Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...

    Τις τελευταίας μέρες είχαν ειπωθεί πολλά, σχετικά με το αν θα ζητήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ακόμα και από την διοίκηση της ΑΕΚ "παρακαλούσαν" να πάρουμε εισιτήρια...

    Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στην πράξη, καθώς ο Γ.Γ.Α Παναγιώτης Μπιτσαξής, ειπε όχι στην "μετακίνηση" οπαδών του Παναθηναικού για τον συγκεκριμένο αγώνα. Και αυτό να μη γινόταν ακόμα, πάλι η διοίκηση των πρασίνων δύσκολα θα έπαιρνε εισιτήρια, καθώς το πάθημα της Λιβαδειάς έγινε μάθημα...!

    Ίσως να είναι καλύτερα που τελικά δεν θα έχουμε οπαδούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σκεπτόμενοι και και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Γαύρο στο ΟΑΚΑ. Ήταν σίγουρο πως θα δεχόταν προκλήσεις οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από της ΑΕΚ, γιατί η κόντρα τον τελευταίων χρόνων καλά κρατεί, επίσης ας μην αποκλείουμε, που και αυτό θα ήταν σίγουρο είναι ότι θα γινόταν προβοκάτσια όπως με στην Λιβαδειά για να παίξει το ντέρμπι τίτλου ο Παναθηναϊκός με τον Γαύρο σε άδειες εξέδρες, κάτι τέτοιο θα ήταν ότι χειρότερο, αρα καλύτερα που δεν θα έχουμε κόσμο με την ΑΕΚ.
    Οι παίχτες του Φερέιρα μπορούν να νικήσουν τους γηπεδούχους, γιατί είναι πολύ καλύτεροι και ξέρουν ότι η νίκη θα τους φέρει πολύ πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή!!! 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad