Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..."

    Σαν greenarea δεν ασχοληθήκαμε καν με το τελευταίο Δ.Σ που ήταν σαν να μην έγινε, ήταν για τα Τσίρκα! Οι άνθρωποι ούτε τεχνικό διευθυντή δεν είναι ικανοί να βρουν...

    Πόσο μάλλον όταν τον έχουν και στην Παιανία...και δεν μιλάμε για κανένα τυχαίο...αλλά για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Αργεντινός παλαίμαχος του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Golden Team θα μπορούσε άνετα να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας που ψάχνει η διοικούσα επιτροπή.

    Ο Χουάν είναι γνωστής της Παναθηναϊκής κατάστασης πολλά χρόνια και κυρίως γνωστής του ποδοσφαίρου, οι γνωριμίες του επίσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές και καλύτερες στην αγορά όλης της λατινικής Αμερικής και όχι μόνο της Αργεντινής.
    Όλοι θυμόμαστε πριν 2 χρόνια περίπου επί προεδρίας Πατέρα που ήταν σκάουτερ της ομάδας στην Λατινική Αμερική , θα θυμάστε επίσης τους παίχτες που είχε προτείνει στον τότε "τεχνικό διευθυντή" Κώστα Αντωνίου για να αποκτηθούν... Λούκας Μπάριος, Φαλκάο, Παλάσιο, Παγεράνο και άλλους..., όλοι οι παίχτες που είχε προτείνει εκείνο το καλοκαίρι είχαν πάρει μεταγραφές σε σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες, τρανταχτό παράδειγμα ο Μπαριος της Ντόρτμουντ που "έβγαζε φωτιές" φέτος στη Μπουτεσλίγκα οδηγώντας την ομάδα του σε ένα άνετο πρωτάθλημα, η μεταπολιτική αξία του Μπαριος τώρα αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ, ενώ τότε που τον πρότεινε ο Ρότσα κόστιζε 3-4 ευρώ.

    Ο Αντωνίου όμως είχε γράψει στα πα..... του τον Ρότσα και είχε φέρει στην ομάδα όλα τα δικά του σαπάκια... Μελίσσης, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Ροντρίγκο Σόουζα κλπ κλπ, μάλιστα τους είχε φέρει και με 200% πιο πάνω από την "καθαρή" αξία τους δαπανώντας πολλά εκατομμύρια ευρώ, σαν να μην έφτανε όλο αυτό... το χειρότερο είναι πως ακόμα δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα περισσότερα από τα σαπάκια που είχε φέρει τότε...!!!     

    Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος από τους υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Νάνι, πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί σε σχετικό άρθρο για τις γνωριμίες του στην παγκόσμια αγορά των ποδοσφαιριστών.

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad