Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ...!






     Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του 29 χρόνου άσσου της Βαλένθια  Αλεχάντρο Νταμιέν Ντομίνγκεζ με τη μορφή δανεισμού φέρεται να είναι ο Παναθηναϊκός...(video)

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και ιδικά της εφημερίδας AS εδώ , ο Παναθηναϊκός  έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή με ανθρώπους της Βαλένθια για τον παίχτη. Ο Ντομινγεζ είναι μεσοεπιθετικός με μεγάλη δυνατότητα στο σκοράρισμα , παίζει και σαν δεύτερο φορ , θέση για την οποία ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίχτη στην ξένη αγορά εδώ αρκετό χρονικό διάστηκα, με σκοπό να βοηθηθεί περισσότερο ο Σισέ στην επιθετική γραμμή...!
    Μαζί με τον Παναθηναϊκό για τον Ντομινγκεζ ενδιαφέρετε ή Ρουμπιν Καζάν αλλά κ' μια αγγλική ομάδα, της επόμενες μέρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία ο μάνατζερ του παίχτη θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της Βαλένθια Ουνάι Εμερί, να του ζητήσει της προθέσεις που έχει για τον πελάτη του στη συνέχεια της σαιζόν γιατί τον έχει παραγκωνίσει αρκετά αφήνοντας τον εκτός αγωνιστικών πλάνων, αν ο μάνατζερ του Αργεντινού δεν πάρει θετικές απαντήσεις από  τον Ο.Εμερι, τότε θα αρχίσει της επαφές με της ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντομινγκεζ, όπου κύρια θέση φέρεται να έχουν οι π πράσινοι απέναντι στις άλλες ομάδες με τις πολύ καλές διασυνδέσεις του Κάρλος Φρειτας στην Ισπανική αγορά...!

    -VIDEO:Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Ρ.ΚΑΖΑΝ:



    -VIDEO:ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ:


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. POU EINAI TA LEUTA ....ANTREA???

      1 EKAT. GIA TON GENARI???

      PWS THA ALLAKSOUME ETSI EPIPEDO??? AUTA KAI PERISSOTERA TA EVAZE KAI O KAVOURIAS... ELPIZW NA MIN GREMISETE TA ONOIRA POU KANAME....

      EUXARISTW... ( FYSTIKIA KAI MAIMOUDES...ANTREA)...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. paidia einai poly akrivos paixths,as erthei k' danikos den mas xalaei katholoou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. makari magkes alla dyskolo mou fainetai...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. EINAI PAIXTARAS...ME KLEISTA MATIA ESTO KAI DANIKOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Apo ta video pou eida einai paixths Birtouozos kai mpoukadoros..makari na epilexei Ellada kai mazi me Cisse-Leto-Garcia na kanoun Party!!!!!!!
      Sygxarhthria gia to arthro Bravo Greenarea

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad