Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΡΕ...!!!


     Πάει και αυτό το παράρτημα...,τίποτα δεν θα σταματήσει την παρέα του Τζιμπρίλαρου προς την κατάκτηση του δευτέρου σερί πρωταθλήματος...(video)

    Παρά την  σθεναρή προσπάθεια του κ.Στολτίδη και τις παρέας  του να κόψουν βαθμούς από το κύριο φαβορί για την κούπα του πρωταθλήματος, με μοναδικό σκοπό να ευνοηθεί ο ΟΣΦαΠ. Δεν τα κατάφεραν όμως γιατί η ομάδα με τον τσαμπουκά της έστειλε μήνυμα  ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να αμφισβητηθεί από κανέναν ανύπαρκτο παράγοντα και την ομάδα του...που ξαφνικά την είδε μάγκας με τη βοήθεια των κορακιών...!

    Λίγα λόγια για το παιχνίδι...

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φερέιρα μπέικε λίγο  νωχελικά στο γήπεδο...χρειάστηκε να περάσουν 20λεπτο για  "κοντρολαρει" το παιχνίδι της Κέρκυρας. Οι "Πράσινοι" βρήκαν διαδρόμους  από αριστερά με Σπυρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο. Η πρώτη ευκαιρία των πρωταθλητών ήρθε με ατομική ενέργεια και σουτ του τελευταίου στο 25’ ενώ στο 30’ ήταν και πάλι εκείνος που έστρωσε για τον Μαρίνο, αλλά το σουτ που έκανε από τα όρια της περιοχής έφυγε λίγο άουτ.
    Το "Τριφύλλι" συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά δυσκολία  έβρισκε τον Σισέ που ήταν απομονωμένος στη κορυφή της επίθεσης.., γιατί ο Ζιλμπέρτο και ο Πλεσί έμεναν αρκετά μέτρα πίσω, ο Καραγκούνης άργησε πολύ να μπει στο ματς ενώ στα δεξιά ο Φερέιρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Μαρίνου που αντικαταστάθηκε στο 37’ από τον Δημούτσο.

    Οι "πράσινοι" ζήτησαν χέρι του Βενέτη σε σουτ του Ζιλμπέρτο στο 39',αλλά ο Γαυροπαμπορίδη είπε παίζετε..., την τελευταία ευκαιρία για την ομάδα να πάει με γκολ στα αποδυτήρια την έχασε ο Δημούτσος μετά απο πολύ καλό συνδυασμό του πολύ καλού για ακόμα ένα παιχνίδι Χριστοδουλόπουλου με τον Σπυρόπουλο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν το ματς...άλλα η Κέρκυρα αμυνόταν μαζικά  με αποτέλεσμα να  υπάρχει δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Ο Φερέιρα έκανε "κίνηση" στο 60λεπτό απο τον πάγκο ώστε  να αλλάξει την κατάσταση με διπλή αλλαγή Κατσουράνη-Πετρόπουλο, στις θέσεις των Πλεσί-Καραγκούνη. Οι αλλαγές άλλαξαν πρός το καλύτερο την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο με τον Κατσουράνη στο 78' να  βρήσκει  με βαθειά μπαλιά τον Σισέ και ο Γάλλος "τσίμπησε" την μπάλα προ του Κωνσταντόπουλου με τον τελεύταιο να  τον ανετρέπει. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα και πέτυχε το γκολ. Με ανεβασμένη την  ψυχολογία οι "πράσινοι" απο το πρώτο γκόλ πετυχαίνει πρός το τέλος του αγώνα το 0-2 πάλι με γκόλ του Γάλλου παιχταρά...έπειτα απο νέα έξοχη πάσα του Κατσουρανη.

     Υ.Γ.1) Πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο πρωτάθλημα μετά και την νίκη 0-2 στη Κέρκυρα, καθώς περναέι δικές του "πινελιές" στην ομάδα σιγά σιγά ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη όπως τη θέλει και ο ίδιος.

    Υ.Γ.2) Πάλι κλάμα στο λιμανάκι...αυτή τη φορά κλαίγοντε οτι έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας  γιατι ειχε ομίχλη στη φάση του γκολ που έφαγαν...,που δημιουργήθηκε απο ενα καπνογόνο και δεν μπορούσαν να δούν τη μπάλα λέει...,γελάνε και οι πέτρες με τις δικαιολογίες τους...!

    Υ.Γ.3) R.I.P για τον χαμό του γνωστού για τα φιλοπαναθηναικά του αισθηματα ηθοποιό Γιώργο Φούντα, που μας αποχαιρέτησε για τελευταία φορά χθές.


    VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. DJIBRILAROS RE M...IA GAMW TON PEIRAIA...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. meta to prwto 20lepto tha symfwnisw me to arthro h omada htan poly kalh..,oi allages tou proponhth mas htan kathoristikes.
      o paixtaras mas pali dympalo ayth ti fora sto pararthma tou gayrou.
      twra o pateras preph na prostatepsei thn omada apo a korakia wste na eimaste prwtoi ws to telos.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Καλο Ταξιδι φιλε,αδερφε και μαγκα Παναθηναικε Γιωργο Φουντα!!!

      Η ΠΑΝΑΘΑ στο Α ημιχρονο ειχε καλη κυκλοφορια μπαλλας και με γρηγορες πασες σε 1-2μηνες η ομαδα δεν θα παιζεται ειμαι σιγουρος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Πολλά μπράβο στο γκριναρια,
      δεν θα γράψω κάτι για την ομάδα, αλλα ήθελα να τονίσω αυτο που κάνετε...που αναφέρεστε σε εναν Παναθηναικό αδερφό μας ή αλλους που εχουν φύγει απο τι ζωη, και αυτο δείχνει οτι δεν τους ξεχνάτε...!
      R.I.P ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ.

      Ενας αναγνωστης του ΓΚΡΙΝΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΡΕ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

      ΣΙΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΙΣΣΕ ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad