Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΜΠΑΛΟ ΚΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    Δυο γκολακια από το δυνάστη της Κούλας, τον Τζιμπρίλαρο! Νίκη 0-2 για τον Παναθηναϊκό που του δίνει την δυνατότητα να μέσα από δυο προκριματικούς να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους...(+Video, Παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών...)

    Ανώτεροι οι πράσινοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, οι παίκτες του Φερέιρα
    εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αφλογιστία και τα λάθη της άμυνας της Κούλας.

    Απρόοπτο πρόβλημα παρουσιάστηκε για τον Παναθηναϊκό την τελευταία στιγμή, καθώς ο Αλέξης Τζόρβας υπέστη θλάση στην προθέρμανση και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κοτσόλης. Οι πράσινοι ειδοποίησαν μάλιστα και τον Ορέστη Καρνέζη να μεταβεί εσπευσμένα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο. Η άλλη έκπληξη της 11άδας ήταν η επιλογή του Μαρίνου αντί του Γκαρσία, ενώ τη θέση του άρρωστου Σπυρόπουλου πήρε ο Καντέ στο αριστερό άκρο και το σχήμα συμπλήρωναν οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο και Σισέ.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Δεν ξεκίνησαν δυνατά οι Πράσινοι τον αγώνα... οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία στο 17' λεπτό με τον Λαγό,από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Το Τριφύλλι έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Σάχα να κρατάει μόνος του την ομάδα του στο παιχνίδι.

    Σημαντικότερες φάσεις και ήταν όλες "πράσινες", είναι ...η φάση του 23` λεπτό με τον Καντέ, το σουτ του Νίνη ένα λεπτό αργότερα, το δοκάρι του Κατσουράνη μετά από απόκρουση του Σάχα, στο 29` λεπτό και τα τετ α τετ των Λέτο, Σισέ στο 40`λεπτό και στο 45`λεπτό αλλά οι προσπάθειες του ήταν άκαρπες..!

    Ο Φερέιρα με τη έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κάνει αλλαγή τον τραυματία Βύντρα με τον Χριστοδουλόπουλο, τραβώντας τον Μαρίνο πιο πίσω σε θέση δεξιού μπακ, με τον Λάζαρο να παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Η Κούλα από την πλευρά της έχασε ευκαιρία με τον Μπαχά να πλασάρει άουτ, μετά από πάσα του Σκόκο, και μια άλλη στο 53' λεπτό πάλι με τον Μπάχα αλλά ξανά άστοχος.

    Στην συνέχεια το ματς ανήκε στους παίχτες του Φερέιρια, οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ οταν Λάζαρος βγάζει τη σέντρα για τον και ο Ντρπιτς που ήταν ο τελευταίος χάνει την ισορροπία του, δίνοντας την ευκαιρία στον Σισέ να πάρει την κόντρα από τον Ματέος και από το ύψος του πέναλτι να εκτελέσει τον Σάχα. Μετά το γκολ ο Φερέιρα πέρασε στο ματς τον Καραγκούνη αντί του Νίνη.

    Μετά από λίγα λεπτά και ύστερα από την αδυναμία των αμυντικών των γηπεδούχων και λάθος κεφαλιά του Καφέ προς το δεύτερο δοκάρι της ομάδας του, ο Γάλλος Κίλερ του Παναθηναϊκού πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση, τελικό σκορ 0-2.

    *Ο Σισέ στα Play Off σκόραρε 4ις φορές, ενώ σύνολο 24 τέρματα!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ:

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΜΕΙΝΩ...''

    Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ενώ ζήτησε από τους οπαδούς να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα με την ίδια θέρμη.

    -Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

    "Είμαστε ευτυχείς διότι κερδίσαμε τα πλέι οφ. Πάντα έλεγα ότι αυτό το μικρό πρωτάθλημα παραήταν βίαιο. Ειδικά προς το τέλος. Αν αναλογιστούμε βέβαια και όλη τη διαδρομή που έκαναν οι ομάδες όλο το πρωτάθλημα. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, άκουσα ότι μία ομάδα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα κερδίζει τα πλέι οφ. Άρα, ήταν σημαντικό για τον σύλλογο, για την ομάδα να συμμετάσχει στη διαδικασία του Champions League"

    "Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου όταν βρισκόμουν εκτός της χώρας πάντα κατανοούσα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου και πάντα αισθανόμουν ότι εάν κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί δεν θα ήταν για μένα κάτι ευχάριστο. Είμαι συνηθισμένος να παίζω στο Champions League. Γνωρίζω τι σημαίνει για την ομάδα και τη χώρα. Ακόμα δεν είμαστε στο Champions League, όμως τουλάχιστον μπορούμε να συζητάμε τη δυνατότητα να μετέχουμε στα γκρουπ".

    Στη συνεχεία εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της ομάδας, δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει ξεχάσει τα αισχοι Καλόπουλου και Σια...στο "Καραϊσκάκη".
    Υποστήριξε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος για τα πράγματα που διαδραματίστηκαν στον Παναθηναϊκό και αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα. Σε κάποια στιγμή του πρωταθλήματος η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να χτυπήσει τον τίτλο, όμως η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες εικόνες που έχουμε δεν είχαν συνάδει με το μεγαλείο που έχει ο Παναθηναϊκό. Αυτό σαν προπονητή δεν με ευχαρίστησε. Κάναμε τα πάντα μετά ώστε στο τελικό κομμάτι να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με το κεφάλι ψηλά. Νομίζω ότι αυτό έγινε".


    Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, είπε: "Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μας, διότι οι παίκτες είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και τους είπα ότι κανείς δεν μπορεί να περιμένει καλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Ουδείς μπορεί να παίζει καλά, όταν δεν μπορεί να το πετύχει. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο αλληλεγγύης, καρδιάς, ομαδικού πνεύματος. Περισσότερο από ένα παιχνίδι τακτικής. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλη τη δομή του Παναθηναϊκού: τους διοικητικούς, τους γιατρούς, όλους όσους εργάζονται μέσα στην ομάδα".


    Για την εμπειρία του από την έως τώρα στον πάγκο των Πράσινων, είπε: "Δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, αφού είχαν γίνει 11 αγώνες και Champions League και να προσπαθείς να μάθεις πολύ γρήγορα την ομάδα, τι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους ανθρώπους που πρέπει να συνεργαστείς και να κάνεις μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεις τους καλύτερους και γρηγορότερους τρόπους ώστε η ομάδα να βρει τα αποτελέσματα. Δεν είναι κάτι εύκολο".

    Για τους οπαδούς, είπε: "Αν και δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν κέρδισα το πρωτάθλημα, κοντολογίς θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τα τελευταία μου λόγια πηγαίνουν προς τους φιλάθλους του ΠΑΟ: Έχουν μία μεγάλη ομάδα, έχουν πάθος και πρέπει να συνεχίσουν να επιλέγουν και να προασπίζουν αυτόν τον σύλλογο. Όταν σου αρέσει κάτι πολύ πρέπει να καλά. Αν αγαπούν τον Παναθηναϊκό, όλοι πρέπει να τον υποστηρίζουν και να τον στηρίζουν. Οι αντιδράσεις τους σε πολλές περιπτώσεις μπήκε στην ψυχή μου. Δεν μπορώ να μην μιλήσω για πράγματα που μας έδιναν χαρά".

    Στο τέλος μετά από ερώτηση για το αν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, ακόμα και με μικρότερο μπάτζετ, απάντησε: "Δεν ξέρω αν πέσει το μπάτζετ. Δεν είναι λόγο του Παναθηναϊκού, αλλά λόγο της κρίσης. Μόνο οι σύλλογοι που έχουν μυαλό και σκέφτονται αυτή τη στιγμή θα έχουν επιτυχία στο μέλλον. Ενδεχομένως να θυμηθείτε σε αρκετά χρόνια, ότι 25 Μαϊου του 2011 κάποιος σας είχε πει αυτά τα λόγια. Το αν θα μείνω όπως έχουμε πει θα το συζητήσω μεταξύ εμένα και τη διοίκηση. Το μέλλον μου το αποφασίζω εγώ και τα άτομα με τα οποία συνεργάζομαι. Δεν έχει να κάνει με τις σκέψεις. Δεν ξέρω να διαβάζω ελληνικά, ακόμα κι αν σε μερικές περιπτώσεις μεταφράζονται πράγματα θα πω στα ελληνικά ευχαριστώ πολύ".
    ----------------------------------------------------
    ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ:"ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ"


    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κατσουράνης:

    "Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά. Είχαμε πει να κάνουμε ότι μπορούμε για τη δεύτερη θέση. Τουλάχιστον δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και κάναμε τη δουλειά μας"

    Για το πώς βιώνουν οι παίκτες το κακό κλίμα κόσμου και διοίκησης, ο Κατσουράνης είπε: 

    "Δεν είναι δική μας δουλειά, δεν είμαστε αρμόδιοι, από κει και πέρα παίζουμε μέσα στο γήπεδο και οι διοικητικές εξελίξεις είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Θα δούμε τι θα γίνει, θα ξεκουραστούμε τώρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν ήμασταν φρέσκοι φέτος και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Τέλος καλό όλα καλά, θα ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου".
    ----------------------------------------
    ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ:" ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ"

    Είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος:

    "Ήταν μια ανακούφιση για μένα που αφήνω την ομάδα με θετική ανάμνηση. Θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν είχαμε κατακτήσει κάποιο τρόπαιο φέτος, αλλά αφού προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι και αυτό μια μεγάλη επιτυχία.

    Έκανα μια ειλικρινή συζήτηση με τη διοίκηση αναφορικά με το μέλλον μου και δεν αποκλείω στο μέλλον να ενασχοληθώ με την ομάδα στο μέλλον από άλλο πόστο"
    -----------------------------------------------------------------------
    ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΣΙΣΕ:" ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ..."

    Αναλυτικά δήλωσε μετά τον αγώνα:

    "Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα και την κατάκτηση του νταμπλ το 2010, είναι προτιμότερο να φύγω. Όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά. Για να είμαι ειλικρινής όμως, τα δύο γκολ που πέτυχα κόντρα στην ΑΕΚ και η νίκη, σε συνδυασμό με την ανάγκη που είχε ο Παναθηναϊκός για την εξασφάλιση της θέσης για το Champions League, είναι ο κατάλληλος συνδυασμός αποχώρησής μου. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν προτάσεις και τα δύο χρόνια που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και φόρεσα τη φανέλα της ομάδας, ήταν τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Έχω φιλοδοξίες και θέλω να δω αν μπορώ ακόμα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα φύγω αλλά αν παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία θα το κάνω. Φυσικά και θα υπάρχει Παναθηναϊκός και μετά την αποχώρηση μου".
    ------------------------------
    ΠΟΛΕΜΗΣ:"ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..."

    Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Champions League, αλλά και τα διοικητικά του συλλόγου μίλησε ο Αδαμάντιος Πολέμης.

    Αναλυτικά είπε:

    "Αξίζαμε τη νίκη και δίκαια βγήκαμε στο Champions League, καθώς και η διαφορά στο πρωτάθλημα ήταν μεγάλη. Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη και πρέπει οι μέτοχοι να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας και οι μεταγραφές. Πρέπει να δούμε σε βάθος χρόνου το θέμα του προέδρου. Είναι ενδιαφέρον που ασχολούμαι με την διοίκηση και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όσο αφορά την ενότητα. Είναι αυτό που λέω και στους υπόλοιπους μετόχους να είμαστε ενωμένοι"

    Στη συνέχεια μίλησε για την "κόντρα" που υπάρχει στις εξέδρες,είπε: "Είμαι κατά των όσων γίνονται στην εξέδρα, πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Η οικογένεια πρόσφερε πολλά τα προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό".
    -------------------------
    -VIDEO: Φάσεις και γκολ:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad