Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...!!!



     Το βλέπουμε όλοι ότι η ομάδα δεν τραβάει καθόλου...σήμερα η ομάδα ήταν βαρετή-ανήμπορη όσο δεν πάει..., μηδέν παθός από τους παίχτες για τη νίκη,μηδέν εγωισμός, μηδέν κοουτσάρισμα από τον πάγκο, όλα μηδέν...

    Σήμερα μέτα και την αναβολή του παιχνιδιού στο παγκρήτιο η ομάδα είχε την ευκαιρία έστω και προσωρινά μέχρι να γινόταν κ' το δεύτερο ημίχρονο..., να περάσει πρώτη στη βαθμολογία μεταφέροντας το άγχος στον βασικό σου διεκδικητή με βάση πάντα και του βολικού προγράμματος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ο άλλος... εχει πιο δύσκολο πρόγραμμα ...!

    Μέτα την σημερινή συνεχόμενης άθλια εμφάνιση της ομάδας γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα κ' Ευρώπη..., φτάνει η αρχή του τέλους για τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού.Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας προς το καλύτερο με τον Ν.Νιοπλια στον πάγκο.., ίσως να μην έχει αυτός ο 100% της ευθύνης γι' αυτή την προβληματική κατάσταση που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο, άλλα και κάποιοι παίχτες..., τι έχει κάνει όμως σαν προπονητής να αλλάξει όλο αυτό το διάστημα η εικόνα της ομάδας ? Τίποτα !

    Θα ήταν καλύτερα λοιπόν για την ομάδα τώρα που είναι νωρίς... και αυτό ο Νικόλας Πατέρας το έχει καταλάβει, να βρει ένα προπονητή με κύρος και σπουδαίο βιογραφικό απο μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού που θα οδηγίσει την ομάδα σε νέες μεγάλες επιτυχίες τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη..,φέρνοντας έτσι παράλλληλα και μια μεγάλη προσωπικότητα  στην  παιανία  με "οντότητα" που να μπορεί να επιβληθεί οταν πρέπει  με αυστηρότητα  σε κάποιους  παίχτες "νταίδες" που την εχουν δεί βασικοί και αντικατάστατοι χωρίς να αξίζουν να παίζουν...!!!

    Υ.Γ. Το σήριαλ προπονητή στον Παναθηναικό οσο υπάρχει αυτή η κακή αγωνιστική κατάσταση θα έχει και συνέχεια, εδώ θα είμαστε να σας ενημερωσουμε για όποιες αλλαγές γίνουν στην τεχνική ηγεσία  της ομάδας...!


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. Αυτο που ειδε ο κοσμος του παναθηναικου απο περιση γιατι δεν μπωρει να το δει ακομα ο προεδρος αυτος μας το παιζε μαγκας εδιωξε τον τε κατε εφερε τον νιοπλια σαν λυση αναγκης να βγαλει την χρονια με αποτελεσμα να ερθει στο τελος η επιβραβευση του νταπλ γιατι δεν κανει και τωρα το ιδιο, με την διαφορα οτι τωρα δεν πραιπεινα φερει αναγκης αλλα ενα ονομα που θα εμπνεει σεβασμο σε παιχτες και αντιπαλους!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ante kai poly to kathysterhsame!patera fere hiddink kai teza ta GAYrakia!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad