Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ....Ζ. ΑΛΕΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ‏



    ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΑΛΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΘΏΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ... ΟΣΕΡ,ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ,ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ,ΓΙΟΥΒΕ Κ'ΛΥΩΝ...., ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΓΚΑΛΛΑΣ,ΚΡΙΣ Κ'ΜΠΟΡΝΤΟΝ... ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕ Η ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ...31 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ...ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΣΤΗ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΕΡ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ! ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΣΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΑ 2 ΓΚΑΦΕΣ ΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΆΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... Ο ΜΠΡΑΜΠΛ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Κ' ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΣΙΣΣΕ Κ'ΓΚΟΒΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ....!

    ----------------------------------------------------------------------------
    (ΧΡΟΝΙΕΣ).....(ΟΜΑΔΕΣ)....(ΣΥΜΜΕΤ.).....(ΓΚΟΛ)
    1997–2000......Χαβρη..............(42)..................(1)
    2000–2004.....Οσερ................(133)................(3)
    2004–2005.....Ρέιντζερς..........(18)...................(2)
    2005–2006.....Νιούκαστλ.........(47)..................(0)
    2006–2008.....Γιουβέντους.......(33)..................(2)
    2008–2010.....Λυών................(51)...................(2)
    ////////////////////////ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    2003-2008..............................(27)...................(1)
    ----------------------------------------------------------------------------

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstaTz.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Για αλλη μια φορα οι ελπιδες μας για μια μεγαλη μεταγραφη διαψευστηκαν λογω καβουρια.Τυχαιο???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.Ομως ο ποδοσφαιριστης Μπουμσονγκ δεν φταιει και εμεις θα τον αγκαλιασουμε και θα τον βοηθησουμε για οσο φοραει την φανελα του ΠΑΟ.Να δειξουμε οτι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ειμαστε διαφορετικο DNA.
      Ο αγωνας εναντια του Δυναστη των ονειρων μας...συνεχιζεται και τα μηνυματα ειναι ενθαρρυντικα,καθως πληθος κοσμου ολων των ηλικιων ειναι πλεον αποφασισμενος και δεν κανουν πισω.
      Οπου υπαρχουν καμερες και καναλια πανο ΠΟΥΛΑ Κ ΠΟΥΛΟ και η τελικη αναμετρηση θα δοθει στο γηπεδο στο χορταρι εκει οπου ο ΑΠΛΟΣ-ΑΓΝΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Εγώ θέλω να πω, ότι θα'θελα πολύ να συμφωνήσω με όσα γράφει ο φίλος ο Τζιάνης...και εν τέλει θα συμφωνήσω...Κι αυτό γιατί προσπαθω να βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο...Ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο...και τότε όλοι θ' αναγκαστούν ν'αναλάβουν τις ευθύνες τους...είτε τους αρέσει είτε όχι...'Οσο κι αν προτιμούσα μια μεταγγραφή που να με 'φτιάξει' περισσότερο,όπως όλοι θα ήθελαν,θα υποστηρίξω τον Γάλλο μόνο και μόνο γιατί θα φοράει το τριφύλλι στο στηθος!Ρομαντισμος??? Μπορεί...Αλλά επειδή δεν είμαι κι αθεράπευτα ρομαντική...ραντεβού τέλος Αυγούστου...και είδωμεν...Αυτά! Δέσποινα13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΛΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ????ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ...
      ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ..
      ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ Μ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ...
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΟΙ...
      ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ..
      (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ,Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΦΕΣ ΚΛΠ..)

      ΣΤΕΛΙΟΣ 13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Μαγκες σιγουρα δεν ειναι Γκαλας ή Κρις αλλα ειναι ενας πολυ καλος παικτης και να μην ξενερωνουμε χωρις λογο δεν ηρθε για να καθεται παγκο αλλα θα παιξει και πρεπει να τον στηριξουμε !!! Δεν εχουμε ή ειχαμε καλυτερο τα τελευταια χρονια ετσι απλα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!
      ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ!
      ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΑΠΛΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad