Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"



     Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ζεσουάλδο  Φερέιρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά κ' την συνάντησή που είχε στην Πορτογαλία με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας...



    Πριν από λίγες ώρες και σύμφωνα με το πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης και την έγκυρη  εφημερίδα ABOLA(abola.pt) ο επόμενος προπονητής του παναθηναϊκού θα είναι ο Ζεσουαλδο Φερέιρα, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τον Παναθηναϊκό.

    χαρακτηριστικά τα όσα ακόμα έγραψε η εφημερίδα...
    Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα απο τη  Μάλαγα, και το ισπανικό πρωτάθλημα, είναι έτοιμος  για να καλύψει τον μέχρι πρότινος προπονητή  Νίκο Nιοπλια. 


    Ο Φερειρα σε δηλώσεις του είπε πως είναι μεγάλη του τιμή που θα  εργαστεί σε ένα μεγάλο σύλλογο με αίγλη και μεγαλείο όπως είναι ο παναθηναϊκός. 


    Υ.Γ.: Οι τελευταίες πληροφορίες του greenarea13 αναφέρουν ότι  ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε για 1.5 χρόνο με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1.3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ) 





    15 σχόλια:

    1. Μάλιστα.Το τσιμπίσαμε το κελεπούρι.Πηγαίναμε για μεγάλο προπονητή και φέρνουμε έναν φθηνότερο του τεν κατε και κατώτερο του σάντος.Εναν προπονητή που εκτός απο 3 επιτυχημένες χρονιές με πόρτο δέν έχει πετύχει απολύτως τίποτα άλλο στην καριέρα του(άντε και πήγε και την πράγα 4η θεση 2 φορές και 5η 1 φορα).Ομάδα μάλιστα (πορτο) στρωμένη απο τον μουρίνιο (quaresma,pepe,meireles, Bosingwa,Assunção) 1 χρόνο πριν και με προσθήκες παικταράδων(andersson,lucho gonzalez,Lisandro López,).Απόδειξη οτι είναι ανίκανος να χτίσει ομάδα φάνηκε την 4ρτη χρονιά με την πορτο που έφυγε κακήν κακώς(3ος στο πρωτάθλημα τερματισε),αλλα και απο την μάλαγα που πήγε μετά ύστερα.Εκδιώχθηκε (με σκόρδα και εξορκισμό) ύστερα απο μια σειρά καλών αποτελεσμάτων(σε 9 παιχνιδια,5 ηττες εντός έδρας ,και 7 ποντους συνολο).
      Και τον φέρνουμε ώς σωτήρα σε μιά ομάδα που τα περισσότερα ονόματα(βαριά συμβόλαια) είναι για απόσυρση (Κατσουράνης,Ζιλμπέρτο, Γκοβού,Καντέ, Καραγκούνης) αλλα και μικρότερα συμβόλαια (Σαριέγκι,Σεϊταρίδης).Δεν είναι τυχαία τα λόγια του μουρίνιο για αυτόν (αν και υπήρξε μαθητής του κάποτε) που ούτε για βοηθό του δέν τον ήθελε στη μπενφικα .Χαρακτηριστικά είπε όταν τον συγκρίνανε με αυτόν
      "ο ένας είναι προπονητής με 30 χρόνια καριέρας(Φερέιρα),ο άλλος με 3(μουρίνιο).Αυτός με τα 30 δέν κέρδισε ποτέ του τίποτα,αυτός με τα 3 κέρδισε πολλά.Αυτός που προπονεί 30 χρόνια έχει κάνει μεγάλη καριέρα?Ενώ αυτός με τα 3 μικρή?Αυτός με τα 30 χρόνια θα ξεχαστεί με το που σταματήσει.Αυτός με τα 3 μπορεί να σταματήσει τώρα χωρίς να σβηστεί ποτέ απο την ιστορία.Αυτή μπορεί να είναι η ιστορία ενώς γαιδάρου που δούλευε για 30 χρόνια χωρίς ποτέ να καταφέρει να γίνει άλογο"

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. καλα ρε μεγαλε δεν χρεαζετε να το λες δυο φορες το καταλαβαμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. μην στεναχωριεστε προσωρινα τον εφερε μεχρι να κλεσει τον μουρινιο!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Προς γιαννης..
      Κατ' αρχήν φίλος σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου για το διπλό σχόλιο.Δυστηχώς όμως μου το πέρασε κατα λάθος 2 φορές και δέν μπορώ να το σβήσω εγώ. Θα ενημερώσω σύντομα την ομάδα του area για να σβήσει το 1.
      Δεύτερων.Όντως σε 150 χρονάκια έρχεται ο μουρίνιο. Προς το παρών όμως άμα έρθει ο φερέιρα και κάνουμε πορείες ανάλογες της μάλαγας φέτος μήν ανησυχήσεις.Προσωρινά θα είναι.
      Εγώ πάντως απο όσο θυμάμαι ο βγενόπουλος είπε πως όλοι μαζί θα είμαστε αμπράμοβιτς.Για αυτό και τον στήριξα.Τέτοιες επιλογές όμως δείχνουν πολιτική τζίγγερ. Για αυτό άν κάτι τέτοιο ισχύει θα είναι λάθος. Βέβαια άλλος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Αλλα εγώ την άποψη μου θα την εκφράσω (ακόμα και άν στεναχωρίσω κάποιους).Φυσικά άν εσύ είσαι ικανοποιημένος με κάτι τέτοιο μπορείς άνετα να το εκφράσεις όπως κι εγώ.Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές (ο'νιλ,λίπι) που με κάποια χρήματα παραπάνω (γύρω στα 3 με 4 μύρια) σε κάνουν να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο για χρόνια. Φέρνεις και ότι παίκτες σου ζητήσει ο προπονητής και λές πλέων οτι κάτι κάνεις.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. axizei einai poly kalos proponhths,
      an oristikopioithei kiolas h symfonia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. oxi pali grinia kai fagwmara re paidia!8a tn doume kai auto kai an dn sas aresei vriste tn kai 8a exete kai dikio!kai vriste kai autous pou tn eferan!kai gw mazi sas!alla na tn doume prwta!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. παιδια οτι και να λεμε ο ανθρωπος ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 1ον το πορτογαλικο πρωταθλημα ειναι ανωτερο απο το ελληνηκο και τα εχει καταφερει μια χαρα και τιτλους πηρε και μπαλαρα επαιζε η πορτο 2ον και 3ον ποιος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα ερχοταν μεσουσης της περιοδου να μας αναλαβει ?????? ακομα και αυτος χαρη μας κανεικαι εγω προσωπικα θα τον κρινω απο γεναρη και περα οταν τσιμπισει και τα πεχτακια που θελει!!!!!!!! και ρε παιδια ελεος εδω πηραμε νταμπλ με τον νικολακη πλακα κανουμε οτι δεν μας κανει ο φερειρα και ο καθε φερειρα ποιος λιπι και μουρινιο θα ερχονταν στην ελλαδιτσα μην γινεσται προβατα σαν τους απεναντι!!

      η γνωμη μου ολα αυτα !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΣΥΜΦΩΝΩΜΕ soousa, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΑΛΚΑΟ Η'ΜΟΥΤΙΝΙΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. greenjuri,
      Ki egw ton hthela ton Lipi,kaka ta psemata poios den ton thelei alla ap'oti ematha thelei kai 100 myriα metaggrafes paixtwn???? As ton doyme ton Fereira(an telika epelthei sumfwnia)giati akoma kai an kapoioi diafwnoume egw proswpika ton thewrw polyteleia gia to ellhniko prwtathlhma!Einai empeiros,empneei sevasmo kai prwtagwnisthse s'ena prwtathlhma poly anwtero ths super league...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Φίλε μου μάνια....
      Αυτο που σας διαφεύγει όμως είναι πως η αξία της πόρτο τότε σε υλικό υπερέβαινε κατα πολύ τα 100 μύρια.Αν πουλούσε έναν πχ μπορούσε να φέρει άλλον που θα του ταίριαζε καλύτερα.Quaresma 18.6 στην ιντερ + Pelé έμψυχο αντάλαγμα.Anderson €30 μυρια σε μαντσεστερ.Pepe €30 μυρια σε ρεαλ.Lucho González €18 μυρια σε μαρσειγ.Raul Meireles 11.5 μυρια(λίρες η ευρο εδώ θα σε γελάσω) σε λιβερπουλ.Bosingwa €20.6 μυρια σε τσελσι.Lisandro López €24 μυρια σε λιον.Εγώ τα έβγαλα 152.7 σύνολο.Τα μισά να πήγαν για μεταγραφές απο αυτά είναι 80 μύρια. Τώρα βάλε το χέρι στην καρδιά και πές στον εαυτό σου.Ποσο κοστολογώ εγώ το υλικό του παναθηναικού?Και σύγκρινε το λίγο με της πόρτο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. jurii...η Μάνια είμαι :D:D:D
      Pes mou oti spoudazeis logistikh na trelathw xaxa!! ok it's a joke, loipon kala kaneis kai vazeis katw molyvi kai xarti apla egw ta vlepw pio sfairika ta pragmata...kai lew oti, an mh ti allo, h elefsh toy Fereira ston Panathinaiko opws kai na to kanoume einai ena vhma mprosta ee??Kai malista sth dedomenh xronikh stigmh...kapoioi alloi eipan efxaristoume alla dn tha paroume...tha erthoun kai oi pio petyxhmenoi alla twra proexoun kai kapoies metoxes pou prepei n'allaksoun xeria kathws ki ena ghpedo pou akomh to thavmazoume san maketa...'Dyskola feggaria'...:ola tha ginoun Juri...me to xeri sthn kardia... sou lew oti eimaste se kalo dromo :D:D:D

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. proponhtara einai...

      greenjuri, esy ti omada eisai..?
      k' pou kolane ayta pou les...?
      esy poion proponhths thes...?
      re kouniste to kefali sas...ginate oloi proponhtes.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. προς μάνια..
      οκ σόρυ που σου άλλαξα φύλο κατα λάθος μάνια.Τώρα για τα δύσκολα φεγγάρια υπάρχουν πιό συμβατές λύσεις,αλλα όχι ο φερέιρα που το μόνο που κατάφερε ήταν να διαχειρηστεί σωστά μιά έτοιμη ομάδα (πόρτο).Τες πα.
      Προς Suker13 ..
      Το πόσο καλός είναι κοίτα το σφαιρικά σε όλη του την καριέρα όχι μόνο όταν διαχειρίζεται μία έτοιμη ομάδα όπως η πόρτο.Εξηγώ λίγο πιό πάνω το γιατί ήταν έτοιμη ομάδα η πόρτο.Εκεί κολάνε και αυτά που λέω που με ρώτησες.Με ρώτησες επείσης και ποιόν θέλω.Javier Aguirre απο αυτούς που ακούγονται.Ο λόγος είναι οτι τα πάει αρκετά καλά σε όσες ομάδες έχει προπονήσει.Φυσικά ξέρω και καλύτερους αλλα θα είναι και πιό απαιτητικοί.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. καλά που το παραδέχτηκε ο νιόπλιας... «Έκανα λάθος που άλλαξα την απόφαση μου και δεν παραιτήθηκα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη»

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. @greenjuri,

      ta tria xronia pou htan sthn porto o alefantos proponouse thn porto...? dhladh o fereira den ekane tipota e..;
      kalytera na gineis esy proponhths opws sou eipa kai pio prin.

      o agire oyte to 1/3 apo ayta pou exei kanei o fereira den exei kanei...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad