Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ... ΤΟΥ 5ΑΣΤΕΡΟΥ...!

    Η κορυφή της Ευρώπης και τα ελληνικά δεδομένα...

    Με αφορμή το παιχνίδι με την Βαλένθια  και την εκκίνηση του αυτοκράτορα για την κατάκτηση της φετινής ευρωλίγκας, θα σας κρατήσω κάποια λεπτά από τον χρόνο σας για διάφορα θέματα που απασχολούν την μπασκετική επικαιρότητα...



    Έχουμε πει αρκετές φορές πως ο φετινός μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος σε όλες τις θέσεις και ετοιμάζεται… Για την εκτόξευση του στην κορυφή της ευρώπης,όπως είναι βέβαια και ο αυτοσκοπός του…
    Οι φετινές προσθήκες μας (Σάτο,Μάριτς,Βουγιούκας,Καιμακόγλου) καθιστούν πιο εύκολο από πέρσι το έργο αυτό. Αν παίξουν όπως πραγματικά μπορούν,θα τα καταφέρουν,είμαι σίγουροwς!
    Η Βαλένθια προηγείται στην σκέψη μας,όμως θα πρέπει να παίξουμε και σε αυτό το ρημαδοπρωτάθλημ...οι απεργίες των παικτών της ελληνικής λίγκας συνεχίζονται,όπως και το κρυφτό μεταξύ των αρμοδίων αρχών και του υπουργείου με εκνευριστικούς ρυθμούς.Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι σίγουρο πότε θα οριστεί και οι υποχρεώσεις της ομάδας έχουν αρχίσει...!
    Το παιχνίδι στην Ισπανία είναι πολύ σημαντικό,κυρίως για τον ψυχολογικό μας τομέα, μια καλή αρχή είναι πάντα ευπρόσδεκτη βλέπετε...,ο βασιλιάς επιστρέφει στην λίγκα που μας ενδιαφέρει...η ευρώπη είναι ο τομέας μας,σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ,οπότε λογικό είναι να ενδιαφερόμαστε παραπάνω για την εκκίνηση. Μετά από μισό χρόνο που έχουμε να δούμε την ομάδα μας(από τους τελικούς με τους πελάτες),έχουμε μια κάψα,μια επιθυμία,γουστάρουμε βρε παιδάκι μου να δούμε την Πανάθα να ιδρώνει στο παρκέ και να διαλύει κάθε αντίπαλο,όπως μας έχει κακομάθει...!
    Πάντα δίπλα στην περηφάνια μας,την αρμάδα του Ζότς και τον ενδοξότερο σύλλογο της Ελλάδας,τον Παναθηναϊκό μας! Καλή πορεία και φέτος να έχετε παιδία και μακάρι να το σηκώσετε(και)στην Βαρκελώνη,όπως έκαναν οι προκάτοχοι σας άλλες πέντε φορές στο παρελθόν..., Μητσάρα,κάνε πιο πολλά βάρη...άκουσα πως είναι βαρύτερες οι κούπες φέτος...!

    Υ.Γ.1:Αυτό αυτό αυτό είναι σωστό,κύπελο πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.
    Υ.Γ.2:Οι απεργίες που γίνονται νευριάζουν τους πάντες και οι αρμόδιοι καλούνται να τις λύσουν τώρα.Δεν είναι δυνατόν να εκτίθεστε τόσο πολύ,λίγη τσίπα αν έχετε πάνω σας θα αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα με αμοιβαίες υποχωρήσεις, ακούστε τον Θανάση,μια χαρά τα έχωσε στον Π.Σ.Α.Κ.
    Υ.Γ.3:Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι Παναθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος,ούτε αποκλειστικά ποδόσφαιρο,ούτε αποκλειστικά μπάσκετ,ούτε αποκλειστικά βόλλευ. Υποστήριξη σε όλα τα τμήματα της ομαδάρας μας,ενίσχυση του ερασιτέχνη σε μέγιστο βαθμό και άμεσα κύριοι μέτοχοι της ΠΑΕ, Δεν ξεχνάμε υποσχέσεις...!

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ: Prasinomperes

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. PERASE SIFOUNAS O PANATHINAIKOS MAS APO VALENCIA!!!

      VAMOS PANATHINAIKOS!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑFTO EINAI TO SWSTO! KYPELLO, PRWTATHLHMA KAI 6o EYRWPAIKOOO!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. trelane mas trifyllara mou..., pame gia to 6 stema fetos. exoume poly kalh omada,me thn prosthikh Sato,Maric klp. exoume dynamwsei arketa.gayroi tha klete pali fetos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad