Header Ads

 • Breaking Green News

  ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΑ.....Η ΑΛΗΘΕΙΑ....!  "Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι ανακοίνωση της θύρας 13 Κρήτης αλλά μια απλή αναφορά των γεγονότων που συνέβησαν στο στάδιο του Ρεθύμνου."

  Επειδή το περιστατικό στα χτεσινά Βαρδινογιάννεια δεν πέρασε εντελώς απαρατήρητο όπως θα ήθελαν και δεν πρόλαβαν να το θάψουν πλήρως τα ΜΜΕ, και επειδή για το τι έγινε επικρατεί ένα ράδιο αρβύλα χωρίς προηγούμενο θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το τι έγινε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Γάλου στο Ρέθυμνο.

  Καταρχήν ανηφορίσαμε προς το γήπεδο περίπου 60-70 άτομα από όλους τους συνδέσμους της Κρήτης καθώς και Παναθηναικοί που αν και ανένταχτοι δεν επιθυμούν την επιστροφή της ΠΑΕ στη προ πολυμετοχικότητας κατάσταση.

  Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, οι περισσότεροι με διακριτικά του Παναθηναικού και των συνδέσμων μας φτάσαμε έξω από το γήπεδο. Εκεί χωριστήκαμε και αυτοί που φορούσαν διακριτικά πήγαν κανονικά από την είσοδο ενώ περίπου 10 άτομα χωρίς διακριτικά πήγαμε από την πίσω μεριά του γηπέδου και πηδώντας ένα φράχτη που είχε εκεί μπήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο και πλησιάσαμε στο δεύτερο φράχτη που υπήρχε για το γήπεδο.

  Εκεί απλώσαμε ένα πανί 20 μέτρων που έλεγε: ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΠΑΕ και μείναμε εκεί για λίγο. Ελάχιστα λεπτά αργότερα κάποιος άρχισε να τραβάει το πανί και στη προσπάθεια μας να το κρατήσουμε το έσκισε στη μέση, όταν είδαμε ότι είναι αστυνομικός με στολή τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό και απάντησε "γιατί έτσι μου αρέσει", ενώ όταν ζητήσαμε πίσω το πανί που πήρε αρνήθηκε να μας το δώσει.

  Κάπου εκεί εμφανίστηκαν και κάποιοι μπράβοι από τη μέσα μεριά του φράχτη και μας ρώτησαν τι ήρθαμε να κάνουμε. Η απάντηση μας ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε εξαρχής, μια απλή διαμαρτυρία καθώς και να δείξουμε το τι θέλει ο κόσμος του Παναθηναικού προς τους Βαρδινογιάννηδες μιας και δεν έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε με κάποιον άλλον τρόπο ή να μας ακούσουν. Ταυτόχρονα αστυνομικοί ήρθαν από πίσω μας και ο επικεφαλής τους μιλώντας μας ευγενικά μας είπε πως δεν επιτρέπει το πανί ή οτιδήποτε άλλο τρόπο αντίδρασης στο χώρο αυτό, απαντήσαμε ότι είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρηθούμε εφόσον ούτε επεισόδια προκαλούμε, ούτε τους αγώνες επιχειρήσαμε να διακόψουμε, ούτε προσπαθήσαμε οτιδήποτε άλλο που θα τους έδινε δικαιώματα για να μας εμποδίσουν.

  Την ίδια ώρα τα παιδιά που ήταν στην κύρια είσοδο εμποδίστηκαν να μπούν καθώς η αστυνομία ήταν ενημερωμένη πως κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν και τους έδιωξαν πηγαίνοντας απειλητικά προς το μέρος τους και λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά εδώ. Φυσικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μιας και όρος απαράβατος για όλους ήταν το ότι δεν θα προκαλέσουμε κανενός είδους επεισόδια μιας και εκτός όλων των άλλων αυτό περίμεναν πολλά τσιράκια τους έτσι ώστε να πούν πως αμαυρώσαμε ένα αθλητικό γεγονός, πως προσβάλαμε τη μνήμη ενός νεκρού (του Παύλου Βαρδινογιάννη).

  Στη συνέχεια και καθώς προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο στη παρουσία μας εκεί και πως θέλαμε απλά 10 λεπτά να διαμαρτυρηθούμε και στη συνέχεια θα αποχωρούσαμε ειρηνικά, ο επικεφαλής είπε πως θέλει 3 εκπροσώπους για να τους μιλήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Στην αρχή είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να πούμε με τον συγκεκριμένο μιας και δεν ασχολείται με τα της ΠΑΕ παρόλαυτα δεχτήκαμε να τον συναντήσουμε.

  Τρία παιδιά από εμάς πήραν προς τη μεριά της εξέδρας όπου περίμενε ο Βαρδινογιάννης συνοδευόμενος από καμιά 20αριά άτομα ενώ προς εκείνη τη μεριά υπήρχαν πάνω από 70-80 αστυνομικοί τριγύρω. Στην αρχή πήγαν να τους βάλουν πίσω από κάτι αμάξια αλλά κατόπιν τους πήγαν μπροστά του όταν είπε να τους φέρουν εκεί. Μόλις πλησίασαν για να συζητήσουν το πρώτο που είπε ήταν ποιοι είστε ρε; Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Και ταυτόχρονα προσπάθησε να χτήπησει με το γόνατο στα γεννητικα όργανα αυτόν που ήταν πιο κοντά του, ταυτόχρονα κάποιοι από αυτούς που ήταν τριγύρω του άρχισαν να χτυπάνε και τους υπόλοιπους ενώ φώναξε συλλάβετέ τους και φυσικά οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ κάποιος (όχι αστυνομικός) χτύπησε ένα από τα παιδιά στο λαρύγγι την ώρα που τα χέρια του ήταν ήδη πισθάγκωνα με χειροπέδες.

  Οι υπόλοιποι τρέξαμε για να γλιτώσουμε τη σύλληψη ενώ ένα παιδί ακόμα τον συλλάβανε απέξω από το χώρο αυτόν και στη κατοχή του βρήκαν 2 καπνογόνα και όλους μαζί τους οδήγησαν στο τμήμα.

  Εκεί τους έβαλαν σε ένα κελί αν και γενικώς τους συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όταν ήρθε ο επικεφαλής δήλωσε στους 3 πως δεν είναι κρατούμενοι και όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο είναι εκεί τους είπε: ¨Για την ασφάλεια σας¨ ενώ έβαλε να φρουρούν την είσοδο έτσι ώστε να μην μπεί κάποιος χωρίς την άδεια του και έτσι ίσως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τα παιδιά που ήταν μέσα μιας και όλοι οι αστυνομικοί τους έλεγαν τι πήγατε να κάνετε, με ποιόν πήγατε να τα βάλετε, αφού είναι κράτος εδώ κτλ.

  Τελικά κατά τις 11 το βράδυ τους άφησαν ελεύθερους μιας και δεν είχαν κάτι άλλο για να τους κρατήσουν.

  Το όλο σκηνικό απέδειξε πολλά πράγματα σε πολλούς από εμάς. Για το πώς αντιλαμβάνονται οι Βαρδινογιάννηδες τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, του τι παντελόνια φοράνε λέγοντας πως ελάτε να μιλήσουμε και στη συνέχεια να επιτίθεται ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος! Και κατόπιν να τους συλλαμβάνει.

  Δείχνουν τη δύναμη που έχουν και πως τη χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα και την αδυναμία τους στο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, στο να επιτρέψουν την αντίθετη άποψη, στο να συμπεριφερθούν στους άλλους σαν σε ανθρώπους και όχι σαν τη πλέμπα που έχουν συνηθίσει είτε να εξουσιάζουν απόλυτα είτε να τους γλύφει για να αποκομίσει οφέλη ή απλά να βρίσκεται υπό τη σκέπη τους.

  Εμείς αυτό που αποδείξαμε είναι πως αντιδράσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν προς αυτούς, δεν είμαστε υπάλληλοι τους όπως δεν είμαστε κανενός είτε αυτός λέγεται Βγενόπουλος, είτε Πατέρας είτε όπως αλλιώς απλά αναφέρουμε αυτούς γιατί πολλοί θα τρέξουν να βρούν διάφορους δάκτυλους μιας και οι θεωρίες συνομωσίας είναι από τη μεριά τους στη καθημερινότητα και πάντα ακόμα και όταν δεν είχαν εχθρούς ιδιαίτερους στον κόσμο του Παναθηναικού επινοούσαν με το ζόρι είτε οι ίδιοι είτε τα "τσιράκια" τους έτσι ώστε να έχουν δουλειά και να πουλάνε εκδούλευση και δήθεν προστασία.

  Ακόμα και μέσα στο άντρο τους, το Ρέθυμνο όπου οι περισσότεροι είτε είναι "τσιράκια" τους και "γλύφτες" είτε απλά τους φοβούνται και δύσκολα περίμεναν αντιδράσεις, δείξαμε πως δε φοβόμαστε να μιλήσουμε, να αντιδράσουμε, να πούμε αυτά που πιστεύουμε παρόλες τις συνέπειες και τις απειλές.

  Δεν υποκινούμαστε από κανέναν και αυτό είναι που τους φοβίζει περισσότερο από όλα, πως πάνω από όλα βάζουμε τον Παναθηναικό μας και είμαστε δίπλα του στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα γήπεδα και στους δρόμους, ακόμα και στα κρατητήρια όταν χρειαστεί. Τα βάλαμε με αυτούς που είναι πάνω από νόμους, αστυνομίες ακόμα και πολιτικούς και έχουν τη δύναμη να μας εξαφανίσουν, ελέγχουν ακόμα και τα ΜΜΕ που κάποια μάλιστα με το γνωστό χαρτάκι που παίρνουν αντί ρεπορτάζ έγραψαν πως επιτεθήκαμε εμείς (!) καλά που δεν είπαν και για "πρεζάκια" εκεί προς το STAR…

  Ευχαριστούμε τέλος όλα τα αδέρφια από όλη την Ελλάδα για τα μηνύματα τους και τη συμπαράσταση τους και πράγματι τη χρειαζόμαστε, να ξέρουμε ότι είστε εκεί δίπλα μας κάθε στιγμή και να ξέρετε πως κι εμείς παλεύουμε για όλους εσάς και για τον Παναθηναικό μας.

  Υ.γ. Όλα αυτά μας έκαναν να θυμηθούμε και να κάτσουμε να διαβάσουμε αυτά που γράφαμε σε παλιότερες ανακοινώσεις μας τότε που εμφανίστηκε η ΠΕΚ και που είχαμε ξεκινήσει τον ανένδοτο, ακόμα πιο πρίν όταν είχαμε βγάλει το πανί που έλεγε: Ενωμένη Κρήτη, ενωμένη θύρα 13;;; και που είχε ξεκινήσει τότε την ένωση των συνδέσμων μας. Τώρα για ακόμα μια φορά μπαίνουμε μπροστά, όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αφού μόνοι μας ούτε είμαστε τίποτα ούτε μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά δείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε τα πάντα, πως μπροστά τον κόσμο του Παναθηναικού κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι, να κάνουμε βήματα μπροστά, να πάρουμε αποφάσεις, να μη μένουμε στάσιμοι επειδή ¨έτσι είναι τα πράγματα¨ και επειδή ¨δε μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους¨ αλλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πάρουμε κάποιες καταστάσεις στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους πως και σκέψη έχουμε, και κρίση και άποψη, δε μας υποκινεί κανείς και έχουμε το κουράγιο να κάνουμε πράγματα για αυτό που αγαπάμε.

  (8/7/2010)
  ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 – ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ

  (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

  8 σχόλια:

  1. Paidia eyxaristoume gia tis plirofories.Kalo einai na mathainoume tetoia peristatika apo ton forea giati oi dimosiografoi exoun mia tasi na ta thavoun i akoma xeirotera na ta diastrevlonoun.Otidipote allo sxolio apo mena perisevei

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αyto to gegonos prepei na kanei to gyro ths EYRWPHS
   Na katalaboun oloi Poso Ponopsyxoi kai genaiodwroi kai Fileysplaxnoi einai oi KARKINOGIANNIDES kai to Soi tous olo...

   Me praktiktes XOYNTAS kai akoma xeiroteres...

   TA VALATE ME TON LAO TOU PANA8HNAIKOY 8A TO PLHROSETE.....

   AN ESU MAMRA PEIGES NA XTHPHSHS FILA8LO TOU PANA8HNAIKOY << EMEIS AYTO DEN TO KSEXNAME>> GT HTAN ENAS APO MAS TO PALIKARI POU PEIGES KAI ERIKSES KLOTSIA ...

   O LAOS TOU PANA8HNAIKOY DEN KSEXNA ESU KAI OI KARKINOOIKOGENEIA SOY MAMRA KRYFTEITE SE LAGOUMIA ...

   FRONTISTE NA POULHSETE OSO TO DUNATON POIO GRHGORA GT 8A DEITE PRAGMATA POU DEN FADAZESTE...

   O XEIMONAS 8A EINAI POLU VARHS ......

   Υ.Γ. 1) Ena megalo BRAVO Stous Leventes ta ADERFIA mas apo thn KRHTH
   Υ.Γ. 2) To VIDEAKI ---->http://www.youtube.com/watch?v=t_Rc11S-ET0

   PAO 8RHSKEIA 8YRA-13

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Γ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ 100 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
   Ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ !!!!

   Υ.Γ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!!!

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SELL AND GO TO HELL ANIKANE GIANAKH

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ .ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΓΚΕΡ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...
   ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ...
   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
   ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ Τ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ..
   ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ.
   ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΦΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΥΤΗ.
   ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..
   ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ..
   ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ Π ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ..
   ΥΓ:ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ.

   ΣΤΕΛΙΟΣ 13

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!
   ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
   ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙΡΟ!!!
   ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ!!!
   ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!
   ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΑΣ ΕΝΟΨΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
   ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο για τον κόπο σας να μάς πληροφορήσετε διεξοδικότερα. Για να μην υπάρχει "χαλασμένο τηλέφωνο" ή... ράδιο-αρβύλα!

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  Post Top Ad