Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ...!!!


     Γεια σε όλους...

    Ας πάρουμε τα πράγματά από την αρχή...

    Την Τρίτη έγινε το Δ.Σ της Super League όπου πρόεδρος της είναι ο κ. *Μεριδά-κης, στο συμβούλιο δεν παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας λόγο ταξιδιού του στο εξωτερικό...



    Εκμεταλλεύομενος λοιπόν την απουσία του πρόεδρου του τριφυλλιού.., ο κ.Μεριδά-κης άρχισε να μιλάει για το περσινό πρωτάθλημα...χαρακτηρίζοντας το ως το ποιο βρώμικο που έχει γίνει στην Ελλάδα, θέλοντας να αφήσει καθαρά να εννοηθεί πως ο Παναθηναϊκός το "πήρε" με πουλημένους διαιτητές  τους οποίους δωροδόκησε ο Ν.Πατέρας.
    Πως ένας πρόεδρος του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ  Πειραιώς τολμάει  να μιλάει για στημένα πρωταθλήματα των άλλων...,εγκλήματα κατά της Ελλάδας και πουλημένους διαιτητές...,παίζοντας το δήθεν και καλά ο μέγας εξυγίαντης που ήρθε από τον πλανήτη Άρη σε μια μέρα χωρίς να ξέρει τι γινόταν τα προηγούμενα 13 χρόνια σε αυτό εδώ το πρωτάθλημα... τον Κόκκαλη δεν τον γνωρίζει? τον Γκαγκατση? τον μπάρμπα Θωμά? τον Σπάθα  με την ατάκα...ο ολυμπιλαγός κ' το Αιγάλεω να νικάει κ' οι άλλοι να γα...ούνε...?Τον Παπουτσέλη ? Τον Παπαδάκο? τον Τσαγκαράκη? Τον Ευθυμιάδη? τον Σπυρόπουλο?Τον Ντόβα? τον Νίκου? και άλλοι πολλοί που στελέχωναν την παράγκα...! Μάλλον εμείς οι κακοί βγάλαμε άδικα από το μυαλο μας  τους παραπάνω "κυριους".., ενώ ο κ.Κατμαπ(Μεριδά-κης) ήρθε στο αγγελικό ελληνικό πρωτάθλημα και στη χώρα που λέγεται Ελλαδα το περασμένο καλοκαίρι.....!!!

    Για να μπεί ενα τέλος επιτέλους σε όλο αυτό το κόκκινο παραμύθι της απελπισίας...κ' επειδή η ανοχή εχει και τα όρια της κόκκινα λαμόγια....,ο Παναθηναικός πέρσι το πρωτάθλημα το κατέκτησε πεντακάθαρα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους... και οχι στα χαρτιά  όπως το ειχε  πάρει προ λίγον ετών η ομάδα της οποίας ηγείται ο ουρανοκατέβατος πρόεδρος, και να μην ξεχνάνε επίσεις  εκεί στο λιμανάκι...οτι πέρσι τερμάτισαν 5τοι κατά από Παοκάκι,Αεκάκι κ' Αρούλη. 

    ΜΑΘΕΤΕ λοιπόν κ. Μπιφεκάκια πρόεδρε του πιο ξεφτιλισμένου σωματίου που ιδρύθηκε ποτε στη χώωρα μας με τα αρχικά ΟΣΦαΠ, πως για να είστε σωστός και μάγκας που δεν μασάει όπως λέτε στα φερέφωνα σας να βγάζουν προς τα έξω... ώστε να τα ακούνε τα πρόβατα που έχετε για οπαδούς...,θα πρέπει πρώτα να μην μιλάτε  ή αφήνετε να εννοηθεί κάτι κακό για κάποιον αλλο που δεν βρισκεται  μπρωστά σας ή στο ίδιο τραπέζι μαζί σας γιατί αυτό λέγεται ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ.

     Θα ήθελα να ξερα αν ήταν ο Νικόλας Πατέρας στο ίδιο τραπέζι με τον Κατμαρ στο Δ.Σ θα έλεγε οτι είπε...? ΟΧΙ. Πέραν των όσων λοιπόν είπε περί στημένου πρωταθλήματος για πέρσι...δεν έχει ούτε τα κότσια να στείλει ηχογραφημένα τα πρακτικά της συνεδρίασης..., ώστε να μάθουμε τι ακριβώς ειπώθηκε περί  πράσινου βρώμικου πρωταθλήματος. Ας τα στείλει λοιπόν τα πρακτικά να δούμε αν μασάει ή οχι ο κ.Μεριδάκης, ή μήπως έδωσε εντολή στα υπαλληλάκια του να μην ηχογραφηθεί τίποτα απο τη συνεδρίαση...άρα ηταν στημένο απο την αρχή για το τι θα έλεγε στα υπόλιπα μέλοι του συμβουλίου...ο νοών νοείτω κύριοι...!!!   

    Υ.Γ.1) Νικολα Πατερα συνεχισε να τους κανεις να κλαίγονται δεξία και αριστερά....παρακαλώντας να εχουν ευνοική μεταχεριση απο τους διαιτητες...!!!

    Υ.Γ.2) Ελπίζω στο παγκρήτιο να μην δούνε τα μάτια μας μια ακόμα "σφαγή"..., για να δούμε τι θα δούμε....!

    Υ.Γ.2) Καλή επιτυχία στην ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ μας σήμερα κόντρα στη Λάρισα, και μην ξεχνάτε...ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. Θα τα πούμε...!

    *Το Μεριδά-κης καθιερώθικε στα τελευταία άρθρα...,τον Μαρινάκη τον αποκαλούμε μερίδα επειδή ταιριάζει η παραλλαγή στο επίθετο του... και γιατί στην καθισιά του τρώει όσες μερίδες φαί τρώνε ολα τα πρόβατα που μαζεύονται στο τηγάνι κάθε κυριακή...! 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. Κατ' αρχήν διαφωνώ εγκάθετα με τον όρο μεριδάκης γιατί τον μόνο που περιλαμβάνει είναι το φαί(και το επίθετο).Οχι κύριοι.Ο μαρινάκης είναι περισσότερα απο αυτό.Πρώτον γνωρίζει πράγματα που όλοι εμείς οι θνητοί δέν γνωρίζουμε.Άρα είναι «Αφυπνισμένος» στα της διαιτησίας παράγκας κλπ.Είναι επείσης αποφασισμένος να οδηγήσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος στην λεγόμενη "νιρβάνα" εξυγίανση όπως θέλετε πείτε το(ξέρετε ο ολυμπιακός να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πα να...)Είναι επείσης ο τελευταίος απο μιά σειρά «Αφυπνισμένων» (και δίκαιων πάνω απο όλα) πρόεδρων(και παραγόντων) εξυγιαντών(γκαγκάτσης,θωμάς μητρόπουλος, Θείος κλπ).Δέν εκμεταλεύεται ποτέ τη θέση του ώς θεός της λίγκας(έτσι την έχει δεί μάγκες μη παραξενεύεστε απο τον όρο) για προσωπικό ώφελος αλλα είναι παιδί του λαού.Τέλος μόνο με πλάστιγγα μπορείς να τον ζυγίσεις.Ποιός όρος λοιπόν ταιριάζει γάντι σε αυτήν την περιγραφή?
      ......ΒΟΥΔΑΣ(σημαίνει «Αφυπνισμένος»).......

      Υ.Γ Και για όσους αμφισβητούν τα στοιχεία μου βάζω το λίνκ της βίκιπαιδία για το θέμα παρακαλώ εξετάστε το.

      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1%CF%82

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. bravo file to arthro sou ta leei exw apo ta dontia...opws akrivos prepei na legonte gia tous troympaikous. ayth ti stigmh esy k'o vasilaras lete ta pragmata me to onoma tous.
      maridakh ftanei to telos sou siga siga,oti eipes eipes...,fae kana gourounopoulo palio kota k' ase ti mpala.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΧΑΧΑ,Ε ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ... Μ ΑΡΕΣΕΙ Π ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΡΕ ΓΜΤ...
      ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ,ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΛΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..
      Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΧΟΥ,ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ,ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΛΚΣ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. etsi re Sniper mhn afhneis tipota anapanthto,
      na doume ayrio ti tha pei o mpoulhs ston Patera.
      kates kotes ma...kes peiraiwtes.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad