Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ;

    Ξανά στην επικαιρότητα βγήκε το όνομα του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, από άτομα της αυλής της οικογένειας...

    Τώρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον σκόπελο της ΟΥΕΦΑ, μερικοί "καλοθελητές" δημοσιογράφοι της κακίας ώρας, θυμήθηκαν πως ο Πατέρας έκανε την κακοδιαχείριση των 67 εκατομμυρίων από την ΑΜΚ το 2008 και δεν θα έφτανε η ομάδα εδώ έφτασε. Αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για τους επενδυτές φαντάσματα με τις κελεμπιες του υπηρέτη του Τζιγγερ...Τσάκα!

    Πάμε λοιπόν και στο ζουμί...
    Μετά τους "Παναθηναϊκούς" δημοσιογράφους πολιτικών εφημερίδων, έχουμε και την επίθεση στον Πατέρα από γαύρους μεγαλοδημοσιογράφους που εκτός εφημερίδων κλπ,έχουν και αθλητικά σαιτ, όπως ο κ.Χατζηνικολαου, έχει επίσης και ένα προσωπικό σαιτ γενικής ύλης που το όνομα του, είναι παραλλαγή του μικρού του ονόματος(με ένα e μπροστά) και εκεί γράφει διάφορα και ότι τον συμφέρει να περνάει προς τα έξω...!
    Σας παρουσιάζουμε  παρακάτω δυο αποσπάσματα, ένα της εισαγωγής και ένα του τέλους, του συγκεκριμένου άρθρου που έχει αιχμές κατά του Πατέρα, για να καταλάβετε... 

    "Τίτλος άρθρου: Όλα τα λεφτά ο....Πατέρας
    Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε μια "επικοινωνιακή επίθεση" των υποστηρικτών του Νίκου Πατέρα, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει η κλήση των 67 μαρτύρων για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι".

    Στη συνέχεια το άρθρο αναφαίρετε στην και καλά σπάταλη που έκανε ο Πατέρας οταν ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ενώ το άρθρο κλείνει ειρωνικά για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, με το παρακάτω κομμάτι...


    "Και για να μην κοροιδευόμαστε, ας πάει ο "Πρόεδρος του Νταμπλ" που δεν "πάρκαρε τις μετοχές του", μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους να "σώσει" οικονομικά τον Παναθηναικό, δηλαδή ας συνδράμει με το μερίδιο που του αναλογεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ή ας πει "που πήγαν τα λεφτά", ερώτηση που επαναλαμβάνει στα διοικητικά συμβούλια των μετόχων,κυρίως, η πλευρά των αδελφών Γιαννακόπουλων..."

    -Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...
    Να τους θυμίσουμε πως ο Τζιγγερ σε εκείνη την αύξηση δεν είχε βάλει ούτε φράγκο, αν έγιναν τότε λάθη ή "πετάχτηκαν" λεφτά σε λάθος μεταγραφές, έγιναν κάτω από πίεση του χρόνου, ιδικά την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας. Στη δεύτερη ο Παναθηναϊκός εκτοξεύτηκε με παιχταράδες που τον ανέβασαν επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε 2 χρόνια, κατακτήθηκε το νταμπλ, έγιναν 2 πορείες στην Ευρώπη, μια στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ και μια πάλι στους 16 του Γιουροπα Λιγκ, αποκλείοντας μεγάλες ομάδες όπως η Ιντερ και η Ρόμα.
    Επίσης ο Νικόλας Πατέρας επί προεδρίας του, καθιέρωσε το 50-50 στους αγώνες του πρωταθλήματος για όλες της ομάδες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γαύρος να τερματίσει 5ος στο πρωτάθλημα! Εξόντωσε όλους τους μηχανισμούς Κόκκαλη στο κόκκινο παρασκήνιο μέσα σε λίγους μήνες, ξευτιλίζοντας και αναγκάζοντας τον τότε πρόεδρο των Λιμανίσιων να αποχωρήσει ηττημένος και αποδοκιμαζόμενος (από τα ίδια του τα πρόβατα), από το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του! Όλα αυτά ήταν έργο και δουλεία Πατέρα μέσα σε 2 χρόνια κύριοι...!!!


    Πείτε μας εσείς λοιπόν,τι κατορθώματα έκανε το αφεντικό σας ο Τζιγγερ σε 15 χρόνια στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και όχι σε 2... 

    -Πάμε και στον κ.Χατζηνικολάου και την πρεμούρα, ζόρι να το πούμε; Που έχει με τον Πατέρα τα τελευταία χρόνια...

    Καταρχήν, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν χρόνια υπάλληλος και τώρα φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αφού δούλευε στο mega, κανάλι το οποίο εκ των βασικών μετόχων με μεγάλο ποσοστό είναι η οικογένεια από την ημέρα που δημιουργήθηκε! Αρα αμέσως αμέσως, να γιατί αυτή η επίθεση στον Πατέρα, ας μη ξεχνάμε ακόμα πως και πριν 1 χρόνο περίπου, εφημερίδα που εκδότης είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, είχε επιτεθεί με ανακρίβειες στο πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

    Στην εισαγωγή του παραπάνω άρθρου που σας παρουσιάσαμε κάνει αναφορά και στις κλείσεις του εισαγγελέα για ανάκριση, που έρχονται τις επόμενες μέρες για τους 67 κατηγορουμένους με ποινικές διώξεις, παράγοντες του ποδοσφαίρου που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και συμμετοχή σε παράνομη οργάνωση. Σε αυτή την λίστα των 67, μεταξύ άλλων  υπάρχει και ο πρόεδρος της ομάδας που υποστηρίζει ο κ.Χατζηνικολάου, προφανώς ξέρει ότι τα πράγματα μπλέκουν άσχημα, πόσο μάλλον αν φέτος η ομάδα του χάσει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνει ότι θα είναι πολύ πιθανό να γίνει ότι έγινε και με τον επίσης φίλο του Κόκκαλη, πριν 2 περίπου χρόνια.


    Οι απέναντι να ξέρουν, οτι ο Νικόλας Πατέρας "δεν έφυγε" ποτέ απο τον Παναθηναικό...!!!

    Είδατε όμως ε....φίλος ο κ.Χατζηνικολάου με τον οικογένεια  Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη, τυχαία όλα τα παραπάνω; Mπα....

    Θα ήταν καλό ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, είτε τα σαιτ του κλπ, να προσέχουν τι γράφουν για τον Παναθηναϊκό και ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο και να μην προκαλούν τον κόσμο, γιατί το παρελθόν των.... τσάτσων δεν είναι και τόσο καθαρό...!

    Όπως έχετε καταλάβει, πλέον ο Παναθηναϊκός θα δέχεται τόννους λάσπης ακόμα και για το πρόσφατο παρελθόν του, γι' αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι σε αφύπνιση γιατί αυτό το πρωτάθλημα αν κατακτηθεί από εμάς, θα φέρει και το τέλος πολλών κακών στοιχείων για τον Παναθηναϊκό μας, που τον βασανίζουν πολλά χρόνια, είτε των εχθρών που είναι εντός, είτε αυτών που είναι εκτός...!!!

    Υ.Γ1. Να ξέρουν κάποιοι πως ξέρουμε πολλά... και όποιος είναι κατά του Παναθηναϊκού ακόμα και της "ίδιας" απόχρωσης, θα μας έχει σε αντιπαράθεση, θα τα λέμε όπως πρέπει, όπως είναι το σωστό και το τίμιο!!!


    Υ.Γ.2. Ο Παναθηναϊκός αργά η γρήγορα θα ελευθερωθεί από τα χτικιά που τον βασανίζουν χρονιά, η λιμνούλα έγινε ποτάμι και το ποτάμι θάλασσα που θα παρασύρει κάθε βρωμιά και τότε αλίμονο τους...!!! Αφεντικό μας είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και κανένας άλλος!!!


    Editorial: greenarea team & ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad