκορ δεύτερου ημιχρόνου 35-34.

    Μετά τα πρώτα δυο δεκάλεπτα οι ρόλοι άλλαξαν...ο Εξάστερος-Παναθηναϊκός ανέβασε και άλλο την απόδοση του, διατηρώντας την κυριαρχία τους  με τον Αλεξ Μάριτς. Ο άσος των Πράσινων έφτασε να έχει 14 πόντους, αλλά φορτώθηκε με 4 φάουλ και πήρε το δρόμο για τον πάγκο λίγο πριν την λήξη του τρίτου δεκάλεπτου. Ο Παναθηναϊκός ήταν σταθερά στο +5 από τον Πελάτη, ενώ με καλάθι του Καϊμακόγλου κατόρθωσε να προηγηθεί με 49-56 στο 29’ λεπτό, τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου 51-56.

    Κάπως νευρικά  ξεκίνησαν το τέταρτο δεκάλεπτο οι παίχτες του Ζοτς. Μετά από 2' λεπτά  με εύστοχο σουτ του Νίκολας ξέφυγε με 7 πόντους (58-51) και έδειξε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα.'Ομως από ένα τρίποντο του Παπαλουκά και ένα καλάθι και φάουλ του Σπανούλη έφεραν τον Γαύρο σε απόσταση αναπνοής 57-58. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι πίεζαν σε όλο το γήπεδο. Ο Νίκολας έκανε το 61-64 στο 34' λεπτό, με το Διαμαντίδη να ευστοχεί σε βολές, βρέθηκε και πάλι στο +5 με σκορ 61-66, ο Μπουρούσης στην επίθεση μείωσε σε 63-66.

    Έμεναν  2.40'' λεπτά και τρίποντο των γηπεδούχων το σκορ έγινε 68-68, υποχρεώνοντας τον Ζοτς να πάρει αμέσως τάιμ άουτ. Επειδή όμως ο Εξαστερος είναι Εξαστερος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα με τρίποντο του Φώτση προηγηθεί ξανά με 68-71, από εκεί και μετά το ματς τέλειωσε...τελικό σκορ 70-75.


    Τα δεκάλεπτα: 21-15, 35-34, 51-56, 70-75.


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Μάριτς 14, Μπατίστ 13, Φώτσης 5(1), Σάτο 4, Νίκολας 4, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 21(1), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου 2.

    =================================================================
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ: 

    ΖΟΤΣ: ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ..."

    Αναλυτικά δήλωσε:

    " Ήταν ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με τα τρία προηγούμενα. Ήταν εμφανής η νευρικότητα και στις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν νευρικοί στην αρχή του ματς και κάναμε πολλά λάθη. Σε αυτό συνετέλεσε και η καλή άμυνα του Ολυμπιακού. Ο νικητής κρίθηκε ξανά στα τελευταία δύο λεπτά και η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα".


    -KAI ΚAΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    Καϊμακόγλου: "Δεν έχουμε πετύχει τίποτα"

    "Το σημερινό ματς ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν ένα σκληρό ματς, καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη και να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου. Όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Χρειάζονται τρεις νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μάς νίκησε στην κανονική περίοδο μέσα στην έδρα μας και αυτό το ματς πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι".

    Μάριτς: "Η πίεση σε εμάς τώρα"

    "Αισθάνομαι πολύ καλά πλέον και είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Τώρα η πίεση έρχεται σε μας γιατί πρέπει να πάρουμε το επόμενο οπωσδήποτε στο ΟΑΚΑ".


    Βουγιούκας: "Πάμε για τη νίκη και την Κυριακή"

    "Το ματς κρίθηκε στο ότι πολλοί από τους παίκτες μας ήταν καλοί, ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ και γενικά παίξαμε καλό μπάσκετ. Όταν σπας την έδρα του αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι παίρνεις πλεονέκτημα. Όμως κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη την Κυριακή".
    --------------------------------------------
    ΜΠΑΤΙΣΤ:"ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ..."

    Η συγκέντρωση είναι τα πάντα τόνισε ο Μάικ Μπατίστ, για να κατάκτηση το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

    Αναλυτικά δήλωσε ο Μάικ :

    "Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ενώ και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εδρες σαν το ΣΕΦ και την Βαρκελώνη είναι πολύ δύσκολες και έχουμε περάσει. Γι’ αυτό νικήσαμε και σήμερα, επειδή παίξαμε όπως με την Μπαρτσελόνα στην φάση των "8" της Ευρωλίγκας. Παίξαμε με την ίδια συνταγή. Αποκτήσαμε αβαντάζ μετά τη σημερινή νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε και το επόμενο ματς".
    -----------------------------------------------------------------------

    -VIDEO:



    Υ.Γ.Πόνεσε πολύ τα πρόβατα η ήττα μέσα στο εξοχικό... Καθώς ένταση προκλήθηκε μεταξύ 10 "οπαδών" του Γαύρου και του αρχηγού τους Θοδωρή Παπαλουκά, την ώρα που ο τελευταίος πήγαινε στα αποδυτήρια. Ενώ άλλα 200 περίπου πρόβατα αποδοκίμαζαν τους δημοσιογράφους επειδή και καλά προμοτάρουν τον Εξάστερο.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad