Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΜΗ ΤΟΛΜΩΝ ΔΕΝ ΝΙΚΑ...!!!

    Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά παίζετε η πρόκριση ή μάλλον με νίκη έχεις πολλές πιθανότητες στα επόμενα δύο ματς να διεκδικήσεις σημαντικά την είσοδο στους 16 του champions league... δεν παίζεις για σχεδόν όλο το 90 λεπτό συντηρητικά, ποσό μάλλον  όταν κ' ο αντίπαλος σου δεν είναι ανώτερος σου στο γήπεδο... 




    Μέτα και το 0-0 στην παγωμένη Ρωσία με τη Ρ.Καζάν οι πιθανότητες πρόκρισης... είναι ελάχιστες έως μηδενικές.Ο Νιοπλιας από την αρχή του αγώνα έστησε καλά την ομάδα στο γήπεδο άλλα Μονό στον αμυντικό τομέα, στην επίθεση δεν έγινε τίποτα...ο Σισε βολόδερνε μονός του μεταξύ κέντρου και αντίπαλης περιοχής χωρίς να πάρει καμία πάσα από τα χαφ...
    Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε όλοι να ανέβει"ψηλά" η ομάδα και να πιέσει να βάλει ένα γκολ,άλλα ήταν στα ίδια επίπεδα με το πρώτο...,δεν ρίσκαρε η ομάδα να διεκδίκηση τη νίκη καθόλου, σαν να μην έφταναν όλα αυτά...στο 60ό λεπτό κ ενώ ο Νιοπλιας(επιτέλους έστω κ' αργά...) για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο επιθετικά είναι έτοιμος να περάσει στον αγώνα τρεις αλλαγές... Χρηστοδουλόπουλο, Γκοβού & Μαρίνο, σε μια φάση με αντίπαλό παίχτη ο Μπουμσόνγκ τραυματίζετε με αποτέλεσμα να χαλάσει το όποιο πλάνο είχε για επιθετικό παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

    Κακά τα ψέματα φίλοι μου, το καλοκαίρι των 2-3 μηνών διοίκησης Τζίγγερ γίνανε πολλά λάθοι.., και το αποτέλεσμα αυτών των λαθών φάνηκε τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια...όσο επίσεις και του πρωταθλήματος, κυρίως όμως το είδαμε στα ευρωπαϊκά ματς..., χωρίς να έχει γίνει η σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι από σωστούς επαγγελματίες (Εμπεν),έγινε από "ερασιτέχνες"(Κέζος).
    Την περίοδο που η ομάδα προσπαθούσε σιγά σιγά (ακόμα προσπαθεί)να βρει τον καλό της εαυτό τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε αγωνιστική..., έδωσε τα πιο κρίσιμα ματς νωρίς...με Κοπεγχάγη & Ρ.Καζάν, η συγκομιδή από αυτά τα 3 ματς (+Μπαρτσελόνα) μέχρι στιγμής είναι 2 βαθμοί (γκολ 1/7) σε μόλις 4 αγωνιστικές, τραγικοί συντελεστές για την ομάδα του Τριφυλλιού σε αντίθεση με άλλες χρονιές...! Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε κάπως χαρούμενοι μέχρι τώρα, είναι στο πρωτάθλημα που είμαστε -1 βαθμό από τον Οσφαπ διεκδικώντας δυνατά το πρωτάθλημα μόνο όμως βαθμολογικά...,γιατί η ομάδα ακόμα δεν παρουσιάζει μια έστω καλή αγωνιστική σταθερότητα, άσχετα αν νικήσαμε τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, περιμένουμε όλοι πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας !!!

    Υ.Γ. Είναι τυχαίο που ο Σισε  μέτα τη λήξη του αγώνα είπε στο Νιοπλια..."Ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε ? ", δεν νομίζω...!!!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    2 σχόλια:

    1. TA LES POLY SWSTA.POLLA LATHOI TO KALOKAIRI POU MAS EXOUN FTASEI SE AYTA TA TRAGIKA APOTELESMATA STHN EYRWPH. KOITAME TA EPOMENA MATS K'OTI VGEI, PREPEI NA VGOUME TRITOI GIA NA PAME EYRWPA LEAGUE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. H atolmia exei k' arnitika apotelesmata, o nioplias htan lathos.elipizoume na persoume toylaxiston sto eurwpa league giati den thelw oyte kan napistepsw pws tha vgoumetoso nwris apo kathe eyrwpaikh diorganosh gia fetos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad