Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΑΖΑΡΟΣ: ΤΗΕ ΜΑΝ ΟF MATCH



    Σε ένα παιχνίδι χωρίς  πολύ θέαμα, ο Παναθηναϊκός  χάρη σε ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέδρασε από την έδρα του Ατρόμητου με το τρίποντο...(video)

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν νωχελική και ακίνδυνη χωρίς κάτι σοβαρό στην αντίπαλη άμυνα..., με τον Σισε απομονωμένο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι  στη  κορυφή της επίθεσης χωρίς να έχει πάρει τις κατάλληλες πάσες από τους χαφ για να σκοράρει...και να φύγει το άγχος των συμπαικτών του.Από τη άλλη πλευρά οι παίχτες του Ατρόμητου που είχαν σωστό αμυντικό στήσιμο από το Δωνη, πίεζαν ψηλά δυσκολεύοντας  αρκετά τους  πράσινους να αναπτυχθούν επιθετικά, χωρίς όμως να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερο προς την εστία του Τζόρβα.

    Μέτα από ένα κουραστικό πρώτο ημίχρονο, οι παίχτες του τριφυλλιού στο δεύτερο...μπήκαν δυνατά πιέζοντας να βάλουν ένα γρήγορο γκολ, με τον Λουίς Γκαρσία να είναι αρκετά κινητικός...ίσως από τους μόνους διακριθέντες του πρώτου ημιχρόνου... προσπαθούσε  και στο δεύτερο να βγάλει την ομάδα μπροστά  είτε με μπαλιές είτε με ατομικές ενέργειες.
    Στο 70' λεπτό και αφού πριν είχαν προηγηθεί άκαρπες προσπάθειες... ο Τζιμπριλ συνδυάζετε ωραία με με Λάζαρο, με τον τελευταίο να κάνει πολύ καλή ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα ο Λάζαρος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα  βοηθώντας σημαντικά τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής...αλλά και σήμερα που με δικό του γκολ μας διατήρησε -1 βαθμό πίσω από τον ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟ.
    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Λάζαρο που μετά απο πολύ καιρό μη αγωνιστικής δράσης λόγο των συχνών  τραυματισμών του..., τώρα όμως δείχνει σταθερός στην απόδοση του αγώνα με αγώνα και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο δυνατά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

    Υ.Γ. Πολύ δυναμική παρουσία των οπαδών μας για πολλοστή φορά στην εξέδρα...όπου για 90 λεπτά ασταμάτητα τραγουδούσαν συνθήματα βοηθώντας τον Παναθηναικό μας να πάρει ενα σημαντικό διπλό για την συνέχεια....!!!

    -VIDEO: ΤΟ ΓΚΟΛ: 


    VIDEO: COREO GATE 13:

    6 σχόλια:

    1. Phrame allo ena Diplo kai synexizoume sto katopi tou Gay.Metria emfanhsh me pio beltiwmeno to B meros o katsouranhs foberos sta stoper opou anebaze kai thn mpalla.O silva thelei anases kai prepei o Nioplias kapoia stigmh na empisteuthei perissotero ton Plessi twra pou arxizei kai briskei rythmo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς...,εγώ ειδα την ομάδα να μην τραβάει καθόλου με τον ατρόμητο αλλα και σε αλλα παιχνίδια.
      Ίσως απο την παε να αρχίσουν να σκέφτονται να βρούνε νέο προπονητή?Δεν πάει άλλο αυτο το χάλι..σε κάθε αγωνιστική να φοβόμαστε μηπος γκελάρουμε,να βρούν τη λύση αυτοι που πρέπει και σύντομα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. symfwnw me ton Mporeli...xthes htan poly kakh h omada den empneei empistosinh katholou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Την μεγαλη αποδραση των 11 ειδαμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. PAIKTOURA MOU ESYYYYYYYYY!TA EGRAFA EGW PRIN APO TO MATCH ME TON GAYro!!!!!!!!!TA EGRAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!
      O LAZAROS THA VOULWSEI STOMATA LEW!KAI TO EKANE!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. GEIA SAS ALANIA...
      WRAIOI OI PANIGIRISMOI... ALLA H OMADA EXEI PROVLHMATA,EYTIXWS VGALAME TO DYSOKOLO PROVLHMA...,ELPIZW SE ENA MHNA NA EIMASTE STHN KORYFH TOY PRWTATHLHMATOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad