Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΕΚΛΟΓΕΣ...!




     Τελείωσαν λοιπόν και οι εκλογές χθες... μην αγχώνεστε δεν θα γράψουμε για μη  Παναθηναϊκά θέματα...




    Με τον τίτλο "πράσινες εκλογές" θέλουμε να αναφερθούμε στο ότι πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι... παναθηναϊκών φρονημάτων συμμετείχαν και αρκετοί από αυτούς εκλέχτηκαν σε πόλης όπου έβαλαν υποψηφιότητα.

    Στους δυο μεγαλύτερους δήμους της Αττικής Αθήνα και Πειραιά είχαμε ανατροπές που δεν περίμεναν κάποιοι..., στον  δήμο Αθηνών νέος δήμαρχος εκλέχθηκε ο Γιώργος Καμινης, αντι του γαύρου Ν.Κακλαμάνη που προσπάθησε να εκλέγει ξανά, αλλά.... με την όλη στάση του στο γηπεδικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό χωρίς να βοηθήσει καθόλου προς την υλοποίηση του τόσο σημαντικού έργου για τον δήμο της Αθήνας και ιδικά για την ομάδα της Αθήνας, οι οπαδοί του τριφυλλιού του γύρισαν την πλάτη, ας πρόσεχε...!

    Όσο για το ναό δήμαρχο της Αθηνων Γιώργο Καμίνη που περισσότερο τεχνοκράτης-συνταγματολόγος είναι...πάρα πολίτικος με τη γνωστή έννοια που χρησιμοποιεί ο λαός μας,  δεν είναι μεν Παναθηναϊκός... αλλά ούτε κ' Γαύρος, σύμφωνα όμως με πρόσφατη *συνέντευξη του, σε ερώτηση ποια ομάδα υποστηρίζει...δήλωσε Πανιώνιος που δεν ασχολείται φανατικά . Όλοι οι παναθηναικοί της Αθηνας ψιφησαν τον Γ.Καμίνη γιατι πιστεύουν σε αυτον και στο όραμα του για μια καλύτερη πόλη-πρωτεύουσα και την ομάδα της που δεν γίνεται να μην εχει γήπεδο όπως οι αντίστοιχες ευρωπαικές πρωτεύουσες.

    -Δηλωση κατά του Ν.Κακλαμάνη για το χειρισμό που είχε στο θέμα του Βοτανικού:

    «Η ανικανότητα του κ. Κακλαμάνη και η βιασύνη του να συνδέσει την κατασκευή του γηπέδου με γνωστά ιδιωτικά συμφέροντα, χωρίς να ενδιαφερθεί για τη συνταγματικότητα των αποφάσεών του, οδηγεί σε ναυάγιο ένα αναγκαίο για την πόλη σχέδιο».

    *Αποσπάσματα πρόσφατης συνέντυξης του νέου δημάρχου Αθηνών για το Βοτανικό...
    -Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει-
    Τι θα γίνει με τον Βοτανικό; Πώς θα σταθείτε απέναντι στο γήπεδο. Κατ αρχήν ποια ομάδα υποστηρίζεται;
    Εγώ είμαι Πανιώνιος, αλλά δεν είμαι και φανατικός. Αν εκλεγώ δήμαρχος, το θεωρώ αυτονόητο ότι θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, γιατί είναι η ομάδα της πόλης.
    Οπότε, η περίφημη Διπλή Ανάπλαση θα πραγματοποιηθεί; 
    Το ένστικτό μου λέει ότι θα πραγματοποιηθεί.  
    Και θα γκρεμιστεί η Αλεξάνδρας για να γίνει πάρκο;

    Υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου. Δεν θα σας πω ποια είναι η θέση, γιατί ακόμα δεν την έχω διαμορφώσει ακριβώς, αφού δεν έχω δει όλους τους παράγοντες που πρέπει. Πρέπει να δω και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον κύριο Πατέρα, πρέπει να συζητήσω το θέμα και με την υπουργό Περιβάλλοντος αλλά και με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις.
    (πηγή:lifo.gr)

    Απο την αλλη στο δήμο Πειραιά  ηρθανέ τα πάνω κάτω απο εκεί που δεν το περίμεναν κάποιοι..., το λέμε αυτό γιατί μετά απο πολλά χρόνια ένας παναθηναικός εκλέγεται δήμαρχος στην πόλη του "Γαύρου". Οι δημότες Πειραιά πλέον θα έχουν για δήμαρχο τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και οχι τον δηλωμένο γαύρο Γιάννη Μίχα. Το αστίο ειναι οτι ο πρόεδρος του Γαύρου Β.Μαρινάκης και όλες οι οπαδικές κόκκινες φιλλάδες τις τελευταίες μέρες  προμοταραν απίστευτα το Γ.Μίχα για νέο δήμαρχο Πειραιά και παράλληλα απότρεπαν τους φίλαθλους να ψηφίσουν τον παναθηναικό Β.Μιχαλολιακο.
    Ούτε δήμαρχο γαύρο στην πόλη του δεν μπορεί να βγάλει ο Μαρινάκης και οι οπαδοί του Γαύρου, περιμένουν να τους φέρει και το πρωτάθλημα...(εδώ γελάμε). Για να το ρίξουμε και λίγο στο χιούμορ...οε οε οε γήπεδο στον Πειραιά  Παναθηναικέ...(εδώ γελάμε πάλι), α ρε γαυροπειραιώτες τι σας έμελλε να πάθετε...το φυσάτε και δεν κρυώνει...!!!


    Υ.Γ.1) Μόνο χαρούμενος  μπορεί να ειναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος απο τις δύο Κυριακές των  εκλογών απο οικονομικής πλευράς..., γιατί το λέμε αυτό..? Γιατί η εταιρεία  Singular Logic S.A. που ανήκει στον όμιλο της Μ.Ι.G όπου πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος ειναι ο μέτοχος του Παναθηναικού Α.Βγενόπουλος, έχει τη σύμβαση με το ελληνικό κράτος σε κάθε  εκλογική "αναμέτρηση" να επεξεργάζεται τους ψήφους απο το όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας και να παρουσιάζει τα αποτελέσματα επί της %...(exit poll), σε ηλεκτρονική μορφή όπως τα μαθαίνουμε τα τελευταία χρόνια απο τα ελληνικά κανάλια...!
    Απ' οτι καταλαβαίνετε όλοι χωρίς να πούμε περισσότερα... μιλάμε για μεγάλα χρηματικά ποσά εκατομμυρίων ευρώ..., αυτο όμως δεν μας ενδιαφέρει εμας για το πόσα χρήματα βγάζει ο καθένας ή όχι, το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι στον Παναθηναικό (+ ερασιτέχνης...) να μπούν τα κατάλληλα χρήματα ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη...!!!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. Ena apo ta kalytera arthra poy exoun anarththei sto greenarea, polla sygxarithria paidia.
      Sto xeri toy neou dhmarxou einai na simvalei pros thn hlopihsh tou ghpedou sto votaniko, o laos tou panathinaikou den astievete...den thelei logia alla praxeis.

      prasinise kai to limanaki,klafte....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ...ΕΤΣΙ ΓΑ...ΣΙ Κ' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. chicharito-jesualdo fereira-hidinc15 Νοεμβρίου 2010 στις 9:59 μ.μ.

      enoite kai dn mas endiaferei i vgazei o vgenopoulos!to 9ema einai na ta rixnei sn omada!kai na min kaneo tn kota!kai na ferei paixtarades kai proponitara na teleiwnoume kai na tous teleiwsoume!gt poli glwssa exoun vgalei!oso gia tn kaklamanh kala na pa9ei!an eixe kanei toulaxiston mia SOVARH kai to tonizw SOVARH prospa9eia gia to gipedo mas tote 8a eixe kai tn psifo tn pana8inaikwn!dn 9elate kuria kakalmani?ka8iste apanw twra etsi gia na deite tn glika!sas xairetw

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Bravo stous eklegentes kai ena akomh Bravo ston k.Kamini opou me thn dhlwsh tou tha kanw ta kalytera gia ton PAO mias kai einai h omada ths polhs!! me agkikse auth h dhlwsh.

      bravo greenarea gia to arthro !!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. χαχαχα prasine peraia pou eisai na kaneis ki esy ena sxolioo?? Twra eisai pio epikairos apo pote!!!xaxax Ekei katw sth geitonia sou to fysane kai den krywnei!!!
      Wraio to arthro ki enhmerwtiko!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. οε οε οε γήπεδο στον πειραία παναθηναικέ...χαχαχαχα..
      σκατόγαυροι στον πειραία θα πανηγυρισούμε το ντάμπλ..χαχαχαχαχα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΧΑΧΑΧΑ,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ....ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...:Ρ
      ΤΕΣΠΑ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ(ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ)..
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΧΑΧΑΧΑ MANIA ME FWNAKSES KAI HRTHA XAXA!ASE TA GEITONIA MOU EXOUN PESEI SE KATATHLIPSI.KRYVONTAI MOLIS ME VLEPOUN SAN TOUS AROURAIOUS!PATHANE MEGALH PLAKA TA GAY-RIANA!MPRAVO GREENAREA GIA TO ARTHRO,WRAIOI RE PAIDIA SYNEXISTE ETSI.PRASINOS PEREAS LEME!!! XOAXXAOAXOAXOA

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad