Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ "ΝΕΚΡΟΣ"... ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!

     Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές...ο Παναθηναϊκός από την κόλαση των 20 λεπτών και με το σκορ 0-2, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 4-2 επιστρέφοντας στον απολυτό παράδεισο...(video)

    Με τον Γιάτζεκ Γκμόχ στον  πάγκο έστω και για ένα μόνο ματς...η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι φέτος παίζοντας μετά τα πρώτα 20 λεπτά αυτό που θέλει να βλέπει όλος ο κόσμος του Τριφυλλιού...δηλαδή παθός για τη νίκη ,τρεξίματα και πολλές φάσεις για γκολ...!

    Ας τα πάρουμε από την αρχή.... 

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν κινητική....έκανε κάποια σουτ με τους Σισέ και Γκαρσία άλλα χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής με μόλις 2 ευκαιρίες και αυτές εκμεταλλεύονταν τα αμυντικά λάθει των παιχτών μας αλλά περισσότερο του Τζορβα...,στο 21' και μέσα σε 3 λεπτά έφτασε στο 0-2 χάρη στα γκολ του Μάρα και Πιτου Γκαρσία.
    Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες  του κόσμο προς το πρόσωπο του Τζόρβα κυρίως, η ομάδα βρήκε τη δύναμη να κάνει το σκορ 2-2 λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αφού πρώτα στο 30' λεπτό ο εκπληκτικός Λουίς Γκαρσία θυμίζοντας κάτι από παλιά...μείωσε σε 1-2, ο ίδιος παίχτης σε εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε τον τρελαμένο για την νίκη Τζιμπριλαρο στέλνοντας ο τελευταίος με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπέικε δυνατά παίζοντας πολύ καλά σε όλες τις γραμμές...και με τον Γάλλο παιχταρά να παίρνει προσωπικά την υπόθεση νίκη... να το πραγματοποιεί  στο 50' λεπτό μετά απο σέντρα του Σπυρόπουλου... κάνοντας μια κεφαλιά  μέσα στην περιοχή στέλνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο παιχίδι τη  μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, δίνοντας το έναυσμα στους υπόλληπους παίχτες για ενα  ευρύ σκόρ για τον Παναθηναικό..., αυτο δεν άργησε να έρθει...και αφού πρίν στο 65' λεπτό ο Σισέ γίνεται αλλαγή νιώθοντας ενοχλήσεις, περνώντας στη θέση του ο Πετρόπουλος, αυτη η αλλαγή έμελλε για τον "Πετρογκόλ" να ειναι και σημαντική γι' αυτον μετά απο καιρό μη συμμετοχής στην ομάδα...,καθώς μετά απο σέντρα του Κατσουράνη σκόραρε με κοντινό πλασέ φτάνωντας έτσι το δείχτη  του σκόρ στο επιβλητικό 4-2 υπέρ του Παναθηναικού.
      
    Υ.Γ.1) Στα επίσημα του ΟΑΚΑ μαζί με τον  Νικόλα Πατέρα  παρακολούθησε τον αγώνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, οπως σας είχαμε αποκαλύψει με πλήρη βεβαιότητα απο την πέμπτη σε σχετικό άρθρο..θεωρόντας δεδομένη τη συμφωνία  του με τον Παναθηναικό για τον επόμενο 1.5 χρόνο.

    Υ.Γ.2) Γενέθλια είχε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων  οπαδών στον κόσμο...η ΘΥΡΑ 13, χρόνια πολλά σε όλους...!!!

    Υ.Γ.3) Απλά RESPECT στον μεγάλο Γιάτζεκ Γκμόχ...τον "σαγόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Υ.Γ.4) Για να δούμε ο Β.Παμπορίδης στο ντέρμπι ΟΣΦαΠ-ΠΑΟΚ στο "τηγάνι" θα κάνει το "θαύμα" του ξανά ή θα ............!!!

    VIDEO: Δείτε τα γκόλ με μουσικό περιεχόμενο και οχι μόνο... 


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ )

    11 σχόλια:

    1. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. OTAN ARXISA NA VLEPW TN AGWNA KAI XANAME 2-0 LEW PAEI TELEIWSAN OLA PAEI K TO PRWTA8LHMA,META OMWS ME TN CISSE KAI TN GARCIA ALLAKSA GNWMH KAI OI 2 PHRAN TON PANATHINAIKO K TN EVALAN MPROSTA STO SKOR KAI TO KERASAKI STHN TOURTA GIA TA GENE8LIA THS 8YRAS -13- TO EVALE O PETROGOALLLLLL!!!!!!!!!!!BRAVO STA PAIDIA POU KATAFERAN NA KANOUN THN ANATROPH STO SKOR KAI MPRAVO STN Γιάτσεκ Γκμοχ!!!!!!!!! ELENI -13-

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. gia panta sthn panatha cisseeeeeeeee...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. arxhgos o djibrilaros, bravo proedrara gia thn protovoulia.
      oi kalyteroi xthes htan garcia,cisse kai lazaros.
      respect ston giatzek gmoh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. τρελανε μας ΣΙΣΕ.
      ο παμποριδης τελικα εκανε το θαυμα του ξανα...για τους γαυρους μονο.το βιντακι γα....αει.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. αμα φυγει ο Σισσε το καλοκαιρι θα ειναι ΜΕΓΑΛΟ πληγμα για την ομαδα....και για την ψυχολογια του κοσμου,μακαρι να εξαντλησει το συμβολαιο του !

      ΥΓ.Καλα εκανε και αποδοκιμαζε ο κοσμος.
      ΥΓ1.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΡΑ 13 ! 44 ΧΡΟΝΙΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. pragmatika file ayto meto tzorva exei para ginei..,twra meton neo proponhth as elpisoume na mpoun kapia pragmata sth thesh tous.
      gia ti thyra 13 ti napei kaneis...RESPECT mono.
      makari na synexisei tis kales emfaniseis o garcia giati pramatika mporei na vohthisei thn omada.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΤΖΙΜΡΙΛ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΣΙΑ..ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Polu Panathinaiko blog file goustaro!!!
      An o Cisse eixe enan paikth typou Anderson piso tou tha eixe valei toulaxiston 20 goal tora file... na doume ton Genari ti tha kanoun apo metagrafes...
      Check my blog kai gine follower an theleis
      sport-lab.blogspot.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ΦΙΛΕ ΑΝ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...Ο ΣΙΣΕ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΣΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, Ο ΑΝΤΕΡΣΟΝ(σε περίπτωση που έρθει στον παναθηναικό) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad