Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ.... ΚΑΙ ΤΑ "ΚΛΑΜΑΤΑ"... !


    Χαιρετώ όλους τους νικητές  του ντέρμπι... 

     Φίλοι μου θα μείνω λίγο ακόμα στο ντέρμπι με τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ, την περασμένη παρασκευή μια ήμερα πριν το παιχνίδι...,στο  τελευταίο μου άρθρο είχα ως τίτλο " ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ "...(video)


    Τελικά έστω και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε για τον κόσμο της, για όλους εμάς που εδώ και πολύ καιρό περιμέναμε μια μάγκικη νίκη κατά των ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ, μας στεναχωρούσε, αγωνιούσαμε να έρθει η ώρα να βουλόσουν τα στόματα όλων των αλλόθρησκων φερέφωνων που μας είχαν ζαλίσει με την  δήθεν υπερομάδα τους...!

    Όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ εκείνη τη μέρα θα καταλαβαίνουν τι εννοώ πιο πάνω...,ξέσπασε όλος ο κόσμος του τριφυλλιού,έβγαλε όλο το μισός κατά των αρουραίων,την ένταση,τη χαρά που για κάποιο λόγο του στερούσε σε άλλα ντέρμπι...είτε η κωλοφαρδία του Στασινονικοπολίδη,είτε διαιτητές,είτε το ταμπούρι πίσω από το κέντρο του γηπέδου υπό τις οδηγίες  του εκάστοτε προπονητή τους...!
    Ας είναι καλά ο Τζιμπρίλαρος που τους κάρφωσε δίς..., και πλέον τους έκοψε και την καραμέλα ότι δεν τους είχε βάλει γκολ...αυτή τη φορά το φάγανε το δύμπαλο, πέραν όμως του Τζιμπριλ στο δεύτερο ημίχρονο όλη η ομάδα και φυσικά ο Λάζαρος, ειχε τσαμπουκά και πάθος για να ανατρέψει το σκορ πατώντας το Γαύρο στο "λαιμό", που αντί για 2-1 κανονικά με βάση τις φάσεις που έγιναν θα έπρεπε να ηταν 4-1...έτσι όπως τους άξιζε δηλαδή !!!

     Υ.Σ.1) Ο κ.Μεριδοκεφτεδάκιας που έχουν για πρόεδρο ήθελε και σουίτα στο ΟΑΚΑ για να δεί τη Μπαρτσελιώμα του να την καρφώνει ο Français Partenaire. Μετά το φιστίκι που έφαγε πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών να κλαφτεί...γνωστή τακτική των κλεφτωπρωταθλητών...! Την εχει δεί νταής -"εξυγιαντής"  ο Μερίδας, που ακούστηκε ξανά στα χρονικά του ποδοσφαίρου, πρόεδρος ομάδας να μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητων? ΠΟΥΘΕΝΑ! Το έκανε λέει με την ιδιότητα του προέδρου της Super League και όχι σαν πρόεδρος του ΟΣΦΑΠ...(αυτά που λέει τα πιστεύει?...κ' εγώ είμαι Πάπας της Ρώμης!), τόσο πολύ τον "έτσουξε" το δύμπαλο...!!!

    Υ.Γ.2) Για να καταλάβετε πόσο τους πόνεσε η ήττα στο ντέρμπι..., ο Μερίδας πήγε "μυστική" επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σ.Πιλαβιο και του ζήτησε οχι μόνο να μην ξανά σφυρίξει ο Κάκος παιχνίδι του ΟΣΦΑΠ , αλλά να τον διαγραφεί και απο τους πίνακες διαιτησίας οπως ο Δαλούκας. Η απάντηση  του προέδρου της ΕΠΟ ηταν αρνητική και στις δύο προτάσεις... του Μερίδα, περαστικά και σκουπίστε τα δάκρυα σας.

    Υ.Γ.3) Είχαν σύσκεψη σήμερα στο λιμανάκι Μερίδας,Θείος και Σια..., πέραν της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου όπως μόνο βγήκε  πρός τα έξω...,συζήτησαν και με ποίο τρόπο θα σταματήσει το 50/50 και να γίνει 90/10 υπέρ τους, γιατί είπαμε ο Νικόλας Πατέρας κ' το 50/50 δεν αντέχονται με τίποτα απο τους λιμανίσιους...!!!

    Υ.Γ.4) Για το παιχνίδι στο Καζάν δεν είπα τίποτα,με συγχωρείται γι'αυτο,εξάλλου χιλιοσυζητήθηκε απ' όλους...δεν ήθελα να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά. Τη δευτέρα η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, σε ενα ματς που κρύβει δυσκολίες..., πιστεύω όμως θα νικήσουμε και με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα δώσει βροντερό παρόν, αλλά επίσεις και απ'το ψυχολογικό ντοπάρισμα  της νίκης κόντρα στον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ. Να έχετε ενα ευχάριστο σαββατοκύριακο και για όσους ψηφίσουν (υπόψιν, υπάρχουν και "πράσινοι" υποψήφιοι...) καλό βόλι. Θα τα πούμε....!


    - ΚΟΥΙΖ: Ποιάς ομάδας "οπαδοί" τραυμάτισαν άσχημα τον Βασάρα στου Ρέντη μετά το ντέρμπι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ....???

    VIDEO: Το δεύτερο γκολ του Τζιμπρίλ στον ΟΣΦΑΠ


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. Πραγματικά ΤΡΟΥΜΠΑΪΚΟΣ, όπως το είπες φίλε μου.
      TΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
      http://messiniaka.blogspot.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. RE SKATOGAYROI GAMW TI FARA SAS, OLOYS TOYS DIAITHTES THELETE NA VGALETE EKTOS PINAKWN? TROPH THS ELLADAS EISTE K' THA EISTE. SAS KARGWKOLIASE KALA O GALLOS PARTENER, THA EXEI K'DEYTERO MEROS STO KOTEISKAKI.

      BRAVO SNIPER GIA ALLH MIA FORA TA ASPASES...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Sniper ta eipes ola.Fetos eida ena ghpedo pou eixa xronia na to dw..oloi syspeirwmenoi-enwmenoi-etoimoi gia polemo na boithisoume na sprwksoume thn omada sthn anatroph kai thn megalh nikh.Aderfia as meinoume etsi se epagrypnhsh enwmenoi kai etoimoi gia OLA.H omada tha strwsei kai eimai sigouros ton Dekembrh tha enisxythithoume shmantika gia to 2o miso tou prwtathlimatos.To prwtathlima twra ksekinaei kai tha einai pali diko mas.!! Sniper to nou sou pantou kai panta se opoies plhrofories mathaineis apo ta skoteina sokakia na mas ta grafeis gia na drasoume!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Πολυ σωστος σναιπερ.

      Οσο για το κουίζ, εγω πιστεύω πως ηταν οπαδοί της ομαδάς των Νέων Επιβατών ή αλλιώς new passengers...χαχαχαχαχα...

      Salonica13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad