Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΚΑΚΟΣ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ!


    Στο Περιστέρι ο μέτριος έως κακός Παναθηναϊκός κέρδισε με το ζόρι και χάρις στον ανεβασμένο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από αυτήν εδώ την γωνιά εγώ σας είχα προϊδεάσει για το παιχνίδι...



    Κάποια πράγματα φαίνονται από μακριά! Κάνουν... μπαμ! Και έκανε... μπαμ πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετώπιζε όπως έπρεπε το ματς με τον Ατρόμητο.

    Πάλι καλά που δεν ήρθε η γκέλα. Να είναι καλά ο Λάζαρος και μακάρι να συνεχίσει έτσι διότι και ελληνόπουλο είναι αλλά και... μαχητής.

    Πάμε τώρα στον Σίντνεϊ Γκοβού. Για τον Γάλλο επίσης σας τα είχα γράψει. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην έχει καταλάβει το που βρίσκεται και νομίζω σωστά σκέφτονται στην Παιανία, πως αν παραμείνει στα ίδια χαμηλά επίπεδα το φρόνιμο θα είναι να... πάει σπίτι του.

    Ο Παναθηναϊκός δεν είναι... Κολοπετεινίτσα! Αν δεν μπορεί ο κύριος Γκοβού ας το πει και ας πάει στο καλό.

    Τέλος με προβληματίζει ιδιαίτερα και η εικόνα του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ώρες ώρες δείχνει τόσο αργός που σε αναγκάζει να λες: άντε ρε παιδί μου βγάλτε τον έξω!

    Υ.Γ. Ας αποφασίσουν κάποιοι αν ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό ή όχι... Για μένα δεν έχει καμία σχέση με τον προ 2 ετών Κατσουράνη. Στην μεσαία γραμμή δεν μπορεί να βοηθήσει. Στην άμυνα δείχνει σαφώς πιο θετικός αλλά και πάλι είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

    Μετά τιμής

    Trifilatos 



    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    10 σχόλια:

    1. ο γκοβου εχει αναγκη μια δυο φορες την εβδομαδα να παει να πιει τα ποτακια του γιαυτο ειρθε αλοστε στην ελλαδα γιατι ειχαι ακουσει καλα λογια για την νυχτερινη αθηνα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. geia sou trifilate,
      yparxei thema me govou kai swsta ekanes pou egrapses, to kalokairi me thn eleysh tou perimename alla...dden masexei deixei kati apo thn axia tou akoma, isws nanomize oti ston panauhnaiko den tha exei piesh...alla epese exw.
      oso gia ton katsouranh...kalytera na mhn paizei katholou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. LOSSSSS POULO ANIKANEE!!!!!!!!!!!!!!!
      FERTE PISW TON RUKAVINA RE!DHLADH ELEOS!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΒΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΧΥΠΝΗΣΟΥΝ".

      TRIFILATE, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..? ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΓΡΙΝΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Παιδιά παίκτες θα πάρουμε. Ας κάνουμε όμως λίγη υπομονή.

      Trifilatos

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. οτι ειναι παιχταρα ειναι σιγουρο ! η γνωμη μου παντως ειναι οτι ο νικολακης δεν μπορει να βρει το κουμπι του και τζαμπα θα τον διωξουμε εαν τον διωξιουμε ! με απογοητευεσαι ο νικολακης δεν πιστευω να με απογοητευσει και ο γκοβου περιμενω να παιξει 2 σερι παιχνιδια και ας φωναξουμε και λιγο το ονοματακι του να τον ντοπαρουμε και αυτον οπως τον τζιμπριλαροοοοοο

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Symfwnw apolyta soousa,einai o monos paixths pou den exei "ntoparistei" apo th mera pou hrthe,
      an den to kanei o kosmos poios tha to kanei...

      Trifilate me Diara mas douleyoun...? gia na mhn exei vgei kati edw sto area mallon moufa ths exedras einai...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Επιμένει η εξέδρα και σήμερα για Ντιαρά, παίζει τίποτα...?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Οπως ο Σισσε που ανεβαζει ολη την ομαδα με τον τσαμπουκα και την θεληση του για νικη ετσι και ο Γκοβου ειναι παιχτης που αν παθιαστει θα κανει πολλα μαγικα.Ας μην ξεχναμε ομως οτι και ο Σισσε μεχρι να αρχισει να σκοραρει και να παρει τον αερα της ομαδας βοηθηθηκε και απο προπονητικο τιμ αλλα και απο ολη την υπολοιπη ομαδα,ας βοηθησουν λοιπον και τωρα προπονητικο τιμ και παιχτες τον Γκοβου να προσαρμοστει πιο γρηγορα και να παρει τον αερα της ομαδας.Δεν γινεται μεχρι τον Μαη να παιζει Σαμπιονα με Λυων και να μην μπορει να παιξει στην Σουπερ Λιγκ.Ψυχολογικο ειναι το θεμα.
      Οσο για τον Λαζαρο πρεπει να συνεχισει ετσι και με πιο πολυ ορεξη γιατι χρωσταει πολλες απαντησεις σε πολλους...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ Χ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΜΤ.... ΑΜΑΝ ΠΙΑ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΦΙΛΕ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΠΛ ΣΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ... Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΠΕΡ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad