Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ Λ. 7"

    Το είδαμε και αυτό...έβγαλαν ανακοίνωση οι καλόγριες των εξεδρών! Η Λυόμενη 7 μετά τους Βαγγέλα και Αχιλλέα έρχεται να εξυγιάνει τον χώρο του αθλητισμού...(FOTOS)

    Μιλάνε ποιοι...? Αυτοί που έχουν φέρει τον ελληνικό αθλητισμό στη διάλυση! Είτε με τους εκάστοτε διοικητικούς παράγοντες τους είτε με τους "οπαδούς" τους! Για να μην θυμηθούμε τα αίσχη που είχαν γίνει στους τελικούς μπάσκετ το Μάιο του 1993, Ριζούπολη, Νέα Σμύρνη, στο Καραΐσκάκη (ή αλλιώς τηγάνι) στις αρχές του 1990 μέχρι και πέρσι και αλλά πολλά σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

    Δείτε μερικά αποσπάσματα από την ανακοίνωση της Λυόμενης 7:

    "Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και τη στήριξή μας, θα τη δούνε όλοι τη νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ."

    "Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα...".

    "Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο!

    "Κύριε Μπιτσαξή, για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας...".

    "Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...".



    Είναι μόνο για γέλια όσα γράφουν...ξεχνάνε εύκολα...Ας μη πάμε πολύ πίσω...Στον περσινό τέταρτο τελικό δεν μας είπαν τι έγινε οι παρθένες της 7, γιατί είχε διακοπή ο τελικός και το ΣΕΦ είχε γίνει καλοκαιρινό, με τραυματισμούς παιχτών του Παναθηναϊκού και δημοσιογράφων... από ρίψη αντικειμένων, βεγγαλικών-βαρελότα κλπ κλπ.     

    -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:













































                                    
    Y.Γ. Όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή είναι ψίχουλα  μπροστά σε αυτά που έγιναν πέρσι στο Σ.Εξοχικό.Φ και φέτος στο Τηγάνι...!!!

    Εditorial: ANTIred 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad