Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !


    Σαν GREENAREA13 θέλουμε να κάνουμε υπομονή σε αυτή την ΑΘΛΙΑ εικόνα που βγάζει η ομάδα κ' να μην αρχίσουμε να την αντιμετωπίζουμε-κριτικάρουμαι αυστηρά, αλλά δεν μας έχει δείξει κ' αυτή ένα σημάδι ριζικής βελτιώσεις από την αρχή της σαιζόν...



    Ο κόσμος έχει απογοητευτεί πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση..., επειδή είμαστε ένα δημοκρατικό site και οι απόψεις των οπαδών μας έχουν "βήμα" εδώ, σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα σχόλιο οπαδού της ομάδας και αναγνώστη του greenarea13, θέλοντας έτσι να δείξουμε την μεγάλη πικρία που έχει ο κάθε απλός φίλαθλος της ομάδας μας...

    Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός των Cisse,Gilberto silva,Luis garcia, κλπ..

    Χάνει από το αεκάκι των χιλίων προβλημάτων, των Datomo,Berns και Λαγό.

    Δεν χωράνε πολλές κριτικές και πολλά σχόλια! Ο Παναθηναϊκός των μεγάλων επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχίζει και "μικραίνει"...!

    Η Ομάδα μας απογοήτευσε για ακόμα μια φορά φέτος! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού
    δεν είναι για να παίζεις μαζί του. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μέσα σε μια "σφαίρα"! Μέσα σε αυτή τη "σφαίρα" δεν ζούνε με ανάσα,με αναπνοή! Αλλά ζούνε με την ήττα..., αυτή τη λέξη την έχουν πάρει οι παίχτες μέσα στην ψυχή τους! Γιατί αυτή τους την έχει περάσει ο προπονητής τους! Παίχτες όπως ο Cisse,Gilberto silva, και Luis garciα...που πάντα είχαν την αίσθηση και την νοοτροπία νικητή περνώντας από τόσες ομάδες...,κατακτώντας τρόπαια και τρόπαια,έφτασε η ώρα να έρθουν στον Παναθηναϊκό μας για να μικρύνουν ποδοσφαιρικά ?(!) Σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν χωράνε δικαιολογίες κύριοι...!

    Όταν ο προπονητής σου φεύγει οικειοθελώς από την ομάδα χώρις να έχει αφήσει κάποιο έργο...,δεν "τρέχει" ένας πρόεδρος όπως ο Νικόλας Πατέρας να τον "φέρει" πίσω! Σε αυτό το θέμα ίσως για πρώτη φορά φταίει ο κ.Πατέρας! Σε σε μια τέτοια περίπτωση "τρέχεις" να βρεις τον ΚΑΛΎΤΕΡΟ προπονητή!

    Είναι πισωγύρισμα για όλους...για τον κόσμο,για τους οπαδούς,για τους παίχτες,για όλους...! Η διοίκηση πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις αν θέλει να προλάβει να σώσει κάτι..., αλλιώς σχεδιάζουμε το πλάνο για την επόμενη χρονιά !!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ  ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...!!!

    Ευχαριστώ.
    Με εκτίμηση, Νίκος Σ.(αναγνώστης greenarea13)

    5 σχόλια:

    1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ..ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ..
      ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ...
      Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ...
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!

      ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥς ΟΠΑΔΟΥς ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ'ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΞΗΜΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ'.....Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΟΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟς ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟΥ ΤΡΙΦΙΛΙΟΥ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙς ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!!!!Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟΥ ΤΡΙΦΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΟΠΛΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...Ο ΧΑΝΟΥΜΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΕΞΥΠΝΟς ΩΡΑΙΟς ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗς ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗς ΜΑΣ ΤΕΧΙΚΗς ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΛΥΚΟ ΣΙΣΕ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΚΡΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑς ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΨΙΜΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΙΟΠΛΙΑΚΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙς ΟΡΕΞΕΙς ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟΥ ΝΤΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΙΧΩς ΑΛΛΟΘΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕς ΜΑς..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ??? ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ??? ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ???
      ΤΙ??? ΤΙ??? ΤΙ??? ΤΙ??? ΤΙ???

      ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΑ: 1-0 (4΄ ΤΖΙΜΠΟΥΡ). ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ!ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!
      ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ: ΑΡΓΥΡΙΟΥ (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?), ΛΑΓΟ (ΕΛΕΟΣ!!!), ΔΕΛΛΑ (800 ΕΤΩΝ!!!), ΜΑΚΟ (ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΦ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΚΑΦΕ (ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙ & ΠΑΛΙ & ΠΑΛΙ!!!), ΓΚΕΡΕΪΡΟ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ), ΜΠΕΡΝΣ (ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!) ΤΖΙΜΠΟΥΡ (ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ!!!).
      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!
      ΑΛΛΑ:
      1)ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ?
      2) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ (ΕΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!) ΚΟΝΤΡΟΛ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ?
      3) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ?
      4) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ?
      5) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ 3 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ? (ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!)
      6) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ?
      7) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ?
      8) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ PASSING-GAME?
      9) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ?
      10) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟ? ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ?
      ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Τ Ω Ρ Α ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ … ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΟΥΡ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!ΑΝ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ-ΡΟΥΦ!

      ΜARULIO

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΓΚΕΣ....
      ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΒΓΑ....
      ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...(ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..)
      ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ 'Η ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. symfwnw me tous filous pio panw apolyta.
      h foto tou arthrou paidia nwmizw ta leei ola...katevasmena kefalia.ta logia peritevoun...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad