Header Ads

  • Breaking Green News

    " ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο Ζ.ΦΕΡΕΙΡΑ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ "

     Το GREENAREA13 πάντα μέσα στις εξελίξεις  που τρέχουν...ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοινώνετε αύριο από τον Παναθηναϊκό και θα είναι στον πάγκο  για το ματς με τη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη για το Champions League... 

    Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία και την έγκυρη εφημερίδα ΑBOLA(abola.pt) αναφέρουν ότι αύριο o Z.Φερέιρα θα βρίσκεται στην Αθήνα και το Σάββατο θα κάθετε στα επίσημα του ΟΑΚΑ μαζί με τον Νικόλα Πατέρα.

    -Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε πριν 2 ώρες το site abola.pt...

    Κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, Jesualdo θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση και με τoυς Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Επίσης μαζί του θα είναι και τρεις βασικοί συνεργάτες του που επί χρόνια  αποτελούν  την τεχνική ομάδα... Nuno, Rui Silva, Jose Gomes, ένας προπονητής τερματοφυλάκων,ένας σκάουτερ των  παιχνιδιών και ο γυμναστής(ο ebben θα παραμείνει στην Παιανία).
     

    Το Σάββατο Jesualdo να κάθονται στο θεωρείο των επισήμων που παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί μόνο μετά την παρουσίασή του στον Τύπο και τους οπαδούς.
     

    Η επιλογή του Jesualdo ήταν μια προσωπική επιλογή του προέδρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος είδε τα προσόντα του, την πορτογαλική φήμη και την απαραίτητη εμπειρία για να σώσει τη σεζόν.Στο Champions League, ο Jesualdo ήδη θα κληθεί να αναλάβει τον έλεγχο της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα, που έχει ζωτική σημασία για το ηθικό του ελληνικού συλλόγου.
     

    Ενθουσιασμός για τη συμφωνία, ο Ferreira σιωπά και θα παραμείνει έτσι μέχρι τη στιγμή που θα γίνει επίσημα την υπογραφή της σύμβασης και την παρουσίαση του ως νέο τεχνικός του Πaναθηναικού. 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. ela re proponhtara na fereis sta isa thn omada giati o nioplias htan aneparkhs omws leei k' o trifilatos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. gia na doume!8a vgei ali8ino to site mas>?sas dld etsi min pare3igi8w!apla niw8oume oloi na einai diko mas gt mas antiprosopeuei plirws!:)!makari na er8ei kai na afisei epoxh kai na ferei kai paixtes megalhs klashs!kai afou eimai o prwtos pou grafei as tou euxi8w prwtos kalh epitixia!kai panta nikes kai epi9etiko podosfairoo!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΜΕ ΦΕΡΕΙΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ, ΑΜΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. επιτελους μετα απο χρονια ενας σωστος προπονητης με πολλες παραστασεις πρωταθλητισμου και διαχειριση μεγαλων και δυςτροπων παιχταραδων !!!!

      Υ.Σ μακαρι να βρει και το κουμπι του γκοβου κριμα να φυγει ετσι αυτη η παιχταρα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @ sousa

      symfwnw panatha, einai poy empiros k' pisteyw pws tha valei ston isio dromo k'ton govou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ζεσουαλτο φερε το νταπλ και τρελανε μας τελειος!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad