Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!!



    Η "περιπέτεια" μας επιτέλους αρχίζει απο σήμερα αδέρφια...,Αρχίζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Ευρώπης. Στο Champions League, εναν θεσμό στον οποίο είμαστε ο μοναδικός Α-Ξ-Ι-Ο-Σ πρέσβης της χώρας ανάμεσα σε ομάδες μεγαθήρια του Ευρωπαικού και όχι μόνο,ποδοσφαίρου. Επιστρέφουμε λοιπόν στο "σπίτι μας"... γιατί κακά τα ψέμματα,με τόσες Ευρωπαικές "κηδείες" που έχουμε κάνει σε μεγάλα Ευρωπαικά κλάμπ,είναι λογικό και επόμενο να αισθανόμαστε κάτι παραπάνω από άνετα στη συγκεκριμένη διοργάνωση...! Ποιός δέν θυμάται,ή δεν έχει δεί το γκόλ του Βαζέχα στο Άμστερνταμ? Ποιός δε θυμάται την καταπληκτική εμφάνιση και τη νίκη στο Γκεζελκίρχεν,ποιός δε θυμάται την απόδραση απο το Αμβούργο? Ποιός θα ξεχάσει ποτέ το σούτ του Βλάοβιτς ξύρα απο το δοκάρι μέσα στο Καμπ Νόου? Και μιας και είπαμε Κάμπ Νόου... Ο Παναθηναικός επιστρέφει για άλλη μια φορά στον τόπο του "εγλήματος"...,στο γήπεδο στο οποίο κοίταξε τη Μπάρτσα τότε κατάματα και για ελάχιστα λεπτά έχασε το ταξίδι στο όνειρο...!

    Ας θυμηθούμε λοιπόν τις μεγάλες μας Ευρωπαικές βραδιές..

    ΠΟΡΤΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 (Δημήτρης Μάρκος)
    Στο παλιό γήπεδο της Πόρτο,ο Παναθηναικός έγραψε με χρυσά γράμματα άλλη μια σελίδα στο Χρυσό μας βιβλίο.Σκόρερ ο Δημήτρης Μάρκος στο 40 και... τάβλα οι Πορτογάλοι!!

    ΑΓΙΑΞ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 (Χρήσταρας Βαζέχα)
    Το αποτέλεσμα που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει και το αποτέλεσμα που έβγαλε το Ελληνικό ποδόσφαιρο απο την αφάνεια..Το THIS IS PANATHINAIKOS άρχισε με εκείνο το γκόλ..και συνεχίζεται μέχρι σήμερα...Κούρσα ο Δώνης,σούτ ο Βαζέχα και... γειά σας!!

    ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 (Γιώργος Νασιόπουλος)
    Πάσα Γκαλέτο,σούτ Νασιόπουλου και η ιστορία συνεχίζει να γράφει διπλά...

    ΣΑΛΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2 (Βλάοβιτς-Μπασινάς)
    Άλλη μια μεγάλη βραδιά για τον Παναθηναικό μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο..Τη μέρα ενός εκ των μεγαλύτερων τρομοκρατικών χτυπημάτων,αυτό στους δίδυμους πύργους,ο Παναθηναικός άλωσε σαν άλλος τρομοκράτης το Γκεζελκίρχεν και πέρασε νικηφόρα με σκόρερ τους Βλάοβιτς και Μπασινά.

    ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-3 (Μάντζιος-Καραγκούνης-Τζιόλης)
    Η γερμανία αποδείχτηκε για άλλη μια φορά αρκετά φιλόξενη..Αυτή τη φορά μάλιστα περισσότερο απο όσο θα έπρεπε...Ο Παναθηναικός πέρασε νικηφόρα και απο Βεζερστάντιον και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο,καθώς η ομάδα μας διέλυσε τη Βέρντερ με 3-0!!

    ΙΝΤΕΡ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1 (Σαριέγκι)
    Το πλέον μεγαλύτερο διπλό Ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λίγκ!! Ο Παναθηναικός άλωσε το Μεεάτσα της πανίσχυρης Ίντερ του Μουρίνιο και του Ιμπραίμοβιτς με γκόλ του Γιόσου Σαριέγκι!!

    Η ιστορία στα Κύπελλα Ευρώπης ανοίγει απο σήμερα άλλη μια σελίδα..Μία σελίδα που περιμένει και φέτος τον Παναθηναικό να υπογράψει σε αυτή με χρυσά γράμματα! Η καλύτερη ομάδα του κόσμου μας περιμένει στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου...Αλλά να θυμάστε..Καλύτερη ομάδα στον κόσμο για εμάς είστε εσείς!
    THIS IS PANATHINAIKOS!!!
    Κάντε μας για άλλη μια φορά υπερήφανους!!!


    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTz.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad