Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ "ΥΓΕΙΑ"...!!!


    Καλησπέρα αδέρφια...αν και δε νομίζω πως ήταν και τόσο καλή η...εσπέρα,για όλους μας...και πώς να είναι φυσικά μετά και το χθεσινό στραπάτσο,το οποίο παρολίγο να εξελιχθεί σε ΚΑΖΟ(κέζος..;).Πρέπει να ευγνωμονούμε τον Τζιμπρίλαρο και την τεράστια κλάση του που δε συνέβη αυτό...! Λοιπόν από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε...η ομάδα έκανε αυτό που κάνει σχεδόν σε κάθε μάτς. Μπήκε δυνατά και σκόραρε νωρίς...έτσι όπως πρέπει δηλαδή...και ενώ περιμέναμε όλοι το αυτονόητο,πώς θα κρατήσει μπάλα και θα βγεί μπροστά χωρίς άγχος και με υπομονή και σύνεση προκειμένου να πετύχει και ένα δεύτερο και να κλειδώσει το μάτς απο το πρώτο ημίχρονο...συνέβη και πάλι το...Α-Ν-Ε-Κ-Δ-Ι-Η-Γ-Η-Τ-Ο!!! Ποιό είναι αυτό? Μα φυσικά αυτό που κάναμε με την Ξάνθη και τη Μπαρτσελόνα...,άντε με την Ξάνθη δώσαμε το ελαφρυντικό της πρεμιέρας...Με τη Μπαρτσελόνα δώσαμε το ελαφρυντικό της...Μπαρτσελόνας,τώρα τί ελαφρυντικό να δώσουμε ?? Πείτε μου ΤΙ?? Εδώ μιλάμε για "παγκόσμιο φαινόμενο"!! Μα ειναι δυνατόν...,ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό,παθαίνει μπλάκ άουτ αφού σκοράρει!! Συνήθως αφού σκοράρεις,Υ-Π-Ο-Τ-Ι-Θ-Ε-Τ-Α-Ι τα πράγματα απλουστεύουν για 'σένα...! Ειδικά αφού απέναντί σου είναι η Καβάλα και όχι η...Ρεάλ!! Εμείς όμως πρέπει να πάμε κόντρα στο ρεύμα...Η Καβάλα λοιπόν για 25 λεπτά "ντύθηκε" Μπαρτσελόνα...Ο Ντουγκλάο έγινε Πικέ...ο Ονουάτσι έγινε Μέσσι...ο Νταρσβίλ έγινε Βίγια...και...2-1 απ'το πουθενά μέσα σε 10 λεπτά...,φυσικά όλα αυτά έχουν αιτία. Την ώρα που η Καβάλα "μεταμορφώθηκε" σε Μπάρτσα εμείς "μεταμορφωθήκαμε" σε Αχιλλέα Κακιάς Σκάλας...Κοντρόλ με το ζόρι,σωστή πάσα με το σταγονόμετρο,πίεση μηδέν,καθαρό μυαλό ούτε για πλάκα,σχέδιο ανύπαρκτο,βοήθεια απο τον πάγκο καμία.Η Καβάλα αλώνιζε αμέριμνη απο το κέντρο και μπροστά και φυσικά η άμυνά της πέρασε τα πιο ξέγνοιαστα 25 λεπτά της άπο την αρχή της αγωνιστική της χρονιάς. Στο δεύτερο κάπως άλλαξε η κατάσταση...,οχι δραματικά βέβαια,τουλάχιστον άλλαξε...! Ο Λέτο θυμήθηκε οτι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα,ο Νίνης μάλλον χαμπάριασε ότι μέχρι να φορέσει την κόκκινη μπλούζα με το διαβολάκι στο στήθος,έχει να φάει πολύ "ψωμί" και φυσικά πάλι καλά που μπήκε ο Γκαρσία...ο οποίος ξεχώριζε σαν τι μύγα μες'το γάλα,τριγύριζε σαν διάολος γύρω απο την άμυνα της Καβάλας και έδινε λύσεις και στην πάσα αλλά άνοιγε και διαδρόμους.
    Πάμε τώρα στο δια ταύτα...τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα παρουσιάζει τόσο άσχημο πρόσωπο? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πλάνο? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα δεν έχει τη φρεσκάδα της περασμένης σαιζόν? Τί συμβαίνει άραγε και η ομάδα δεν παρουσιάζει αυτοματισμούς που θα ΕΠΡΕΠΕ λογικά να έχει απο τη στιγμή που αυτοί οι παίκτες (ο βασικός τουλάχιστον κορμός) είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια τώρα? Γιατί άραγε η ομάδα βασίζεται σε εκλάμψεις των μονάδων της και όχι σε ομαδικό παιχνίδι?Γιατί η ομάδα εχει αργές επιστροφές στην άμυνα με αποτέλεσμα μή κάλυψη κενών χώρων?Γιατί η ομάδα δεν εχει φυσική κατάσταση...? Δέν υπάρχει πλάνο? Τίποτα...?

    Αυτά είναι ερωτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθούν!!!
    Και θέλουμε απαντήσεις τώρα!!
    Πρίν είναι πολύ αργά...!

    Υ.Γ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ GREENAREA, ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ Η'ΩΡΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΕΖΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ...,ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΣ ΕΜΠΕΝ.

    AΡΘΡΟ ΑΠΟ:KwstasTz.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. Φιλε κωστα δεν ειδα το β ημιχρονο για να εχω αποψη αλλα επειδη ξερω οτι εισαι αμειλικτος τοσο στα στραβα οσο και στα καλα πιστευω οτι ο γκαρσια με σισσε εσωσαν τον βαθμο.
      Στο πρωτο ημιχρονο ειδα μια ομαδα που θυμιζε τα κατω πετραλωνα στο πρωτο γκολ ηταν η εμπνευση του νινη και η κλαση του σισσε.στο υπολοιπο ειχες ενα κεντρο πιο αργο και απο ριπλευ ως φρεσκαρισμα στα αμ.χαφ κ.Νιοπλια αλλαξες τον κατσουρ με τον καραγκουνη δηλαδη τα νεα παιδια σιμαο-πλεσι δεν σου εκαναν και αν η δικαιολογια σου ειναι να κρατησουν μπαλλα για να κρατησεις μπαλλα πρεπει πρωτα να την κυνηγησεις και ο καραγκουνης δειχνει οτι εχει ξεμεινει απο πνευμονια.αν ειχες ενα τρεχαντηρι στο κεντρο οι επιθετικες προσπαθειες θα ηταν περισσοτερες γιατι οι επιθετικοι ξερουν οτι καποιος (σιμαο-πλεσι)θα κυνηγησουν τους αντιπαλους της καβαλας σε τυχον αντεπιθεση.ειναι πολλα τα λαθη τι να πρωτοπω..οπως στο 1 γκολ οπου το αρ,μπακ(βυντρα) φυλαει το δοκαρι και το χαφ της καβαλας ειναι αφυλαχτος.η εξοδος του τζορβα?? στο μονο που δινω εξηγηση ειναι οτι ολη η ομαδα πλην Σισσε ηταν ζαλισμενη απο την μπαλλαρα της μπαρτσελονα και τους αυτοματισμους της.
      Ειμαι σιγουρος οτι ο Πατερας θα τα ψαλλει και στον νιοπλια και στους παιχτες.Εμπεν ελα γρηγορα!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΤΖΕΡΡΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ!!!
      ΔΙΟΤΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ..Ο ΣΙΜΑΟ ΚΟΒΕΙ..ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΕΙ..Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ..ΔΕ ΚΟΒΕΙ...Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2..Ο ΚΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ..ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5 ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ!!! ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ!! ΑΠΛΑ..
      ΕΛΠΙΖΩ Ο ΠΛΕΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΥΛ..ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
      ΤΕΣΠΑ..ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Κατ' αρχήν φίλε συγχαρητίρια για το αρθρο.Επιτέλους κάτι έπρεπε να ειπωθεί για τον κέζο.Ωστόσο έπρεπε να είχε ειπωθεί νωρίτερα.Πολύ νωρίτερα.Τώρα πιά λίγα πράγματα θα μπορέσει να κάνει ο έμπεν.Σιγουρα με τον καιρό θα υπάρξει βελτίωση όμως θα αργήσει και θα είναι σταδιακή.Σχετικά με τις μεταγραφές εκτός απο τον παίκτη box-to-box στο κέντρο που είχε ζητήσει ο Νιόπλιας στα άκρα της άμυνας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Για μένα στη θέση του ιωανίδη θα έπρεπε να είναι ο σπυρόπουλος ως αλλαγή και να είχαμε και ένα καλό αριστερό μπάκ ώς βασικό.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. symfwnw me to arthro...
      mayra xalia h omada... xwris arxh k' telos,
      prepei na ti stirixoume omws.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ?

      ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ 'Η ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?

      ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

      ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗΣ1908

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Φιλε ανωνυμε ο προπονητης πρεπει να επιβαλλεται στους παιχτες και να τους κανει να γουσταρουν το παιχνιδι,πρεπει να αποκτησουν επαγγελματικη συνειδηση ολοι τους.Ο νιοπλιας και ο Βαζεχα διαθετουν οπως και πρωτοκλασατοι παιχτες Τζιμπριλ,Ζιλμπερτο,γκοβου.
      Τον Λιπι να φερεις αν δεν υπαρχει επαγγελματικη νοοτροπια σε ολα (Διατροφη,εξωγηπεδικη ζωη,προπονηση) τα ιδια θα συμβουν.Πιστευω τις γνωσεις του Νιοπλια απλα πρεπει να παιρνει τα ρισκα του και ας "χαλαει¨τα χατηρια καποιων ποδοσφαιριστων.Το κακο εχει γινει διοτι καποιοι θεωρησαν δεδομενη την θεση τους στην ενδεκαδα και χαλαρωσαν.Ας περιμενουμε...λιγο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΦΙΛΕ ΓΚΡΙΝΤΖΟΥΡΙ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΖΟ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡ..Ο ΚΕΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΑΡΓΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΩΡΑ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ...ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Κ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΕΞΗ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ..ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ 'Η ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ???

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ..ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad