Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ....!


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, Η "ΤΡΟΦΗ" ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ,ΠΟΥ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ..."OI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ"... ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΣΥΖΗΤΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΜΙΖΕΡΟ...ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ? ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (οση διαθέτω), ΣΤΟ ΧΩΡΟ,Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ(oχi οτι δεν εχει ξεφύγει ήδη..!) ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ...!
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ... ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΣΕΝΑ, ΓΚΑΛΑΣ, ΚΑΛΑΤΖΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ"...ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΟΜΩΣ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ...,ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΝΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ(Εφ.εκίπ η πιο αξιόπιστη παγκοσμίως)ΠΕΡΙ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΓΚΟΒΟΥ(Οπως επίσης πρώτοι το γράψαμε κ'έμεις εδώ στο AREA απο έγκυρες πηγές),ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΧΑΦ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΩΣ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ...ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ 5 ΣΚΑΛΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ,ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!!

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTz.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ΣΤΑ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΥ!ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΦΑΣΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ????? ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. 15 EKATOMURIA BUDGET ME TON AKATANOMASTO PROEDRO INE OUTOPIA GOVOU KAI ENAS AMUNTIKOS ISWS GALLAS ME LEFTA APO PWLISEIS KAI APO DANEISMOUS THA FEREI SIGA MIN BALEI TO XERI STIN TSEPH O RALISTAS

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Αντικειμενικά,θα συμφωνήσω ότι χρειάζονται δύο στοπερ!!
      Από την άλλη μεριά όμως,ρεαλιστικά αυτό δεν γίνεται...
      Ο στοπερ που θα έρθει πρέπει να διαθέτει εμπειρία,να έχει την δυνατότητα να οργανώνει την άμυνα,σε καμία περίπτωση να μην υστερεί σε φυσική κατάσταση και να συμμετέχει στην δημιουργία παιχνιδιού απελευθερώνοντας έτσι έναν χαφ!!!
      Αυτό το τελευταίο είναι για μένα,πέρα από την σταθερότητα,από τα πιο σημαντικά γιατί με τα υπάρχοντα πρόσωπα στην άμυνα χρειαζόμασταν φέτος οπωσδήποτε έναν τουλάχιστον καθαρά κόφτη μαζί με έναν άλλο κεντρικό χαφ που θα δημιουργούσε όμως ταυτόχρονα,ακόμη και με αδύναμες ομάδες!!!

      Λοιπόν,για μένα το ιδανικό θα ήταν μαζί με εκείνον τον στοπερ να αποκτηθεί και ένας παίκτης τύπου(σωματικά και με χαρακτηριστικά) Ντουγκλάο.Βέβαια,θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν οι Ντειβιντ και ειδικά ο Μπιερσμιρ,που έχει αρκετά περιθωρια βελτίωσης αλλά χρειάζεται και αρκετή δουλειά!!! (για ανανέωση Σαριέγκι δεν το συζητώ)
      Μην ξεχνάμε και τον Κατσουράνη!!!

      Πάντως για τον επιτελικό σε πρώτη φάση θα διαφωνήσω...
      Με την απόκτησή του ακυρώνεις αρκετούς παίκτες...
      Εκτός βέβαια και αν πουλήσεις τον Νίνη!!
      Από την άλλη μεριά όμως,ένας παίκτης περισσότερο οχταράκι από τον Κατσούρ θα είναι χρησιμότατος!!!Και αυτό διότι ο Καραγκούνης με όλη αυτην την καταπόνηση τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα!!!

      Για δεξιά,θα μου επιτρέψετε να θεωρώ πως η απόκτηση του Γκοβού δεν είναι και η ενδεδειγμέμη!!!
      Δηλαδή,ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ,δεν έχει τα χαρακτηριστκά του εξτρεμ που ψάχνουμε....
      Πλέον,έχει χάσει από ταχύτητα,από τεχνική δεν με ενθουσιάζει όπως και η γενικότερη προσφορά του τα τελευταία χρόνια στην Λυον!!!
      Βέβαια,είναι μακραν καλύτερος από κάτι τυχάρπαστους....
      Η καλύτερη επιλογή είναι για μένα ο Σκόκο,που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον άξονα και σαν δεύτερος επιθετικός...
      Ειλικρινά,θεωρώ πως μιλάμε για μια διαφορετική ομάδα με την ύπαρξη του Σκόκο...
      Μην τον κρίνετε με βάση την αδιαφορία του ή την μη σταθερότητά του σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ!!!!!

      Κώστα ξεχνάς για αριστερά,που βέβαια ο Ιωαννίδης πληροί τις προυποθέσεις για αυτό που ζητάμε!!!

      Πάντως γενικά συμφωνούμε στις 3+1 μεταγραφές....

      Η απόκτηση του Σκόκο καλύπτει και την απόκτηση ενός αναπληρωματικού φορ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. kaliteros o sisero apo tn skoko.....
      tn protimo
      pezei pio konta sto stil cisse

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Άποψη μου εμένα είναι οτι χρειαζόμαστε το πολύ έναν κεντρικό αμυντικό.Παντα με την προυπόθεση όμως οτι θα είναι καλός.Πολύ καλύτερος απο αυτους που ίδη έχουμε sariegi kante bjarsmyr david (melisis moris ας πούμε οτι δέν υπάρχουν).Μην ξεχνάμε οτι και οι υπόλοιποι θα πρέπει κάποτε να παίζουν και να παίρνουν ευκαιρίες.Απο εκεί και πέρα (εφόσον με τον govou έχει ίδη καλυφθεί η δεξιά πλευρά)Χρειαζόμαστε και έναν καθαρό playmaker εφόσον ούτε ο κατσουράνης ούτε ο καραγκούνης είναι καθαροί playmaker ενώ ο νίνης είναι δεκάρι.Και μιά αλλαγή του σπυρόπουλου και τέρμα.Αυτά για ελλάδα.Άν πάλι αποφασίσουμε να ρίξουμε χρήμα ωστε να πάμε καλά καί ευρώπη τότε θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα καλο αριστερό μπάκ για βασικό (οχι επιπέδου σπυρόπουλου εννοείτε) γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα αμύντικά μπάκ καθορίζουν την επίθεση.
      Υ.Γ Αυτά με την προυπόθεση οτι το σύστημα θα παραμείνει όπως πέρσι.Αν αλλάξει σε 4 4 2 όπως είχα ακούσει κάποτε τον νιόπλια θα χρειαστούμε και έναν καλό επιθετικό ακόμα (rukavina πετρόπουλος λάζαρος δέν με πολυπείθουν) καλό ενώ ένας απο τους 3 καλό θα είναι να φύγει ενώ οι άλλοι 2 ας παίρνουν ευκαιρίες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad