Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Σοβαρότης μηδέν από το Γαύρο και τον εκδότη του! Μετά λένε γιατί τρελαίνεται ο κόσμος, είναι να μη τρελαίνεσαι με κάθε μ@λακία που ο γράφει ο καθένας?... 

    Πως μπορεί να γράφει τέτοια γραφικότητα-κοτσάνα..."Κύριοι,προσοχή! Μην παίζετε με 5 εκατ.Έλληνες!", ένας άνθρωπος που θέλει να το παίζει και "σοβαρός" αναλυτής στα κανάλια σε διάφορες περιπτώσεις, ενώ στη φυλλάδα του γράφει ότι ψεύτικο μπορεί για να μασάνε τα πρόβατα οπαδοί που τον διαβάζουν...!

    Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο με δαύτους...!!!

    Θεωρεί ο "κύριος" ότι η διαιτησία αδίκησε τον Λιμανίσιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και καλά... αυτός απειλεί "πιθανόν" την ΕΠΟ,Βασσάρα κλπ. με τον λαό του Θρήνου που είναι 5 εκατομμύρια(?), αυτή θα θεωρηθεί η μεγαλύτερη Μ@ΛΑΚΙΑ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ που γράφτηκε για το 2011! 

    Για πες μας ρε Γαύρε από που έβγαλες το συμπέρασμα για 5 εκατομμύρια πρόβατα? Τους μετρητές μήπως έναν έναν? Από τα πολλά ρεκόρ sold out και τα ρεκόρ διαρκείας των οπαδών σας?Τίποτα από όλα αυτά δεν έκανες. Από το κεφάλι σου τα έβγαλες και τα πουλάς εκεί που σε παίρνει...στα κόκκινα πρόβατα! Το μόνο που μπορείς να μετρήσεις εσύ, είναι πόσες μ@λακιες βαράς την ήμερα, με τα δυο χέρια μάλιστα., δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που γράφεις...!

    Και για να τελειώνει αυτό το παραμύθι επιτέλους...για το πόσους οπαδούς έχει ο Λιμανίσιος, θα πρέπει να μιλάμε με έρευνες και όχι με αερολογίες του καθένα. Αν κρίνουμε από πρόσφατη οπαδική μέτρηση που εκτέλεσε γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων που παίρνει μέρος και σε εθνικές εκλογές...Η διαφορά μεταξύ οπαδών του Γαύρου και του Παναθηναϊκού είναι περίπου κοντά στις 90 με 100 χιλιάδες, δηλαδή... περίπου 2 εκατομμύρια Ολυμπιακοί και 1.9 εκατομμύρια Παναθηναϊκοί.Και όχι 5 εκατομμύρια που γράφει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-εκδότης.

    Για να ξέρουμε με ακρίβεια όμως πόσους φίλαθλους έχει η κάθε ομάδα στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να γίνει απογραφή πληθυσμού και παράλληλα οπαδική, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι υποστηρίζουν ομάδες και ποιες ομάδες, γιατί υπάρχει πολύς πληθυσμός από γυναίκες και άνδρες που δεν ασχολείται καθόλου με αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο και γενικά. Η παραπάνω έρευνα όμως δεν πρόκειται να παραγματοποιηθεί και γι' αυτό βασιζόμαστε σε δημοσκοπήσεις που διενεργούν με αναλογία πληθυσμού γνωστές εταιρίες και βγαίνει κάποιο ποσοστό επί της %.

    Υ.Γ. Την επόμενη φορά γράψε για 10 εκατομμύρια παλιό σούργελο...! 
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad